Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
CWorm
aktív tag
Hm, valószínűleg nem jól mondtam el, mire gondolok, legalábbis nekem úgy tűnik, hogy nem azt magyaráztad el, amire gondoltam.
Szóval tisztában vagy az if-else elágazásokkal meg az Abort new task meg keep device awake dolgokkal, én azt nem értem, hogy amikor egy task-ban hozzáadunk egy új action-t a listához, akkor vannak ugye ilyen kategóriák, hogy App, Alert, Display, Audio, Task, Tasker, stb, és itt van egy Settings nevű is, ebben van mindenféle. De bármelyiket kiválasztja az ember, abban csak egy if van és egy opcionális label. Szóval hiába ez egy "action", nem csinál semmit, max ifelhet, de azt sem kötelező megadni. Akkor mire jó, mit csinál?Az app-gyártás igen egyszerű: leszeded az App factory-t a play-ből, aztán a Tasker-ben hosszan nyomsz a legyártani kívánt task-ra, és kiválasztod az exportálást, ott fel fogja kínálni, hogy app. Megkérdezi a nevét, be kell írni, hogy pl hu.bacus.appneve, vagy akármi, és akkor megcsinálja. Nekem eddig így működött, nem kellett külön sign-olni semmit, bár gondolom, ha a play-re akarnám feltenni, akkor kéne. A kolléga linkjén olvashatsz a sign-olásról.

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Androidos fejegységek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy topik
- Metal topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Jövedelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- SAMSUNG 990 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 - Új, 1 év garancia - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Xbox 360 Slim E (500GB) eladó!
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium Apple Store vásárlás, 100% akku!
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB/256-512SSD,jó akku
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szóval tisztában vagy az if-else elágazásokkal meg az Abort new task meg keep device awake dolgokkal, én azt nem értem, hogy amikor egy task-ban hozzáadunk egy új action-t a listához, akkor vannak ugye ilyen kategóriák, hogy App, Alert, Display, Audio, Task, Tasker, stb, és itt van egy Settings nevű is, ebben van mindenféle. De bármelyiket kiválasztja az ember, abban csak egy if van és egy opcionális label. Szóval hiába ez egy "action", nem csinál semmit, max ifelhet, de azt sem kötelező megadni. Akkor mire jó, mit csinál?