- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Partyface007
őstag
válasz
Partyface007 #4380 üzenetére
vicces mert ha scene-t használok akkor ki tudja kapcsolni :-)
-
Partyface007
őstag
köszi a tippet, igen valóban tudja root nélkül is ez remek lenne viszont most ahogy tesztelgetem arra jöttem rá hogyha nincs lezárva a billenytűzet (PIN kódot használok) akkor lefut rendesen viszont ha ébresztem a képernyőt akkor nem de ennek szerintem egészen egyszerű banális oka van: lezárt képernyőnél a quick settingsnél nincs ott a mobile data :-)
feloldott állapotban hiába szerkesztem és teszem a felső sorba lezárt állapotban akkor sem kerül oda...
-
Partyface007
őstag
válasz
Partyface007 #4372 üzenetére
Autoinput nálam nem jött be ma reggel amikor profile szerint vissza kellett volna kapcsolnia a mobile data-t akkor nem csinálta meg cserébe viszont kaptam egy gyönyörű fekete képernyőt amit csak restart-al sikerült eltüntetni
a cikk szerinti lépéseket egy show meg egy destroy scene lépés közé teszem hogy aktiváljam a képernyőt.
lehet ez a gond? lehet ezt jobbban szebben megoldani?
előre is köszi
-
Partyface007
őstag
válasz
Partyface007 #4374 üzenetére
restart után helyreállt a lelkivilága 7.9MB :-)
-
Partyface007
őstag
köszi
még tesztelem mert tesztre csináltam egy külön profile-t adott időpontra este és akkor kikapcsolta a mobilnetet de reggel ugyanazokkal a lépésekkel viszont már nem kapcsolta vissza....
amúgy durva hogy 200 MB memóriát eszik tzdom hogy ennek a fele a google services de akkor is
apropó azt ki lehet küszöbölni hogy ne hívja meg a google service-ket?
-
Partyface007
őstag
válasz
Partyface007 #4369 üzenetére
5-6 lépéseket kihagyva működik de ez az achievments dolog meg hogy rádkényszeríti hogy installáld fel az autoapps-ot hogy megvehesd a full verziót elég béna, nem tudom megér-e ennyit....
-
Partyface007
őstag
válasz
Partyface007 #4368 üzenetére
ez alapján próbáltam megcsinálni de nem sikerült, biztos én bénázok el valamit de nem tudom mit....
-
Partyface007
őstag
válasz
Partyface007 #4285 üzenetére
senki?
-
Partyface007
őstag
válasz
Partyface007 #4276 üzenetére
nagyon úgy tűnik hogy ha a wifi ki van kapcsolva (hiába van engedélyezve a Wifi advancednél a scanning always available) akkor nem tudja megállapítani hogy az adott wifi hálózat elérhető-e vagy sem....
kikapcsolt wifivel van akinek ez mégis működik nem rootolt készüléken?
-
Partyface007
őstag
Sziasztok!
Lenne egy kis gondom, remélem valaki tudja rá a megoldást mert konkrétan elakadtam és nincs több ötletem:
Azt szeretném elérni ha kívül vagyok egy wifi hatókörén akkor x perc után ezt észrevegye és aktiváljon egy taskot mindezt úgy hogy alapvetően (éjszaka) a wifinek ne kelljen állandóan bekapcsolva lennie ehhez.
Jelenleg ott tartok hogy a profile aktívnak tűnik (zöld a profile neve és az összes feltétel is - Not wifi near,SSID,*,*,0,0,Off és egy időintervallum 19:29 - 08:31 - de másik profilokban alkalmazott és jól működő task (bekapcsolja a BT-t a wifit és a mobilnetet átállítja a csengetési hangot és hangerőt bekapcsolja a rezgést) mégse hajtódik végre. Tasker / Preferencesben a monitornál a display off monitoringnél az all checks értéke most 125s timeout 60s. Ugyanitt a monitornál a motion detection ki van kapcsolva mert azt olvastam ez esetleg okozhat gondot.
Kiinduló állapot hogy egy másik profil beállításai alapján a wifi ki van kapcsolva (amúgy ennek a profilnak a az exit task-ja az ugyanaz ami a wifis profile enter task-ja a fent említett folyamatokkal) .
Telefon beállításai: Wifi advancednél a scanning always available engedélyezve van, a Tasker device administrator és az Accessibility-nél is be van kapcsolva.
Sony Z1 compact gyári 5.0.2-es ROM nem rootolt készülék
előre is köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- HP JetIntelligence 410x patronok
- Intel Core i5 11400F - 4.4 GHz - 6mag/12szál - Eladó!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged