-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Franz51
tag
válasz
Tutu7030 #20213 üzenetére
A Tarr ARRIS-t használod, vagy routert?
Nálam az ARRIS bridge üzemmódba van, az RT-AX 58U adja a WiFit. Korábban egy RT-AC57U volt annak a WiFi sebessége 1200 volt, azzal a 2,4GHz átlag 40 volt.
Tehát azzal, hogy a 250-es csomaghoz az 1200 ról 3000 lett a WiFi kb 50% javulás lett.
Az a kérdés lenne -e további javulás a 300-as csomagnál. -
Franz51
tag
válasz
Tutu7030 #20211 üzenetére
Kösz,
magyarul akár 300-as akár 500-as a 2,4GHz-en nem lesznek magasabb értékek?
Az 5GHz megy a routerről az akadálytalan terekbe 200-240 Mbp/s is mérek, de a távolabbi helyiségekbe a 2,4GHz stabilabb.
Amúgy kipróbálnám szívesen a 300-ast meg az 500-ast, de ezekről már nem lehet visszamenni a 250-re, mert az a csomag már nincs. Ill. az 500 ról 300 visszamehetsz. -
IntelKiller7
veterán
-
korcsi
veterán
válasz
Tutu7030 #17512 üzenetére
Neki is kellett a papírja hozzá
Más.
Routerként használom az arris-t topológiai problémák miatt (alaksorban szerver routerrel, lakásban csak AP). Majdnem 2K torrent seed-ben rtorrent-tel, két asztali gép, telefonok, TV, probléma nélkül megy, arra kell odafigyelni, hogy ha elmegy a net akkor semmiféle hálózati szolgáltatás nem lesz amit egy router csinálna (switch, DHCP) ezért a hálózatom egy kábelen csatlakozik a routerhez arra tettem egy switch-et, és az AP csinálja a DHCP-t, így szakadáskor nem esik szét a hálózat. -
emre33
addikt
válasz
Tutu7030 #17444 üzenetére
De feltöltési sebesség módosult 500 csomag esetén
15 helyett 22Plusz szerintem más is módosult/módosulhatott:
Például 16 letöltési freki helyett 24.És ez mind új konfig letöltésével jár a modemre, ami ahogy kinéz Default Router módba indul el.
Ügyfélkapunk is látható volt aaz új módi, egy kattintás 2 restart és kész is..
-
emre33
addikt
válasz
Tutu7030 #17442 üzenetére
Nálam is, nálam a csomagmódosítás miatt.....
De pl: 500M csomag esetén is volt/lesz csomagmódosítás (felöltési sebesség miatt). És ekkor a Default router módban indul el, sajnos.
Jó lenne ha a Tarr erre figyelne, és a modem konfigjának módosításakor a régi érték állítódna be.
Illetékessek ha ezt olvassák, tegyenek ellene.
Bár be lehetne jelenteni, de szerintem az első ügyintéző kukázná a kérésemet.
-
Crus
őstag
válasz
Tutu7030 #17336 üzenetére
Én ezt tökre megérteném, ha nem a világ végén laknék egy 90 fős faluban, ahol tudtommal van még 2 darab Tarros előfizető, aki kábeltv-re fizetett elő. Közben a 3 km-re tőlem lakó ismerősöm közel 500 megabitet mér ugyan ezen a rendszeren bármikor. :-(
Ráadásul ez a brutális "uncorrectables" értékekre nem ad magyarázatot. Nekem ott régen hónapok alatt gyűlt össze pár ezres, de több helyen teljesen 0 volt!
-
emre33
addikt
válasz
Tutu7030 #17216 üzenetére
Igen, pár napja van este, főleg hiradó és fókusz alatt.
3 tv néztem egyszerre (+PIP funkció) és egyszerre jelentkezik.
546Mhz-en 4 HD adás van, szerintem néha "túl" nagy bitrátával érkezik/érkeznek az csatornák, és a freki kifogy a sávszélességből.
Ilyenkor esik szét a kép. -
emre33
addikt
-
-
-
maxika2004
őstag
válasz
Tutu7030 #16830 üzenetére
pana van ott nem találok, de tuti kicsi a jel , mert ha elosztást megszüntetem, akkor okés....
attol jobb lehet ha egyszerre osztom mondjuk 12 fele, mintha 8 szálból kettőt 3 fele ?
amugy ez a visz irányu erősités mit jelent ? nem tudom elképzelni sem.... nekem csak a tv fele kellene erősitenem, ahonnan jön, az oszlop fele minek ?
-
-
1egaly
aktív tag
válasz
Tutu7030 #16603 üzenetére
Oké kösz,meggondolom ,valóban most látom hogy az üf.kapun ott a brigere átváltás gomb,vajon vissza is lehet váltani??
Most a routert is használom,van 192.168.0....és egy ...1....két külön hálózat,tudom ez luxus ,de "hozzámnőtt! a router!Itt egy kép arestartról
-
-
válasz
Tutu7030 #16395 üzenetére
Jó is az.
Meg a tematikus Discovery csatik miatt is jó az IPTV. Mondjuk lehetne mind HD-ben is, de gondolom kibaszott drágán adná a Disco. Szerintem az SD-ket is drágán adja, nem véletlen nincsenek a Tarrnál.
Ja igen, az Animal Planet-et kihagytam, az is van náluk HD-ben. -
-
-
-
-
farkas-j
őstag
válasz
Tutu7030 #16004 üzenetére
Nekem csak két szolgáltatás és egy csatorna hiányzik nagyon a mobil appból.
1. Jó lenne a stream minőség állítását ketté szedni. Külön WiFi-re és külön mobilnetre. WiFi-n max felbontással nézem, mobilneten meg inkább takarékosabban. Nem kellene mindig állítgatnom.
2. A tableteken van a főoldalon (az ajánlóknál felül a beállítások ikon és a TV műsor ikon mellett) EPG újság, a mobiltelefonoknál viszont nincs ilyen menü pedig nagyon jó lenne.
A Spektrum Home (ha már a Mindig TV-ben ingyenes) jó lenne ha bekerülne a programok közé.
Egyébként jó a program és a szolgáltatás. -
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
Tutu7030 #15899 üzenetére
Van rá igény, főleg, hogy már a BL is náluk lesz. Igazából a hétvége az, ami a leginkább húzós ilyen szempontból, mert ha MotoGP van délután, akkor bukják a nézők az angol bajnokságot. Nézd meg a DigiSport-ot, vasárnap van olyan, hogy 3 olasz bajnoki megy párhuzamosan.
-
-
1egaly
aktív tag
válasz
Tutu7030 #15357 üzenetére
Most jött emailben:
Tisztelt Előfizetőnk!
Tájékoztatjuk, hogy 2018.01.10-én 00:00 és 06:00 között hálózatfejlesztési munkálatok miatt minden szolgáltatásunkban teljes kiesés várható az alábbi településeken:
Alsónyék, Alsónána, Bogyiszló, Báta, Bátaszék, Bátaszék-Kövesdpuszta, Bátaszék-Lajvérpuszta, Bátaszék-Vázkerámia, Decs, Decs-Szőlőhegy, Fadd, Fadd-Dombori, Felsőnána, Gerjen, Grábóc, Harc, Kistormás, Kéty, Kölesd, Medina, Murga, Pörböly, Sióagárd, Szedres, Szekszárd, Szálka, Sárpilis, Tolna, Tolna-Mözs, Varsád, Várdomb, Zomba, ŐcsényKöszönjük türelmüket és megértésüket a munkálatok alatt.
Tisztelettel:
TARR Kft.Ez most az új csatornakiosztást vagy a "pici" Net emelését jelenti,érinti???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +RTX 3080 +32-64GB DDR4 +1-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- XPS 15 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 - prémium garanciával!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest