- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave1984
őstag
válasz
szabogabor10 #9835 üzenetére
mi a felhasználónév jelszó?
-
Dave1984
őstag
válasz
szabogabor10 #9831 üzenetére
köszönöm de nekem routerben nincs ilyen részletes diagnosztika!
-
farkas-j
őstag
válasz
szabogabor10 #9809 üzenetére
Igazad van, van smart TV-re is. Amikor én elsők között regisztráltam, akkor még csak Windowsra, Androidra és iOS-ra volt. Van egyáltalán értelme TV-re? Én inkább akkor digitálisban nézem jobb minőségben.
Lenne egy kérdésem. Androidnál amikor betölti (megjeleníti) a TARR MobilTV app a műsort, és rövid idő után átlép nagyobb bitrátájú streamre, nálatok rendben van a képarány? Nálam több csatornán is megnyújtja a képet. Hiába választom akár a szélességhez akár a magassághoz igazítást, nyújtott lesz a kép. Nem mindenhol érhető el az eredeti méret opció. -
ballaball
csendes tag
válasz
Alkalmazást én sem találtam, de böngészőben a https://www.tarrmobiltv.hu oldalon belépve működik.
-
kisninja
őstag
válasz
A samsung tv-mre rátelepítettem, működik is.
-
Cavsfan
tag
válasz
szabogabor10 #9783 üzenetére
Köszi.
-
Cavsfan
tag
válasz
szabogabor10 #9780 üzenetére
A tv-m régi LCD,semmilyen tuner nincs benne
-
Cavsfan
tag
válasz
szabogabor10 #9778 üzenetére
fapados LCD tv-el,beltéri nélkül is?
-
farkas-j
őstag
válasz
szabogabor10 #9757 üzenetére
Hát ez igaz. Az áraik valóban nem olcsók, bár a mi csomagjaink még azért elfogadhatóak.
Azért van egy-két "gáláns" húzásuk a publikus előfizetők felé is. Ilyennek tartom pl., hogy az előfizetett analóg adások digitális megfelelőjéért nem kérnek plusz pénzt. Megértem azt is, hogy az árakat sokan vitatják, mert ami igaz az igaz, van az országban sokkal olcsóbb szolgáltató is. Én azért inkább náluk vagyok mint a T-nél! -
farkas-j
őstag
válasz
szabogabor10 #9755 üzenetére
Igen. Csak azért linkeltem be, mert sokan fikázzák a Tarrt. Van probléma velük, de azért nem olyan rosszak, mint ahogy sokan lefestik őket. Voltam én Matávos (T-Comos) is ....
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz
szabogabor10 #9752 üzenetére
Jelentem nekem is van egy ilyen box a másik tv-n, én fagyást nem tapasztaltam soha.
Nektek mi a szoftver verzió? Nekem 5.3rc1. -
jani04
aktív tag
válasz
szabogabor10 #9749 üzenetére
+1
-
Gyula
csendes tag
válasz
szabogabor10 #9702 üzenetére
Nekem ugyan Samsung TV-m van, de megoldottam, bár kicsit luxusnak tűnik.
Közvetlenül csatlakozik a TV-hez 1 CI modul, és kábelen 1 HD-s TARR-os box is.
Így ki lehet használni a TV-n a PIP funkciót.
Csatlakoztatva van még 1 db. 32 Gigás PEN-DRIVE is állandóra, amire azért bőven fér még HD-s minőségben is.
Így bármikor tudok felvenni a TV-ről, és közben a boxon keresztül bármi mást is nézni.
Sőt olyan is lehet pl.: Nézem egyszerre PIP-en keresztül a SPORT1-et és a DIGISPORT1-et, és közben veszi fel a PEN-DRIVE-ra a DIGISPORT2-őt. (A 2 DIGISPORT HD egy frekin van)
Arról nem is beszélve hogy egyszerre 2 műsort is tudsz felvenni ha akarsz, a TARR-os boxra is lehet csatlakoztatni PEN-DRIVE-ot, vagy vinyót. Bár erre még nem volt szükségem. -
nfeco22
csendes tag
válasz
Nekem Samsung UE40F6400 van, szoftveres modositassal(samygo) es megfelelo progival atmentheto a felvett musor pc-re. Ha beallitom elore a felvetelt, a tv bekapcsol(kepet-hangot nem ad), felvesz, ahogy vege felvetel leall es tv off. Nekem csak egy 8gigas tdk pendriveom van benne amire felveszek, eddig megoldottam vele, mondjuk hd csatirol nem tul hosszu musorra eleg csak. A csatornavaltassal kapcsolatban meg bar furcsa, mert ebbe is tudtommal 1tuner van, megis van hogy nem kapcsol el mikor kiirja hogy felvetel lesz xy idopontba, es fel is veszi, es nem is kapcsol el. Viszont ez megformazza valami xfat formatumra a pent.
-
válasz
Köszönöm!
Milyen pendrive-ot érdemes venni? (méret és sebesség)
Jól tudom, hogy több tuneres médaboxot nem ad a Tarr Kft.? Hogyan lehet megoldani Tarr-éknál a mást nézek, mint veszek kérdést? -
zolesz78
csendes tag
válasz
szabogabor10 #9681 üzenetére
Van már a Facebookon egy "Legyen kábeles Digi Paks és környékén!" csoport.
Másik téma: Ha valakinek van olyan digitális csomagja amiben most már van HD adás, nyugodtan kérheti, hogy cseréljék ki a Set top boxot Hdmi csatlakozósra. Nálunk cserélték, igaz majdnem sikerült nekik kihasználni a 30 napos határidőt. Egy új Technisat k2 isio-t hoztak, magyar használati útmutató nélkül, azt mindenki töltse le magának a weboldalukról. -
mizu
aktív tag
válasz
szabogabor10 #9681 üzenetére
Jó, az internet ár/sebesség aránya kaki. Amúgy minden rendben a szolgáltatóval? Nálam esőben+szélben előfordul, hogy az internet kihagy.
@1egaly: Remélem jót!
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
szabogabor10 #9675 üzenetére
Somogyba sincs UPC, Digi csak Kaposváron.
Nincs minden megyében UPC -
mizu
aktív tag
válasz
szabogabor10 #9671 üzenetére
Na ja!
@ fudi2002: Az ADSL a másik járható út. Mohácson nincs más? Mármint Digi/UPC
-
Tutu7030
veterán
válasz
szabogabor10 #9557 üzenetére
A 4 éves ld320 is tudta a dvb-c-t, csak a régiót kellett átállítani valamelyik skandináv országra.
-
nyalifali
aktív tag
válasz
szabogabor10 #9535 üzenetére
Ha én tudom jól, Tv-t is cserélnek.
-
green_army78
tag
válasz
szabogabor10 #9535 üzenetére
Azt irtàk (ü.kapun) lehet kérni boxot havi 490 Ft, (egy utitars 550
de az " nagy valòszinüségge" scartos stbox lesz... aranyosak
l
-
sch_a
addikt
válasz
szabogabor10 #9516 üzenetére
Csak én nem tudok belépni mobil tv-be? PC-n.
-
negyven2
nagyúr
válasz
szabogabor10 #9512 üzenetére
Pedig a weboldal azt írta neki,... de mindegy, írta, hogy már működik normális mind a weboldal, mind az online játék.
-
HIJ
őstag
válasz
szabogabor10 #9505 üzenetére
Ezt lehet egységesen állítani? Mert minden videó auto -n indul...
-
psg5
veterán
válasz
szabogabor10 #9418 üzenetére
Köszi. Már csak egy: Miért ugrándozik a minőség? (jelerősség az inkább fix)
-
psg5
veterán
válasz
szabogabor10 #9416 üzenetére
Köszi! S hogyhogy csatornánként lehet változó? Nem egységes a szolgáltatótól jövő jel minősége?
-
psg5
veterán
válasz
szabogabor10 #9394 üzenetére
Köszi, ez megnyugtató.
Akkor nincs jelentősége? De azért csak valamiért meg lehet nézni ezeket az adatokat. -
Markizmark
addikt
válasz
szabogabor10 #9407 üzenetére
Megérdemelné a tarr jancsi az évi minimum 400 misis osztaléka mellé.
-
emre33
addikt
válasz
szabogabor10 #9393 üzenetére
Hát..
Filmkalauz csomag nettó ára: 850 Ft/hó (bruttó: 1080 Ft/hó)Azért aki erre előfizetett, joggal lehet felháborodva.
Megoldják, kiadnak egy új ASZF-t, azt csá.
-
ozsi1987
tag
válasz
szabogabor10 #9367 üzenetére
Sziasztok.
Én is újrahangoltam ma 2 készüléket is, az egyik set-top-boxos, a másik samsung ci-kártyás.
Gerjen, Platina mix+digifilm csomag
Mindkettőnél 177 csatornát fogott be (ebből 19 rádió).
AXN HD nálam sem került be, viszont van 3 db tarr teszt is... (aminek nagyon örültem:
a mai meglepetés, az rtl3HD(remélem marad is nézhető)
amit már korábban lehetett tudni: viasat nature, story5, baby tv visszakerült/bekerült, igazából ezek nem izgatnak annyira.
a foxért is imádkoztam már 1 éve, végre bejött
a digiFilm-nek szintén örültem, és 1 év hűséget nyilatkoztam.
a legjobb számomra persze a digisport 1,2 és sport1,2 HD betétele a platina mixbe, THXamit nem értek:
az euronews magyar nyelvű adása miért nincsen benne egy alapcsomagban, mikor a mindig tv-nél ingyen fogható ??!!
úgy tudtam, hogy a jim jam kiesik, de nálam még bejött ma is.aminek nem örültem:
a sport klub kiesése, pedig már minden klafa volt a sport csatik terén...
,
valamint vele együtt a fishing és a doq .ami a későbbiekben hasznos lehetne még esetleg:
a digiFilm mellé a digi world, digi animal world, digi life betétele egy külön csomagba.
valamint számomra az euronews, a D1 TV , Konyha TV, FixTV és parlament tv platina mixbe kerülése is örümteli lenne.
(esetleg még bbc world és német RTL)
esetleg a cbs reallity-t is bepróbálhatnák egyszer majd...
kíváncsi leszek erre a galaxy tv-re is (story4-5 testvércsat.)
a filmbox csomagba betehetnék akár a filmbox többi csatiját is: docubox, fightbox, fashionboxörömteli azért az is hogy a hd adások irányába mozdultak el, és várom a nyárra ígért internet sávszél bővítést is
Tudom, telhetetlen vagyok, de pont 1 éve reklamáltam itt jó pár csatornáért, és most egész jól bejöttek a dolgok
Ui.: akiknek hiányzik a sportklub, fishing, doq hármas, azoknak ajánlanám figyelmébe az ittott tv szolgáltatást, a következő oldalt:
http://ittott.tv/
én december végén összeállítottam egy csomagot náluk, március végéig 3200 forintért kapok 35 csatit okostévére, laptopra, telóra.
A TarrMobilTV-t is jó ötletnek tartom, de a megbízhatósága és színvonala egyenlőre nem közelíti meg ez előbb említett szolgáltatásét. Bízom a további fejlesztésében is.Szép új évet mindenkinek.
-
Markizmark
addikt
válasz
szabogabor10 #9379 üzenetére
Annak semmi értelme nem lenne, vagy csak akkor, ha az sd csatik is különbe mennek. Pl milyen lenne, ha fogható lenne a HBO és csak a HD lenne külön csomag?? Alig lenne aki megvenné.
Az RTL3 SD-ket pedig nem fogják kivenni, hiszen bele van égetve az új kiosztásba és az ÁSZF-be.
Plusz és úgy kötöttem 1 évet, hogy az SD-k benne voltak. -
válasz
szabogabor10 #9373 üzenetére
természetesen a HD-t elveszik majd a munka végeztével.
ATV HD híradó elég komoly minőségű volt.
-
zako
tag
válasz
szabogabor10 #9371 üzenetére
Az analóg alapcsomagban?! De mi abban a logika, hogy egy filmcsatornát HD-ban beletesznek a második legolcsóbb csomagba? Nem értem. De ha mégis, akkor az [ÁSZF módosulásokban] és a [csatornakiosztás január 5-tőlben] ez miért nincs benne?
-
emre33
addikt
válasz
szabogabor10 #9367 üzenetére
Ezek is az RTL tulajdonába vannak nem? Vagyis IKO..
-
Tutu7030
veterán
válasz
szabogabor10 #9365 üzenetére
Néha már nem volt vicces, inkább fájdalmas.
De ő legalább nem nézte be az ismétlést is újabb gólnak.
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz
szabogabor10 #9362 üzenetére
Nálam mindenhol stabil 90 a jelerősség a minőség persze végig 100% Szoval biztos területenként változik azért meg gondolom kinek hány előfizetése van meg ilyenek. LG TV kártyával.
Ja és amúgy én se tudok csatornalistát kiszedni belőle, pedig 2012-es azt hiszem (42LM620S) . -
Tutu7030
veterán
válasz
szabogabor10 #9342 üzenetére
2014 Models (LB)
To enter the menu to save/load your channel list, press the Q-Menu button for about 8 seconds, then enter "1105" + OK.
Models with number LB5xxx write 2 files on the stick. Only the file named xxLB5xxx.TLL is relevant, the GlobalClone.TLL should be ignored. ChanSort 2014-05-26 provides partial support to edit the xxLB5xxx.TLL files.
Models with number LB6xxx and higher only save a GlobalClone.TLL file. This can partially be edited by ChanSort v2014-05-26.
-
Markizmark
addikt
válasz
szabogabor10 #9335 üzenetére
Remélem újra kell majd rendeznem miatta 2 tv-t.
-
Tutu7030
veterán
válasz
szabogabor10 #9335 üzenetére
Messze még a kikelet.
Tudhatnád jól, hogy nem szokott döccenő mentesen menni az átállás. De majd utána annál jobb lesz!
-
nyalifali
aktív tag
válasz
szabogabor10 #9334 üzenetére
Gyakorlatilag. Ha az előfizetésben HD tartalom van, és a készüléked képes HDMI bemenettel rendelkezni, akkor alap.
-
nyalifali
aktív tag
válasz
szabogabor10 #9332 üzenetére
De. Ugyanazt mondjuk
Digi1-2 HD + Sport1-2 HD = HD Box... -
nyalifali
aktív tag
válasz
szabogabor10 #9316 üzenetére
70-es csatorna után 72... nem véletlenül lett sztem lukas
-
hamizoli
tag
válasz
szabogabor10 #9291 üzenetére
Nálam azok el sem mentek, analógon is van pár csatorna
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz
szabogabor10 #9291 üzenetére
Azok el se tuntek!
-
1egaly
aktív tag
válasz
szabogabor10 #9265 üzenetére
Azért kérdeztem,mert én előfizettem a DigiFilm csomagra(kövezzetek meg),és hogy érdemes volt -e kapkodnom??
Nekem eddig bejött,ha nem tetszik,lemondom..(nincs se HBOm,se Filmboxom)
-
Tutu7030
veterán
válasz
szabogabor10 #9266 üzenetére
-
korfa
aktív tag
válasz
szabogabor10 #9259 üzenetére
nem nem az extra
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz
szabogabor10 #9228 üzenetére
Hát igen, a reklám az megvan az említett csatornákon, támogat a mi kis szolgáltatónk ezerrel
Mondjuk igen, úgyse fogjuk kitalálni hova kerül, mindig meglepetés -
ftamas0201
Topikgazda
válasz
szabogabor10 #9221 üzenetére
Van köze az hbonak hogy a szolgáltatók a csatornáját hova pakolgatják? Azt hittem ezt a szolgáltatók eldöntik aztán kész
egy szónak is száz a vége, szerintem butaság külön csomagba tenni. Tényleg be a platina mixbe aztán kész, úgyis drágult az idén
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz
szabogabor10 #9219 üzenetére
Igen, én is ezt mondom, most fizettem elő egy hete a maxpackra de nem bántam meg, nem rossz tényleg. És igazából ha már film csomag ez a max akkor akár a digifilm és akár hd változat is mehetne oda bele
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz
szabogabor10 #9213 üzenetére
Szerintem erre semmi esély, max majd a 2016os ÁSZF fog változtatni ezen főleg ha nem viszi majd senki a külön csomag miatt. Pedig nem rossz csatorna, néha szoktam nézni, de külön nem fogok fizetni érte, így is van mit fizetni
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz
szabogabor10 #9202 üzenetére
Nekem egy 42lm620s van, ha jól emlékszem 2012es, az is magyar beállítással megy tökéletesen, szóval szerintem ez nem számottevő.
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz
szabogabor10 #9193 üzenetére
Nem azért írtam le a történetet hogy össze vesszetek rajta
Csak egy példa arra hogy vannak nagyon nem hozzá értő emberek és vannak nagyon makacsok is
A digitális fejlesztést pedig ÉN szerintem pedig így kell csinálni szépen lassan és okosan beadagolni a népnek -
Markizmark
addikt
válasz
szabogabor10 #9191 üzenetére
Mi van, ha mellette bluray filmeket néz a 42"-es tv-n és csak egy sorozat miatt kell neki a kábel tv?
Nem minden fekete-fehér ám. -
ftamas0201
Topikgazda
válasz
szabogabor10 #9187 üzenetére
Köszönöm, akkor nem is keresgélem
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz
szabogabor10 #9149 üzenetére
Ma délután sikeresen beértem, előfizettem az HBO maxpackra, azt mondták a mai naptól akkor menni is fog
Véleményetek szerint, várhatom ma vagy majd csak éjjel lesz esély?
(csak mert tv kódolt jelet ír a csatornákra)
-
wmati
addikt
válasz
szabogabor10 #9161 üzenetére
Akkor tegyük hozzá hogy modemek / hgw fizikai azonosítójával vannak be regisztrálva a rendszerbe plusz ha van BPI+ titkosítás a hálózaton akkor végkép elég biztonságos.
-
green_army78
tag
válasz
szabogabor10 #9139 üzenetére
Lehet
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz
szabogabor10 #9139 üzenetére
Értem, köszönöm szépen a válaszod. Igen az ügyfélkapus megoldás nem lenne rossz, de telefon helyett akkor inkább bemegyek, telefon az egy év mire felveszik aztán még egy év mire felfogják mit akarok
Ha jövő héten bemegyek, akkor még karácsony előtt aktiválva lesz, ünnepekre pont jó időzítés lesz. (Jövőre szerettem volna, de ahogy nézem az ÁSZF-t, drágább lesz, így inkább most kötök, kicsit spórolok
)
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz
szabogabor10 #9077 üzenetére
annyit ütöd a fejed a falba hogy a végén még fájni fog
Idén szerintem még semmire nem kell számítanunk, majd valamikor március- június környékén. -
green_army78
tag
válasz
szabogabor10 #9077 üzenetére
igértek valami fejlesztést a levélben, 2015. közepére...
csak a megfogalmazás furmányos, kérdés hogy mindenkinek növelik a sávszélességét, vagy az elérhető maximum sáv növekszik minden településen.
nem mindegy. -
green_army78
tag
válasz
szabogabor10 #9074 üzenetére
2015-ös csomagok és árak már megvannak...
kombi csomagokban sem várható majd nagy változás. bár jó lenne több csomag, mert nem elvárható, hogy egy nyugdíjas aki mondjuk több adó szeretne nézni, annak rögtön 30 megás net kell, vagy aki a neten lóg állandóan, annak van ideje 80 csatornát végigböngészni...
nekem továbbra is az a legnagyobb bajom, hogy először fizessek elő az extrára, (ahol a csatornák 90%-át egyszer sem nézném!) aztán kérhetem valamelyik minicsomagot..
pl. a Sport HD-t bármikor megrendelném, de nekem nem kell az a sok töltelékcsatorna irtó drágán.. -
ftamas0201
Topikgazda
válasz
szabogabor10 #9068 üzenetére
Sanda gyanúm hogy semmit nem kapunk mi
De a remény hal meg utoljára ugye
-
Epiph
tag
válasz
szabogabor10 #9062 üzenetére
Nem tudnám megmondani, egyszer csak jo lett... én arra gondoltam, hogy nem figyeltem és oldal irányba van egy kis mozgása a kártyának.. lehet ez okozta a problémát. A szövegmentes Ci menüt nem értem... volt hogy lépkedtem benne összevissza aztán egyszer cska nyelveket lehetett benne választani
azt viszont láttam
-
meke11
aktív tag
válasz
szabogabor10 #8995 üzenetére
Majd talán hétfőn lesz a "nagy nap"!
Már kérdezgettem a ügyfeleseket a SP**-ban és a TE***-ban, de nem árultak el semmit. Azzal takaróztak, hogy még nem kaptak tájékoztatást.
-
1egaly
aktív tag
válasz
szabogabor10 #8948 üzenetére
Igazad van,ingyen van,csak a kártya után kell 250 et fizetni....
A TechniSat még jobb(elötte nekem is Intek volt) ezen két usb van,helyi hálon röhögve játszik le gépről,bármiről,van rajt HbbTv,akár net is,de még watchmi is..!
-
meke11
aktív tag
válasz
szabogabor10 #8907 üzenetére
Nekem a szövegkörnyezet másra utalt. De kár is ezen vitatkozni, nem lesz az egészből semmi, csak figyelemelterelés az egész.
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz
szabogabor10 #8886 üzenetére
Köszönöm Nektek az infót, hát reméljük a rossz időnek betudható a dolog, majd helyre jön akkor, 10 megával is elböngészgetek
Tutu7030
A mai napon már beengedett a mobil alkalmazás (és pc-n is), fura módon a jelszó megérkezése után egy nappal engedett csak be, addig hibás infót adott. Szoval ha valakinek ilyen van, ne szóljon nekik hanem kicsit várjon, mert én is egy kicsit cikibe maradtam, hogy szóltam aztán meg jó volt -
Sygnus
tag
válasz
szabogabor10 #8858 üzenetére
Köszönöm a segítséget, így sikerült a dolog. Bár így most akkor nem a mindíg tv -t fogja, hanem a kábeles digitális adókat. De ez így még jobb is mert több jött be és így mindent digitálisban tudok nézni.
HIJ neked is köszönöm az infót, ezt sem tudtam eddíg.
-
Sygnus
tag
válasz
szabogabor10 #8858 üzenetére
Ok. Átraktam autó keresésre,ugrott minden adó...de most már bátran nyomkodhatom. Hálózati keresésnél jo sok mindent talál kérdés mennyi lesz nézhető belőle. Iszonyat lassan keresi , majd megírom mire jutottam. Addíg is köszönöm a segítséget.
-
Sygnus
tag
válasz
szabogabor10 #8854 üzenetére
auto keresésnél van antenna / kábel de félek ha rányomok elmegy az összes adó beállítása !?
Lg 42LS5600 a tv.
A legkisebb amire tudom tenni kézi állításnál, 5 / 177500 khz
-
Sygnus
tag
válasz
szabogabor10 #8852 üzenetére
Nincs ilyen. Auto / kézi / programhely rendezés van csak
-
Sygnus
tag
válasz
szabogabor10 #8850 üzenetére
Szia!
Van a tv -ben DVB-T/DVB-C .
Sima alap analog előfizetésem van.Én is ugy gondoltam, hogy a mindíg tv -s ingyenes adókat fogom , de a másik topicban azt írták, hogy az kizárt mert ahhoz antenna kellene.....
Végignyomtam egyesével a dtv -t de mindenhova azt írja hogy nincs jel.
-
green_army78
tag
válasz
szabogabor10 #8827 üzenetére
talán márciustól...akkor járnak le a csomagok...
sajnos a kombi csomagok is eléggé rugatlmatlanok, mint ahogy az egész digitális minicsomag rendszer is,
-
green_army78
tag
válasz
szabogabor10 #8819 üzenetére
ahogy számolgatom, (5M, 16M-nél) nagyjából a kombi csomagos netáron (kedvezménnyel) kapják...
-
Mike88
senior tag
válasz
szabogabor10 #8819 üzenetére
Ha jól értem, ez csak új ügyfelekre vonatkozik... (?)
-
Teko001
őstag
válasz
szabogabor10 #8744 üzenetére
Gondolom szokás szerint, főleg az iOS8 miatt most is lassú az átfutási idő a store-ba. Nem a legjobb időpontot választották a bejelentésre/beküldésre. De megy PC-ről is (habár ki tudja mit értenek az alatt, hogy "PC, amely legalább 7.0-ás szoftverrel rendelkezik".
-
Teko001
őstag
válasz
szabogabor10 #8742 üzenetére
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
szabogabor10 #8695 üzenetére
Okés, köszi a megerősítést.
-
psg5
veterán
válasz
szabogabor10 #8592 üzenetére
Köszi!
-
psg5
veterán
válasz
szabogabor10 #8587 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek.
Technikailag miért analógnak nevezik értékesítésnél az alap csatornákat, ha azok arra alkalmas tv-vel vagy stb-vel digitálisan jönnek? Vagy ha "régi" tv-t használ valaki akkor annak csak analóg jelet küldenek és ezért?
-
válasz
szabogabor10 #8587 üzenetére
az megfelel.
tehát CI modul nélkül is fogható DTV nem csak KTV .?
-
psg5
veterán
válasz
szabogabor10 #8583 üzenetére
Köszi (itt is)
csupán a Tarr-nál az alábbit olvasom:
"Analóg csatorna kínálatunk mellett digitális szolgáltatással lefedett területeinken Önnek lehetősége van digitális szolgáltatást is előfizetni. " és ugye utána pedig digitális csomagokat sorol fel.
Ezért nem értettem, hogy csak a csomagok digitálisak vagy az "analógos" összes adó is.
Véleményem szerint picit rosszul fogalmaznak.
Még egy kérdés, az alábbit állítja a tarr:
"Az adás minősége független az időjárástól"
Ez ma már igaz? (régebben amikor náluk voltam, azért viharban simán "elment a tv"... -
válasz
szabogabor10 #8571 üzenetére
Nálunk az utóbbi 3 napban baromi gyenge volt a minőség .
Több csatorna is szétesett . -
Gedeon31
addikt
válasz
szabogabor10 #8547 üzenetére
A Tarr csak árakban áll az első helyen a szolgáltatás meg sehol nincs az árhoz képest.
-
Gedeon31
addikt
válasz
szabogabor10 #8504 üzenetére
Akartak volna ide jönni már jelen lennének. Itt nekik nincs igazán konkurencia és ezeket a területeket hanyagolják.
-
metibor
csendes tag
válasz
szabogabor10 #8405 üzenetére
Na igen, pedig már havi 1000 forintért elhelyezhetnék a honlapjukat egy megbízható szolgáltató szerverein.
-
Joke21
aktív tag
válasz
szabogabor10 #8408 üzenetére
Köszi, de ez sem megoldás.
-
1egaly
aktív tag
válasz
szabogabor10 #8392 üzenetére
Bocs,most nézem a csatornakiosztást(platina mix),tökre úgy emlékeztem,hogy elérhető volt...
nem jól írtam,azt tudom,hogy kódolt
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz
szabogabor10 #8375 üzenetére
Én is a hétvégén vettem észre azt, de szerintem az még a múltkoriból maradt fent, mikor 500ft kedvezményt kaptál ha kitöltöd és abból állították össze az új csomagokat.
-
Gedeon31
addikt
válasz
szabogabor10 #8362 üzenetére
VDSL-n is
-
válasz
szabogabor10 #8357 üzenetére
Hétfőn utána fogok nézni, mert ha olcsóbban kitudom hozni, és még többet is kapok azért ember legyen a talpán aki nem így választana.
-
Gedeon31
addikt
válasz
szabogabor10 #8357 üzenetére
Meg a Telekom is
-
Rosep
senior tag
válasz
szabogabor10 #8314 üzenetére
Erről az átállásról küldtek figyelmeztető e-mailt hetekkel ezelőtt...
-
Dave1984
őstag
válasz
szabogabor10 #8310 üzenetére
Sajnos nem!
Ráadásul amit kihoztak boxot már2008ban hhasználtam. Egy trágya volt akkor is!
Hivtam az ugyintezot. Nem ajánlotta fel,se a szerelő csak hd csomag mellé !
Webfull : tapasztalatból mondom nem kevés különbség van scartal összekötve a digitális adasnal es a hdmi között UPC Direct nel van szerencsém összehasonlítani!Scart csatlakozasnal mar nem a digitális adast latod,hanem analogba rontva! Olvass utana
-
sumi73
csendes tag
válasz
szabogabor10 #8230 üzenetére
Igen,így van sokkal szebb a kép valszeg HD-s,csak nekem bántja a szemem hogy nincs ott a sarokban a HD felirat
-
Rosep
senior tag
válasz
szabogabor10 #8230 üzenetére
Amikor nem olyan adás megy (pl. láttam már rajta 4:3-ast is), akkor szerintem leveszik a HD logót.
-
Markizmark
addikt
válasz
szabogabor10 #8227 üzenetére
Megvannak már az új csatornák?
-
HIJ
őstag
válasz
szabogabor10 #8225 üzenetére
És ennek már épp itt volt az ideje... Mondjuk így felvetődik a kérdés, hogy pl a PlatinaMix csomag ára nem fog e csökkenni, mert ugye van átfedés a kettő között...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Horgász topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 15" 2015 Mid - 2.2 GHz i7, 16 GB RAM, 256 GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 2 - 8GB
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB SSD / 650W
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest