Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Teasüti
    nagyúr

"Konkrétan egy widgeten lévő dátumot szerettem volna frissíteni éjfélkor, de csak 12 órás időintervallumot lehet megadni.
    Miért pont 12 óra? Talán 12 órás lokalizációval használod a telefonod (csak tipp)? Ez elég fura.

Nem egészen értem melyik context-ről van pontosan szó. A Time ezt tudja konkrétan, amit elvársz (minden naps aktiválódik, ha nem egyedül van) és 00:00-23:59 közötti intervallumot lehet beállítani vele."

Akkor az én Taskerem van megborulva?
    New profile -> Time context -> From pipa, 0:00, repeat pipa, every 24 hours, To pipaki, és
    "Error: the hour repeat value should be 1-12"
    Max 12 órát lehet beírni, bármilyen kombinációban próbálom.

A Tasker hivatalosan megvásárolt (v1.3.3u2), a telefon stock GB, az idő 24 órás formátum. Neked ezek szerint itt elfogad 24 órás időintervallumot is?

Nope

PS: a notification click-el még futok pár kört, de a gond tényleg az, hogy pl. emailnél vagy sms-nél a Widgetlockerből egy gombnyomással jutok a kezelő programba, és az tüntetni el a notif.-t.

Az ismétlésnek más funkciója van (kézikönyv...), az azt tudja, hogy a megadott intervallumon belül ennyi időnként újra és újra lefuttatja a Task-ot.
    Maga a Time Context aktiválódik minden nap az adott időben (ha nincs mellette naptári nap beállítva vagy egyéb más feltétel) és ha intervallumot adsz meg, akkor aktív marad ez alatt az időtartam alatt.

Neked ezek szerint itt elfogad 24 órás időintervallumot is?
    Persze. 00:00-23:59 a max. Ekkor egész álló nap aktív marad a profil.

Amit kiírt, az két ismétlés közötti várakozási idő felső korlátja.

Egy napi egyszeri frissítéshez neked nem hogy ismétlésre, de még intervallumra sincs szükséged.
    Ennyi:
    From xx:xx
    To xx:xx

Ebben a formában istant event lesz belőle, ami minden nap lefut az adott időben.

Új hozzászólás Aktív témák