Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Teasüti
    nagyúr

Ha kikapcsoltatok egy profilt egy másikkal, akkor mindig lefut az End Task is?

A jelenlegi felállás szerint a "Home" cella infók alapján bekapcsolja a WiFi-t, ha a közelben vagyok, ha elhagyom, akkor pedig ki.

A "WiFi" profil pedig aktiválódik, ha kapcsolódva van az otthoni hálózatra, ez kikapcsolja a Lock Screen-t, plusz hasonló dolgok, nem lényeges. Viszont ha a "WiFi"-n belül beállítom, hogy kapcsolja ki a "Home" profilt, akkor az kikapcsolja magát a wifit is ( lévén ott az End Taskban benne van a wifi kikapcsolása ), aminek hatására körbe körbe kapcsolgatják egymást a profilok :)

Hogyan lehetne ezt kiküszöbölni? :)

Szerk.: Azért szeretném kikapcsolni a "Home" profilt, hogy ne egye az akkut, ha otthon vagyok.

A cella infó monitorozása semmilyen hatással nincs az akkuidőre, a telefon ezt csinálja alapból.
    Teljesen fölösleges emiatt ebbe belebonyolódni.

Lépcsős profil egymásba ágyazásnál meg ha mindenképp következetlenül akarsz kapcsolgatni, akkor End Task-ban határozz meg belépési feltételt az első sorba (jobban mondva kilépési feltétel: Stop if).
    Feltételnek meg mehet mondjuk, hogy ne lőjje le a Wifi profilt, amíg ha kapcsolódva vagy.

Illetve én még ezt úgy használtam, ha több profil dolgozott össze, hogy nem önálló End Task-okat hoztam létre, hanem az alsóbb rendű End Task-okat linkeltem be a vezérlő profilban.

Új hozzászólás Aktív témák