Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
S_xperia_S
üzenetére
Ezen már én is túlestem.

Ha jól tévedek, akkor az "in-call volume" egy rendszer beállítás. Vagyis az éppen folyamatban lévő hívást nem befolyásolja. Neked a "silence ringer" kéne, csak hát Google nagytesó azt megtíltotta.
Nekem is hiányzik ez a funkció. De mióta Taskert használok, már legalább értem, h az android-os kütyük miért nem tudják ezt a fícsőrt Gingerbread óta.
szerk: ha csengőhangot szerettél volna némítani, akkor amúgy se "in-call volume" (mivel ez a beszéd hangerő), hanem "ringer volume". De a lényegen nem változtat.
Vagyis annyiban, h az in-call hangerőt menet közben is lehet módosítani gondolom - hisz az OS is ezt csinálhatja, amikor nyomogatod a hangerő gombot.(#51) bohoc71
És mi is az, amit szeretnél? Tasker backup és import/export fájlok az SD kártyán vannak, ha ezt keresed.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- G.SKILL Trident Z RGB 16GB (2x8GB) 3000MHz DDR4 kit / BESZÁMÍTÁS OK!
- Apple iPhone 12 64GB 100% Akku Újszerű,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 1600MHz DDR3 kit
- Honor 400 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vagyis annyiban, h az in-call hangerőt menet közben is lehet módosítani gondolom - hisz az OS is ezt csinálhatja, amikor nyomogatod a hangerő gombot.