- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Körvonalazódnak a Xiaomi 16 specifikációi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
válasz
HUNgaroczel #2966 üzenetére
Szerintem csinálj egy helyfigyelő profilt. Ha messze van az iskola, akkor elég lehet egy cella infó figyelés is.
Aztán amikor "belépsz" lenémít, amikor kilépsz meg visszarakja a hangot.
Max. az okozhat gondot, ha suli után beülsz a szomszéd kávézóba egy órácskára, mert akkor még azt hiszi, hogy mindig a suliban vagy.Ha közel van a suli, akkor a hálózat alapú helymeghatározással érdemes próbálkozni. (Viszont az a tapasztalataim alapján nem minden szolgáltatónál üzemel megfelelően, így előtte tesztelni kell!)
-
atillaahun
veterán
válasz
HUNgaroczel #2956 üzenetére
WiFi-t szerintem nem érdemes kapcsolgatni, olyan keveset fogyaszt ha nincs használva. Plusz ha se GPS, se cella infó, akkor már csak max időhöz tudod kötni.
Az iskolába érős halkítást is időhöz kellene szerintem kötnöd hogy ne érjenek meglepetések, gondolom úgyis van órarended.
Bár nálam ez másik programmal van megoldva, ha zsebbe van a telefon, tehát a proxy le van takarva, akkor rezeg (Smart Screen Off Pro), plusz akkor is ha a képernyő be van kapcsolva. Ez utóbbit már a Tasker csinálja. Tehát végülis csak akkor csörög ha kint van asztalon.Ja és mobilnetet se érdemes szerintem kapcsolgatnod, ha WiFi csatlakoztatva van akkor mobilnet nem fogyaszt mert nem forgalmaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Windows 10
- Formula-1
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hardverkemping június végén
- Call of Duty: Black Ops 6
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Apple Watch ULTRA 2 49 mm - Black Titan, Black Ocean Band - MAKULÁTLAN! - 3 ÉV GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- SzoftverPremium.hu
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest