- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz
Cavsfan #10595 üzenetére
Ez az basszus hogy csak ők vannak ilyenekkel elfoglalva, az emberek 99%-át állítom hogy rohadtul nem érdekli mi van elől és hátul, aki nem is programozgatja a tv-t saját ízlése szerint a listát, azok megjegyzik mi hol van és az életbe nem kapcsol oda ahova nem szeretne. Nem hogy azt felügyelnék hogy ár érték arányban hogy állnak a szolgáltatók, milyen minőségben szolgáltatnak és mit/hogyan. Állítólag olcsóbb lesz valami net adó majdnem fele százalékban amit be kell fizessenek az államnak a szolgáltatók. Vajon abból mi fogunk érezni valamit? Ő kevesebbet kell befizessen így tőlünk kevesebbet kéne kérjen, mert hát mindenhol így van hogy a saját kötelezettséget az ügyfelekkel fizettetik meg. Én szerintem tök egyértelmű hogy nem.
-
válasz
Cavsfan #10293 üzenetére
Hú, nagyon köszönöm szépen, helyrejött a dolog!
Bár elmondom őszintén, kicsit zavarba ejtő, de nem igazán értem, hogy mi történt. Ez az SPI Firewall a routerben Low-ra volt állítva. Ment a torrent kliens és a baj fennállt. Kikapcsoltam az SPI-t, aztán minden helyrejött. És innen válik érdekessé a dolog. Visszakapcsoltam, hogy reprodukáljam a hibát, de az nem tért vissza! Szóval azóta is megy nagyban egymás mellett a torrent meg a böngésző, az SPI-t is bekapcsolva hagytam, de minden működik rendesen. Érdekes dolgok ezek, fogalmam sincs, hogy ez msot hogy van, de a lényeg, hogy helyrejött.
Még egyszer köszönöm szépen, Neked is és mindenkinek, aki próbált segíteni.(#10295) 1egaly
Ez azért nem olcsó. Én most azért váltottam Tarr-ra, mert 40 Mbit-es netet adnak évi 20ezerért. Előtte meg 30 Mbit-es T-Home volt havi 6740-ért -
emre33
addikt
-
emre33
addikt
válasz
Cavsfan #9916 üzenetére
Nagy dolog azért nincs ebbe az ajánlatban.
Kicsit talán olcsóbb, de nem sokkal.Persze, akinek kevés a 120Mbit sebesség, az inkább gondolkodjon el, hogy mire nem elég 14MB/sec letöltési sebesség..
De még az 50Mbit-re is azt mondom, hogy ha nem Blu-ray filmeket töltesz le 24/7, akkor elég.Tv-t meg kár összehasonlítani, más a csatornaválaszték.
-
-
-
-
-
-
-
Markizmark
addikt
válasz
Cavsfan #9177 üzenetére
Akkor az valami nagy trágya lehetett, mert a Tenda A3 AP-ról is 4MB/s simán jön, néha 5 is megvan. Az 32-40mbps. Maga a router az messzebb van, falban megy oda UTP, de az egy 2 éves 1043ND. Az is kb ennyit tud wifin.
A névleges 150-300 mbps szerintem csak úgy érhető el, ha csak a router és a gép jelei vannak jelen a térben. Olyan meg nem létezik, csak kamrában. Minden eszköz kb 2.4GHz körül működik. Bluetooth, mikro sütő ... A szomszéd is zavarhat. Ezek mind lassítják a kommunikációt.
Szóval még az sem biztos, hogy az eszközöd a gyenge, hanem lehet hogy csak sűrű környéken laksz. -
meke11
aktív tag
-
Atus81
tag
válasz
Cavsfan #1640 üzenetére
Természetesen nem. Nekem 2 STB-m van és ha megy mindkettő, akkor is mérek 25-26 megákat le és volt, hogy 6,5-t fel.
November negyedikén kötötték be, 3 hónap kipróbálással.
A Tarrkabarrkás hűségem január elsején járt le és vissza is vittem a modemet, szerződésbontás azonnal!
Ha kell az üzletkötő telszáma, akkor privizz rám -
green_army78
tag
válasz
Cavsfan #1378 üzenetére
irtam az üf. szolgálatnak:
a válasz"Kombi csomagjainkban sem ár sem összetétel alapján nem lesz változás."
úgy tudom eddig mindenhol egységes volt a kombi csomag ára, holott pl. az alap kábel tv csomag ára különbözö volt. (3500 Ft-tól akár 4900 ft-ig különbség is van)
Nálunk (Zegi körzet) csökkenni fog az alap tv csomag ára (4900-ról, 4100), gondoltam akkor a kombi csomag ára is csökkenni fog. Hát nem.
Mondjuk azért csökken, mert több csatornát kivettek, pl. a sport2 átkerült az extra csomagba... (na ezért is van digim, ahol 1200 ft-ért digisport, sportklub, eurosport2-t nézhetek)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged