- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyula
csendes tag
-
-
válasz
mastodon #9696 üzenetére
Nekem is ilyen van. Tökéletes, EPG-ből vehetsz fel, de az adásokat csak a TV-n nézheted vissza. Viszont előny, hogy nem formázza meg a merevlemezeket, mellette mást is tárolhatsz rajta. Egyébként még soha nem volt gond a modulkezeléssel, elég gyorsan vált csatit is. Mivel single tuneres TV, egyszerre csak egy adást rögzíthetsz és nézhetsz, ahogy előttem ftamas0201 is írta.
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz
mastodon #9696 üzenetére
Egyik haver épp most vett egy hete ugyanilyen típust, semmi gondja nincs a tarros adással. (Analog extra előfizetése van viszont a tarrnál ugye van ez hogy digitálisba lehet fogni az analog adást az erre alkalmas készülékekkel így neki is a digitálisat hangoltuk be és tökéletesen megy) Az EPG-ből való rögzítés pedig már a TV nehézségeibe ütközik és nem a szolgáltatásba, Az LG TV topicba ezt kivesézik hogy a merevlemezre hogy rögzíti az adást, én nem látom értelmét rögzíteni. (LG 42LM620S tulaj vagyok ezért tudom. Állítólag csak azt tudja rögzíteni mindegyik LG tv amelyik csatornát nézed. Közbe nem tudsz másik csatornát nézni mert akkor megszünteti a rögzítést. Viszont mondjuk ha van műholdasod akkor azt tudod nézni mivel másik csatlakozóra (tunerra) van az kötve)
-
1egaly
aktív tag
válasz
mastodon #9111 üzenetére
Ez igaz,hogy egy tuneres,de közben tudsz előzőleg felvett videót nézni,vagy az éppen rögzülőt az elejétől nézni,ha van otthoni hálód,onnan zenét hallgatni,fimet nézni stb.
Ha tévédbe is bemegy antenna, ott tudsz más csatornát nézni...Az általad belinkelt nem oké,mert az DVB-T-s,nekünk meg DVB-C-s kell!!
-
1egaly
aktív tag
válasz
mastodon #8945 üzenetére
Havi 250ftért ezeket adják: Intek HD-C63CX
, Technisat K2 ISIO
külső merevlemezre vesznek fel,szvsz kiválóak! -
Joke21
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Steam Deck
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- One mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged