-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
barnibooo
aktív tag
válasz
Dave1984 #20058 üzenetére
Igen, rögzíthető (megfelelő DVB-C tunerrel rendelkező eszköz segítségével), melyet néhány TV támogat, így ha esetleg olyan TV-d van amin nincs Rec. funkció, de neked fontos lenne, akkor bekell még ruháznod egy olyan STB-re ami képes rá. Régebben volt DVB-C-m, saját AMICO STB-t használtam.(dupla tuneres, így felvétel közbe akár tudtam mást is nézni)
-
francz'70
senior tag
válasz
Dave1984 #19277 üzenetére
Optikai nem jobb minőségben!Ha fontos a Tv képminőség eszedbe ne jusson Telekom iptv...
Na erre voltam kíváncsi,... nem akarok váltani, csak annyira nyomják (húzzák) ezt a T-s mézesmadzag optikát, gondoltam kicsit utána nézek. Köszi az infótkabelmania köszi, futok egy kört ezzel az ügyfélmegtartással (kb. húsz éve a Tarr-nál vagyok) de ha nem változik semmi, akkor is maradok, nincs semmi gondom a Tarr-al, ezek szerint meg ettől jobb minőséget és szolgáltatást úgy sem kapok...
-
Bozek
nagyúr
válasz
Dave1984 #18814 üzenetére
Akkor a Direct One miért is nem jó? Online nem mindegy, hogy hol laksz?
"megállítható, felvehető tv adás szinte minden csatornánál"
Plusz havi x Ft-ért, és ha lemondod, a korábbi felvételeid se tudod visszanézni. Mekkora ajánlat.Plusz azt se felejtsük el az IPTV-nél, hogy ha elmegy a net, akkor TV-t se tudsz nézni.
-
HIJ
őstag
válasz
Dave1984 #18816 üzenetére
A kérdés csupán, hogy milyen technológiával tud hozzád beállni. Mert ha csak adsl -el, akkor szerintem felejtős… No meg a plusz beltéris megoldás sem bejövős nálam…
szvsz, falun még mindig a tarr a leg optimálisabb megoldás. Ez persze nem feltétlen a cégnek szóló bók, csupán a technológiának, amin szolgáltat. Ez termésuetesen azonnal megváltozna, ha valaki bejönne a kistelepülésekre is optikával, bár s beltérit ott sem mindenki mellőzi…
-
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
Dave1984 #13931 üzenetére
Ja, nem vettek ki csatornát, de DigiSport sose volt náluk és van egy olyan sejtésem, hogy soha nem is lesz. HD-ba csak a Sport1 van, a Sport2 már nem. Igaz, ott még van ES, azok viszont HD-ban. Bár érdekes, hogy a HD Pak-ba is írják ezeket, amiből nekem úgy tűnik, hogy alapból egyik se HD.
-
farkas63
aktív tag
-
-
farkas-j
őstag
válasz
Dave1984 #10196 üzenetére
Nálunk a lakótelepen az összes lépcsőházba a T kb 2-3 éve behúzta az optikát. Azóta is ott van a villamos szekrény aljában összetekerve.
Ha jól tudom Pakson a Diginek már ott a csatlakozási pontja az optikájának. Hogy mikor üzemelik be, és kezd el szolgáltatni az más kérdés -
mizu
aktív tag
válasz
Dave1984 #10172 üzenetére
Utánanéztem-részben igaz hír. A Motorola SBV5121E modem 30 mbites sávszélig használható. Akinek ne adj' Isten ilyen modemje van 30-as nettel, annak a 40-es net egyelőre tabu. Értelem szerűen a 40 megabit fölöttiek más modemet használnak - magasabb korláttal. Ha egy kattintás sávszélt növelni,az alacsony- és egyes magas csomagoknál ez miért nem lehetséges?
-
-
-
-
Tutu7030
veterán
válasz
Dave1984 #9774 üzenetére
Magyarországon a mindigtv extrához.
-
-
devast
addikt
válasz
Dave1984 #8312 üzenetére
Tény, hogy a tarros SD set top box-ok (scart-os) egytől egyig hulladékok. De szó szerint. Van egy viszonylag normális minőségű szolgáltatás (Nekem egyik TV-n CI modullal közvetlenül megy), amit rettenetesen elrontanak az ócska box-al. Mellesleg nálunk az a box nonstop random lefagyott...
Ezért lett rendelve HD csomag, és a HD-s intek box már teljesen kultúrált, jó minőségű képet ad, és legfőképpen stabil.
B lehetőség, hogy visszaviszed az ócska boxot, kész helyette CI modult meg kártyát, és Te magad veszel valahol egy HDMI-s dvb-c boxot amin van CI slot. -
Markizmark
addikt
válasz
Dave1984 #8309 üzenetére
Annyira nem kell felháborodni. Attól még digitális az adás ... van műsorújság meg minden, csak nem kell HDMI-s box, mert amúgy sem nagy felbontású a műsor.
De ez a rejtett 5000 Ft-t tényleg szarság. Mi kerül 5000-be egy osztón?
Nálunk eljátszották ezt amikor költöztünk.
Itt 3 TV van meg ugye a modem. Azt mondták 1 pont létesítése ingyenes, a többi 5000Ft/db mert a cég anyagával dolgoznak stb. stb.
Na mondom akkor nincsen semmi gond mert pont kibontottam minden osztót az előző lakásból, úgyhogy dolgozhatnak azzal. Na akkor csak pislogtak és azt mondták, hogy akkor csak 5000 lesz, mert 1 osztót ők adnak mindenképpen és hát kábel meg fejek meg ecet ... mondom jólvan azt még elviselem.Szép szóval próbálj intézni HD boxot, vagy ellenőrizd képes-e a TV-d önállóan venni a digitális kábel adást.
-
válasz
Dave1984 #8309 üzenetére
A TV-d nem DVB-C képes? Mert akkor vehettél volna csak egy CI modult tőlük és kész. Már jópár éve is szinte csak DVB-C kompatibilis TV-t lehetett venni.
Amúgy ha szépen kéred az ügyintézőt, meg tudja mondani a szerelőnek, hogy pl. Intek C63CX HDMI-s beltérit vigyen, ami elég faszán működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vicces képek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Windows 11
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged