Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
Teasüti
üzenetére
"Ha mondjuk Tasker-ben a képernyő bekapcsolására várakozol és utána kapcsolod ki a zárat?
Android-ban a képernyő bekapcsolás az a képernyő zár feloldását jelenti. Vagyis az eseményt tekintve a csak felvillantom egy-két másodperc erejéig, az nem minősül bekapcsolásnak."Ez lesz az, csak épp nem tudom hol kell ezt beállitani

"SS-ben Keyguard paranccsal tudod kilőni a képernyő zárat."
Ez mennyivel jobb mint ha a tasker keyguard allitasat használom? Most megy a ki és a bekapcsolás is.
Ez most +1 profilt jelent, mint ahány helyen ki akarom kapcsolni
1. ha a wifi nincs bekonnektálva, akkor a keyguard on
2. otthon profil (ahol a wifi connected az otthoni wifihez), keyguard off
3. iroda profil (ahol a wifi connected az irodai wifihez), keyguard offKözben a lama-t eltávolitottam. Eddig a wifit azzal kapcsolgattam ki/be, de gondoltam ez már luxus. A kérdésem, hogy a cell near csak egy cellát tartalmazhat? Egyrészt az irodánkban két szobában nem ugyanazt a cellát látja a mobil, másrészt egyszerübb lenne 1 profillal megoldani az egészet.
pl igy
wifi profil, ha az alábbi cellák vannak közel (cellak felsorolva), akkor wifi on, exit task, wifi off
Viszont most ha rányomok a scanre, akkor törli az eddigieket. Lehet a feltételek között vagylagosság? vagy ez mind külön profil? (én ügyfelezem, ahova rendszeresen kijárok, elég kényelmetlen lenne 34 profilt felvenni csak azért, hogy ezeken a helyeken milyen cella van közel) -
wardemi
senior tag
válasz
Teasüti
üzenetére
Sajna már nem tudok szerkeszteni. Én végig néztem szerintem mindent SS-ben de sehol sem találok olyat ahol kitudom választani, hogy most 3g vagy 2g. LTE külön van az jól is jön. Azért kéne mert nálam a teló mindig neten van és van hogy pl sokat nem használom akkor fölösleges hogy a 3g szívja az aksit. Valaki mondja már meg, hogy pontosan nála ez hol található meg
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- INNO3D RTX 3080 12gb
- LG 32GS95UE-B OLED monitor eladó dobozával GARANCIÁLIS/FIZIKAI SZÁMLA!!!
- !!AKCIÓ!! GAMER PC AMD Ryzen 5 5600X/MSI MPG B550 GAMING PLUS/GeForce RTX 4070 DUAL 12 GB/32GB DDR4
- Apple iPad A16 (2025) 128GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Samsung Galaxy Tab A9 4/64GB / 12 hó jótállás
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

.