- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Mégsem lesz Sony autó
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
A beállításokat visszaállítja, ha inaktiválódik a profil.
Minden task egy beállítás, ami mellett fogaskerék ikon van.(#1141) wardemi
Kiterjesztett asztal az micsoda? Teljes képernyős mód talán?
Ha ICS+ romod van, akkor a tálcát nem fogod tudni eltüntetni.
Én ebben nem tudok segíteni, még sosem merült fel ilyen igény eddig.
2G/3G-t elvileg Tasker is tud váltani, bár sokan mondták, h nekik nem megy. SS sem vált át? Akkor szerintem ott vmi szoftveres gát lehet a romban. Vmi rémlik, h egy-egy parancsot kizárólag CM rom-ban lehet lefuttatni, de h ez pont a hálózatváltás-e, az passz. Ez van.Jaja van erre Tasker plugin is.
(#1142) bogil99
Abban a feladatban, hogy figyeld a szenzorokat és ha helyzet van, akkor futtasd le ezt és ezt?
Ha a képernyő ki tud kapcsolni mellette, akkor de. Az accelero lesz a legnagyobb fogyasztó utána.Viszont ha a képernyő folyamatosan megy, akkor hamar lemerül.
Régebben kipróbáltam a Sleep as Android-ot és töltő nélkül reggelre szinte teljesen lemerült a telefon.(#1143) bacus
Ha mondjuk Tasker-ben a képernyő bekapcsolására várakozol és utána kapcsolod ki a zárat?
Android-ban a képernyő bekapcsolás az a képernyő zár feloldását jelenti. Vagyis az eseményt tekintve a csak felvillantom egy-két másodperc erejéig, az nem minősül bekapcsolásnak.(#1144) wardemi
Jah. Task/Perform Task.Nekem GB romom van még, ICS alatt lehet más követelmények vannak.
Nálam SS-ben csak meghívom a a Screen Dim [adott időre] és a Keyguard Disabled parancsokat és voilá!(#1145) bacus
SS-ben Keyguard paranccsal tudod kilőni a képernyő zárat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mini PC
- Milyen légtisztítót vegyek?
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3 hónap garancia)
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest