- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftamas0201
Topikgazda
Konkrétan erről:
DIGITÁLIS FEJLESZTÉS A TARR KFT-NÉL -
1egaly
aktív tag
Nem szemetelnimi is a szemét? szeretnék,de valóban többször ilyen beírásokból tudjuk hogy mekkora területre terjedhet ki a hiba..
Annyi eszem van,hogy előbb az itthoni(sőt környéki) dolgokat is megnézem....
A telefon: automatára rámondom az csak 8 után aktuális általában,van hogy webes felületre írtam az is hasonló gyorsaság...
Ha hiszed hanem, ez a leggyorsabb, és volt,hogy beírás után hamarosan intézkedtek,ugyanis olvassák ezt!!Egyébként mobilról írtam!
vebbful is hasonlót ír,kösz!
-
Markizmark
addikt
Akinek ugyanazon a területen elmegy a net, ezeket úgyse tudja elolvasni.
Hallottál már mobilnetről?
Miért lenne hülyeség ide beírni, hogy nincs szolgáltatás?
Ha valami gond van otthon én itt szoktam megnézni, hogy más panaszkodik-e.
Pont így lehet kiszűrni a helyi, vagy területi hibát. Ha nekem elmegy, de a városban másnál nem akkor tudom, hogy nálam van a hiba és nem kezdek telefonálgatni. Ha pedig nálam elmegy és a környéken másnál is akkor tudom, hogy nem kell szétszerelnem a házat.Az esetek 99%-ában nem házon belül volt a hiba.
-
-
simo9555
tag
Ebben semmi más nem érdekes, csak az, hogy ha én akarnék mondjuk, akkor se tudnék nagyobb netet beköttetni. A kedvezmény megint más tészta, most ne beszéljünk az árakról csak pusztán a megrendelhető legnagyobb sebességről. Azért abban nem lehetne különbség saját véleményem szerint. De én ezt a témát lezárom, nem vitatom tovább.
-
-
emre33
addikt
Nem!
16 frekin az emeletileg elérhető maximális letöltési sebesség: 880Mbit/sec.
De a 2000Mbit/sec már szabvány szerint elérhető!Feltöltésbe 1000Mbit/sec lesz a határ, de az a távoli jövő, mert sok fejlesztés szükséges hozzá.
Amíg feltöltésnél csak 4 freki lesz, addig nem lesz sokkal több a feltöltési sávszélességed. -
ftamas0201
Topikgazda
Írja is a szöveg hogy nem optikán megy majd nekik hanem coaxon és talán ez is a lényeg a sebességükben hogy így talán képesek lesznek eljuttatni nem csak a nagy tömbökbe hanem esetleg országszerte is amerre szolgáltatásuk van
De így van amúgy hogy nekünk elég lenne a 30 megás net duplája isMeglátjuk mit hoz a jövő év nekünk a partosokon kívül
-
-
emre33
addikt
Na nézzük részletesen:
1 csatorna 55Mbit tud. (de 50mbit biztossan)
Azaz 4 csatorna elvi maximuma 4x55=220Mbit.De ez nem rád vonatkozik, hanem pl: Németkér Gyapával van összekötve, ezen a 4 frekin összesen ennyi az összes elérhető sávszélesség.
Vagyis ha 2 PART-os 120Mbit előfizető ugyan azon a 4 frekin lenne, akkor egyiknek se jönne maximummal a cucc.8 freki esetén ez az érték 440Mbit (valóságban inkább 400 körül alakul)
Így jobb a terhelés elosztás. Nem lesz egy freki se túlterhelve.
Persze a gond így is fennáll.
8 freki esetén ha egy adott térségből 4-5 embernél (120Mbit) több kezd el tölteni, akkor lassulás lesz mindenkinél.
És ugye még nem számoltunk a többi előfizetővel.Egésznek a titka a szegmentálás, minnél több részt el kell különíteni.
Azt sajnos nem tudom, hogy Paks hány szegmensből áll. Ha több részre van egyáltalán bontva.De ha belegondolsz: Minnél gyorsabb a letöltési sebességed, annál kevesebbet töltesz le, mert hamarabb lejön, időtartalmat nézve több időn keresztül szabad a sávszélesség.
-
-
emre33
addikt
Router a rossz (vagy 100Mbit hálókártya)
Istenem hány hozzá nem értő fog ezzel a problémával szembesülni...
És ebből hány a Tarr-t fogja szidni, jogosulatlanul. És még másik 4 embernek is elmondja.De mikor kiderül, hogy Ő volt a hülye, akkor nem szól annak a másik 4 embernek, hogy bocsi, Tarr ártatlan..
-
Mike88
senior tag
A Fox nem filmcsatorna, sorozatok a fő profilja nálunk is, s külföldön is. Csak azért írom, mert sokan gondolják így, akik nem ismerik, szóval ne filmeket várjatok tőle, sokkal inkább - valódi - premiereket a sorozatok "világában". Hosszú idő óta az egyetlen csatorna Magyarországon, aminek tényleg volt értelme, hogy elindult.
-
-
-
-
bleach89
csendes tag
Értem én csak az a gond hogy ez nem csak rám korlátozódik hanem egész városra vagy Fejér megyére mert múltkor is hívtam őket mert nem ez volt múlt héten az első és vagy 6-8 falut/várost soroltak fel úgyhogy valami a tarr rendszerével lesz gond de én úgy veszem észre mióta a Digitális átállása megvalósult azóta rossz a rendszer több településen.
-
bleach89
csendes tag
Sziasztok!
Én is Sárbogárdi vagyok de mostanában olyan este 19-20-kor elmegy az összes szolgáltatás és mikor be akarom jelenteni minimum várakozási idő 30 perc ami nem kicsit. Mostanában kalap sz....r a Tarr. De ha továbbra is így megy majd a telefonszámlát is csatolom a panaszlevelemhez. -
kabelmania27
Topikgazda
El lett nézve 13-as vételi szint elfogadható (nekem télen 15-el nem volt gond, ismerősnek 20al sincs gond), 36 az SNR szintén elfogadható, 33 az adási szint azzal sincs gond. Annyi a teendőd, hogy modemnél és az osztónál húzd meg az F csatlakozókat. 30-33as SNR-re igaz hogy alacsony
-
Ez elvileg bírni fogja a 80-at. Ha nem kaptál levelet, nem fogják cserélni.
kabelmania27: Most nézem, nálam is így van bekötve.
Rosszul emlékeztem, sorry.
Egyébként szerinted ha a router is folyamatosan adatforgalmat jelez, akkor tényleg van valamilyen adatforgalom vagy csak téves infót továbbít a modem?#6459 Tutu7030:Szerintem nem.
-
-
-
HIJ
őstag
Bár én most nem voltam otthon, de állítólag az oszlopon húzott vmit a jelerősségen és az otthoniak szerint jobb lett. Illetve azóta nem akadozott. Meglátom, ha hazaérek...
Nálam a múltkori hibánál a csillagponton talált vmi árnyékszakadást és azóta jó. Egyébként marha érdekes, mert az egész utcában csak is nálam volt gond, de még a házon belül is csak az én TV -m volt olyan érzékeny lelkű, h nem mentek a digitális csatik... Hozzáteszem, hogy kb negyedjére találták meg a hibát.
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged