Hirdetés
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Yettel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- iPhone topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Partyface007
őstag
Sziasztok!
Lenne egy kis gondom, remélem valaki tudja rá a megoldást mert konkrétan elakadtam és nincs több ötletem:
Azt szeretném elérni ha kívül vagyok egy wifi hatókörén akkor x perc után ezt észrevegye és aktiváljon egy taskot mindezt úgy hogy alapvetően (éjszaka) a wifinek ne kelljen állandóan bekapcsolva lennie ehhez.
Jelenleg ott tartok hogy a profile aktívnak tűnik (zöld a profile neve és az összes feltétel is - Not wifi near,SSID,*,*,0,0,Off és egy időintervallum 19:29 - 08:31 - de másik profilokban alkalmazott és jól működő task (bekapcsolja a BT-t a wifit és a mobilnetet átállítja a csengetési hangot és hangerőt bekapcsolja a rezgést) mégse hajtódik végre. Tasker / Preferencesben a monitornál a display off monitoringnél az all checks értéke most 125s timeout 60s. Ugyanitt a monitornál a motion detection ki van kapcsolva mert azt olvastam ez esetleg okozhat gondot.
Kiinduló állapot hogy egy másik profil beállításai alapján a wifi ki van kapcsolva (amúgy ennek a profilnak a az exit task-ja az ugyanaz ami a wifis profile enter task-ja a fent említett folyamatokkal) .
Telefon beállításai: Wifi advancednél a scanning always available engedélyezve van, a Tasker device administrator és az Accessibility-nél is be van kapcsolva.
Sony Z1 compact gyári 5.0.2-es ROM nem rootolt készülék
előre is köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 12.15.
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest