- Macrodroid
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
bleach89
csendes tag
válasz
ozsi1987 #14778 üzenetére
Engemet csak ez zavar hogy 2 napig nem tudni mikor fog elmenni a szolgáltatás :S
Tisztelt Ügyfelünk!
Értesítjük Önöket, hogy hálózatkarbantartás miatt minden szolgáltatást érintő, RÉSZLEGES KIMARADÁS várható 2017.08.16 0:00-24:00 óráig és 2017.08.17 0:00-24:00 óráig az alábbi településeken és időpontokban:
Adony, Kulcs, Rácalmás, Kalocsa, Bátya, Drágszél, Fajsz, Foktő, Homokmégy, Homokmégy-Alsómégy, Homokmégy-Halom, Homokmégy-Hillye, Öregcsertő, Aba, Alap, Alsószentiván, Cece, Csősz, Daruszentmiklós, Előszállás, Káloz, Nagylók, Örspuszta, Seregélyes, Soponya, Sárbogárd, Pusztaegres, Rétszilas, Sáregres, Sárkeresztúr, Sárszentágota, Tác, Vajta, Bikács, Bikács-Kistápé, Bölcske, Dunaföldvár, Fácánkert, Györköny, Kajdacs, Madocsa, Nagydorog, Németkér, Paks, Dunakömlőd, Paks-Biritópuszta, Paks-Gyapa, Pusztahencse, Pálfa, Tengelic, Tengelic-Szőlőhegy.
Köszönjük megértésüket és türelmüket a munkálatok ideje alatt!
Üdvözlettel:
TARR Kft. -
Bozek
nagyúr
válasz
ozsi1987 #14706 üzenetére
"Mi az ami újdonság ma augusztus 1-től?"
Van Discovery, TLC és Eurosport1-2, igaz, SD minőségben. De ez korábban is így volt, mielőtt kivették volna.
A Boomerang 1 hónapos tesztidőszaka lejárt, így az ismét csak külön előfizetéssel érhető el. Az RTL Gold is távozott az Extra csomagból, tippem szerint az is digitális kiscsomagban van, hiszen a Film+2 is abban volt, amit váltott.
-
Bozek
nagyúr
válasz
ozsi1987 #14584 üzenetére
"Ezek a munkálatok jelenthetik a Discovery / Eurosport csatornák visszatérését esetleg?"
Szerintem kizárt, hogy az miatt legyen teljes kimaradás. Még januárban sincs ilyen, amikor átvariálják az egészet.
Amúgy simán lehet augusztus 1., valami promócióval társítva. Az RTL Gold se lett 30 nappal előbb bejelentve, igaz, az "újonnan" indult csatorna volt.
-
ozsi1987
tag
válasz
ozsi1987 #14471 üzenetére
Minden infó egy helyen a Tarr oldalán:
Tarr Kérdőív -
farkas-j
őstag
válasz
ozsi1987 #14077 üzenetére
Az Amiko Impulse HD WiFi megtudja osztani a kártyát a hálózaton ezzel a firmware-rel, csak sajnos a TV-k ezt nem tudják használni. Érdemes utánaszámolni, hogy 2 vagy 3 box ára mikor térül meg egy új digitális előfizetéssel szemben. Ennek a boxnak az ára 15 ezer Ft körül mozog. Persze ekkor fel kell áldozni a kényelmet is, hiszen a boxot kell használni a TV helyett. Ez 2 távszabályzót is jelent. Ezt a kényelmetlenséget én ezekkel a tanulós univerzális távszabályzókkal oldottam meg: egyik, másik. Így a TV, box, médiaplayer, házimozi, DVD stb. is egy távszabályzóba került
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
ozsi1987 #14005 üzenetére
Attól még 1%. Valamint ha a másikodik oszlopot nézed, akkor nem is 23. (hanem talán 22., a Paramount és az RTL+ megelőzi, de hárman kevesebb százalékon állnak, ha jól láttam), mert az első a 4 évestől felfelé van. Nem biztos, hogy a fiatalabb korosztály érdeklődési köre meghatározó, mivel egy 4 évesnél bekapcsolják neki valahová a TV-t és azt nézi.
-
farkas-j
őstag
-
Bozek
nagyúr
válasz
ozsi1987 #13964 üzenetére
A Telekomnál is csak 3 vételi hely lehet, szóval ők se adnak csak úgy 4. box-ot, és ott még venni se tudsz sajátot (bár szerintem a Tarr-nál is párosítva van a kártya a CI modulhoz, de ez nem 100%). Valamint ha IPTV-re fizetsz elő (DVB-C-re már nem lehet új előfizetést kötni), akkor a neted sebességétől függ, hogy 1 vagy 2 HD streamet kapsz. Szóval az is lehet, hogy egyszerre két TV-n nem tudsz HD adást nézni.
Ha neked az jobb, akkor menj csak nyugodtan.
"gondoltam majd a 3. kártyát felváltva használjuk ahol éppen kell."
És ez miért akadály? A CI modullal együtt viszed át a másik TV-be, amikor épp ott akarod használni. Abban, amelyikben nem használod, felesleges benne lennie a CI modulnak üresen. -
vacs
veterán
válasz
ozsi1987 #13959 üzenetére
Nekem TechniSat TECHNICRYPT CX van a tv-ben.
Aprón van egy pl. -
ftamas0201
Topikgazda
-
farkas63
aktív tag
-
green_army78
tag
válasz
ozsi1987 #13717 üzenetére
én is frissítettem, 175+20 jött be digitális extrában
(balaton tv és zalaegerszeg tv is van.)
samsungon hogy lehet kivenni a nem használt csatornákat? egyelőre csak a csatornaszámot tudom megváltoztatni, törölni nem tudom a csatornalistából.analógon 38 találat van,nem találtam digisport3-at, illetve minimaxot., story-et..
közben nézem a tarr.hu-t valóban nincsenek benne,..Egyébként decemberben kérdeztem rá írásban, a Digisport2HD illetve a Minimax ügyében, akkor azt irták hogy a Minimax analogban is lesz...(igaz a digisport2hd ügyben is rosszul tájékoztattak elsőre
-
Gyula
csendes tag
válasz
ozsi1987 #13538 üzenetére
Szerinted hányan lesik a TARR honlapját hogy lesz-e kedvezmény karácsonyra?
JA, meg hányan olvassák ezt a FÓRUM-ot?Ami amúgy olyan csatornákat tartalmaz, ami akinek kellett már eddig is volt (nagyrészt)
Szerinted hányan fognak újrahangolni (sokan azt sem tudják hogyan kell), ha azt se tudják hogy újrahangolás kellene.
Ha az utoksó levélben (pár napja kapta meg mindenki ??) szó lenne róla, talán megérteném.
És végül részlet a Wikipédiából:
Az Eurosport a legnagyobb európai televíziós sportcsatorna-hálózat, amely a világ 54 országában és 20 nyelven – köztük magyarul is – fogható műholdon és kábelszolgáltatókon keresztül. A hálózat tagjaként jelenleg három televíziócsatorna működik: az Eurosport 1 (2015 novemberéig egyszerűen Eurosport), az Eurosport 2 és az Eurosport News. A televíziócsatornák tulajdonosa a francia TF1 Group médiavállalat volt 2015-ig, ezután a csatornákat megvásárolta a Discovery CommunicationsA TARR-nak egyetlen karácsonyi ajándéka az lene, ha bejelentené hogy visszarakja az Eurosport és az összes többi Discovery csatornát (SD, HD)
Amúgy nézem az FB oldalukat is. Egyre többen felháborodnak (jogosan)!
Mi lesz majd jan. 3-án? A legtöbb akkor fog majd rádöbbeni, hogy nincs TLC, Discovery, ID-Xtra, Eurosportok, stb... -
Bozek
nagyúr
válasz
ozsi1987 #13535 üzenetére
Akkor menj másik szolgáltatóhoz. Senki nem kötelez arra, hogy a Tarr-nál legyél. Ott a Telekom DigiSport-ok nélkül, gyökkettő bitrátájú IPTV-vel.
(#13534) green_army78: Nem hiszem. A Discovery-nek is elég alacsony a nézettsége. Sajnos csak 2014-es adatokat találtam, akkor főműsoridőben 0,9% volt. Igaz, 2013-ban még 1,5%-on állt, de az se sok.
(#13538) ozsi1987: Azért az RTL Spike-ot, illetve a MobilTV-n a FOX-ot beírni nem volt szép. Jelenleg is fogható mind a kettő.
-
Bozek
nagyúr
válasz
ozsi1987 #13523 üzenetére
Attól nem lesz jobb. Amúgy engem az se zavart, hogy nem volt DigiSport, addig néztem a MindigTV-n. Most meg ott dobták ki az összeset, viszont mivel a Tarr visszarakta, már 1 éve nincs ott előfizetésem. Igazából aki akarja, az megoldja, ahogy az Eurosportot is meg tudom oldani.
-
Bozek
nagyúr
válasz
ozsi1987 #13450 üzenetére
A kiegészítő csomagokat nem vettem bele a többinél sem, ezért így írtam. Na meg számomra ez a 27 a lényeges, mivel ezt tudom nézni PC-n is. A többihez kártya kell.
Ha már itt tartunk, akkor negatívum a Telekom-nál, hogy IPTV-n jön az adás, azt tudtommal nem lehet PC-n nézni. De tudtommal a UPC is csak saját mediabox-al megy, tehát az se jó ebből a szempontból.
-
Bozek
nagyúr
válasz
ozsi1987 #13359 üzenetére
Teóriákat és összeesküvés-elméleteket én is fel tudok állítani, de felesleges.
Amik fel vannak sorolva, azok biztosan nem lesznek benne mind, mert eddig sem voltak. Lehetséges, hogy marad az idei kínálat (kivéve azokat, amik amúgy is kikerülnek). Az se törvénytelen, ha csak 5 csatorna marad, mivel kötelezően csupán a következő 4-et kell analógon is továbbítani: M1, M2, Duna, M4.
-
Bozek
nagyúr
válasz
ozsi1987 #13341 üzenetére
Ne vezesd félre a többieket, ha nem tudod, hogy miről van szó. A Mini-ben például már most sincs benne analógban az Izaura TV, de a Digisport 3 és a Spíler TV se került analóg módon elosztásra. Ha megnézel egy mostani csatornakiosztást, akkor láthatod, hogy mik azok az adók, amelyek csak DVB-C-n keresztül nézhetők.
-
Markizmark
addikt
válasz
ozsi1987 #13294 üzenetére
Kombi Trió Extránk van + HD csomag és 2 kártya + box.
Így akkor felmondható hűség időn belül még 15 napig a HD csomag, ugye? Mert ezért a pár sz*rért nem fizetünk 1590-et havonta, egyáltalán nem nézzük őket. Ettől még a digitális csatornák megmaradnak, nem?
Mert régen kellett venni valamilyen digitális kis csomagot, hogy az analóg listát megkapjuk digitálisban. -
meke11
aktív tag
válasz
ozsi1987 #13216 üzenetére
Kb 4 éve volt utoljára decemberi ALL IN.
.
Amióta van Tolnán TARR azóta náluk van előfizetésünk. Még emlékszem az akkori szlogenjükre, "annyi TV-re amennyire szeretné", most meg 3 box/CI modul a limit. Ahelyett, hogy a kódkártyából annyit biztosítana, amennyit az előfizető szeretne, a box-ot/CI modult meg limitálja 3-ban kedvezményesen, e felett meg fizettesse ki a teljes árat vagy oldja meg az előfizető ezek beszerzését.
-
Bozek
nagyúr
válasz
ozsi1987 #13213 üzenetére
"Aki új EXTRA csomagra köt szerződést és az adott végponton az elmúlt 3 hónapban nem volt TARR televízió szolgáltatás."
Sose tetszett ez a hozzáállás. De persze nem a Tarr-t szidom ezzel, hanem az összes szolgáltatót, mert mindegyiknél ez van. Aki hűséges ügyfél, az magasról le van sz*rva...
Mondjuk az a 1,5 hónap nem nagy cucc.
-
8th
addikt
válasz
ozsi1987 #13179 üzenetére
2008 nyara óta. Kombi-Trió 10M csomag előfizum van náluk jelenleg és elégedett vagyok vele. Kezdetben voltak gondok a nettel de szerencsére ez már rég a múlté. Jó ideje stabilan hozza amit kell.
Kérdés a nagyérdeműhöz:
Tarr kábeltévéhez jó ez a box? Nekem fogalmam sincs mit kell rajta nézni műszaki analfabéta vagyok.
-
ozsi1987
tag
-
ozsi1987
tag
-
Bozek
nagyúr
válasz
ozsi1987 #13114 üzenetére
Én most rákerestem, a Kiwi és a Zenebutik, amit megtaláltam, de az csak kiegészítő csomaggal fogható. A FEM3-at nem néztem mondjuk.
Amúgy ezek közül talán a Zenebutik, ami érdekelne, az meg van ingyenesben a MindigTV-n, szóval nem nagy érvágás, hogy a Tarr-nál az Extra csomaggal nem elérhető.
-
ozsi1987
tag
válasz
ozsi1987 #13107 üzenetére
Közben indítottam egy automatikus hangolást.
(Digitálisan: 189 találat, ebből 170 TV csatorna és 19 rádió)
(mondtam én hogy közeledünk a 200-hoz...)
A következő csatornák kerültek ma be a Tarr Platina Mix csomag kínálatába:
- Humor+ 50-es programhely 754-es frekvencia (sorozatok)
- Fem3 (azúj,átalakított, szóval értitek67-es programhely 754-es frekvencia (nőknek)
- Chili TV 132-es programhely 754-es frekvencia (gasztró, főzés)
- Kiwi TV 140-es programhely 378-as frekvencia (gyerekeknek)
- Zenebutik 200-as programhely 378-as frekvencia (zene)kiegészítő információk:
- a Tarr Info helyén a FOX érhető el november 4-ig kódolatlanul
- egyetlen teszt csatorna maradt, a Tarr Teszt 3, amin jelenleg a Tarr Info fut november 4-ig- az RTL Spike december 1-én indul , valószínűleg az egyetlen megmaradt szabad frekvenciára, a Tarr Teszt 3 helyére fog kerülni.
Jó hogy van ez a fórum, és egymást kisegítve tudjuk tájékoztatni egymást, mert a Tarr-tól nem nagyon kapunk (vagy csak jókora késéssel) tájékoztatást ezekről a dolgokról...
(lásd: ORF 1 HD és ORF 2 HD)
Azért köszönjük a Tarrnak, hogy megkaptuk ezen új csatornákat is, biztos akad azért aki nézni is fogja talán valamelyiket.
-
-
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
ozsi1987 #12914 üzenetére
Üdv!
Elsőre a válasz: Sima előfizetés (honlapon lévő csomagokra) esetén szerintem lehetséges partos csomagnál szerintem csak egyre, ha rosszul tudom majd helyesbítenek.
Második kérdésre a válasz:
Bejövő kábelre kell egy kettes splitter egyik kimenet modem másik kimenet hpf szűrő aztán tévé, tévé előfizetés nélkül viszont nem fognak bejönni az adások, először fizess elő tv szolgáltatásra. -
ozsi1987
tag
válasz
ozsi1987 #12837 üzenetére
Az idén a magyar
halcsatorna piacon még 3 új csatorna indítása van tervben:- M6 Budapest
- Kiwi TV
- Chili TVAz indulások dátuma még nem ismert.
Az viszont borítékolható, hogy január 1-től nagy változások lesznek minden szolgáltatónál,
így a Tarrnál is. (csatorna lista módosulások, árváltozások)
Akkor jön csak el igazán Anyák napja.... -
ozsi1987
tag
válasz
ozsi1987 #12712 üzenetére
A Népszabadság információi szerint az állami Antenna Hungária (AH) fizetős csomagjába, a Mindig TV Extrába kerül be az új csatorna.
Az már az új TV2-s csatornák bejelentésekor, egy májusi médiakonferencián kiderült, hogy a nagyobb kábelszolgáltatók – köztük a Telekom, a UPC, a Tarr Kft. – az idén nem fogják felvenni kínálatukba Vajna új adóit, azaz nem fizetnek terjesztési díjat a tévének. Nincs már hely a csomagjaikban, a TV2 kedvéért nem fognak szerződést bontani a többi tévével.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- DUNE médialejátszók topicja
- Autós topik
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest