Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Bemutatkozott a Redmi R70 és R70m: ugyanaz a telefon, más akkuval
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
gery2123
üzenetére
Szerinted miért vesézgetem ezt itt? Persze, hogy oltogatok. Hátha egy termékeny "talajban" gyökeret ereszt a mag. Nem vagyok programozó én nem tudnám megcsinálni. De látom az alkalmazást, áttúrtam az adatbázisát, megnéztem az intentjeit, jogosultságait, stb. Sztem egy hozzáértőnek nem lenne nagy falat, viszont ehhez képes jelentős feature.
Azt nem tudom, hogy konkrétan nálad mi a müködés bizonytalanságának az oka, de a Pattern lock, sőt, az egész zár -ügy erősen gyártó függő. Még régebben futottam ezzel pár kört. Alapból az Androidban nincs pl. késleltetése a lezárásnak. Samukban viszont van. Továbbá Samu képes bármikor ellenőrizni a kijelző állapotát és ha nem a menüjén keresztül történt a feloldás, akkor símán képes rázárni a kijelzőt egy épp használatban levő alkalmazásra. Legalábbis én ezt tapasztaltam, míg más droidokon ez a feloldó funkció tökéletesen működött.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BMW topik
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro / 64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 90%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB Lian Li Vector V100R 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest