- iPhone topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mobil flották
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
CWorm
aktív tag
Hm, valószínűleg nem jól mondtam el, mire gondolok, legalábbis nekem úgy tűnik, hogy nem azt magyaráztad el, amire gondoltam.
Szóval tisztában vagy az if-else elágazásokkal meg az Abort new task meg keep device awake dolgokkal, én azt nem értem, hogy amikor egy task-ban hozzáadunk egy új action-t a listához, akkor vannak ugye ilyen kategóriák, hogy App, Alert, Display, Audio, Task, Tasker, stb, és itt van egy Settings nevű is, ebben van mindenféle. De bármelyiket kiválasztja az ember, abban csak egy if van és egy opcionális label. Szóval hiába ez egy "action", nem csinál semmit, max ifelhet, de azt sem kötelező megadni. Akkor mire jó, mit csinál?Az app-gyártás igen egyszerű: leszeded az App factory-t a play-ből, aztán a Tasker-ben hosszan nyomsz a legyártani kívánt task-ra, és kiválasztod az exportálást, ott fel fogja kínálni, hogy app. Megkérdezi a nevét, be kell írni, hogy pl hu.bacus.appneve, vagy akármi, és akkor megcsinálja. Nekem eddig így működött, nem kellett külön sign-olni semmit, bár gondolom, ha a play-re akarnám feltenni, akkor kéne. A kolléga linkjén olvashatsz a sign-olásról.

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gumi és felni topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Battlefield 6
- Hálózati / IP kamera
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Commodore 64
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Eladó félkonfig i5-10400F + ASRock H470M + 16GB DDR4 + CPU hűtő
- Dobozos ÚJ ASUS TUF Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- iPhone 15 Pro / 128Gb / Kártyafüggetlen
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Eladó! Vector 16 IA 5070 Ti, Ultra9 275HX, 32GB 2029.03 ig garanciás
- Használt Bentech Smart bébigőr / 12 hó jótállás
- Apple iPad Air 2 128GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB fekete titán használt, karcmentes 90% akku (344 ciklus) 6 hónap
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- Apple iPhone 16 Pro-White Titanium-128GB-Akku:97% - Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.05-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval tisztában vagy az if-else elágazásokkal meg az Abort new task meg keep device awake dolgokkal, én azt nem értem, hogy amikor egy task-ban hozzáadunk egy új action-t a listához, akkor vannak ugye ilyen kategóriák, hogy App, Alert, Display, Audio, Task, Tasker, stb, és itt van egy Settings nevű is, ebben van mindenféle. De bármelyiket kiválasztja az ember, abban csak egy if van és egy opcionális label. Szóval hiába ez egy "action", nem csinál semmit, max ifelhet, de azt sem kötelező megadni. Akkor mire jó, mit csinál?