- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
Gedeon31 #9742 üzenetére
Jaja, 100Mbit feletti csomag hiány nem a legnagyobb probléma, 10-40 Megabit is teljesen elég csak stabil legyen csúcsidőben, annak semmi értelme nincs hogy kiadják a 120-ast és csúcsidőben lelassul az egész akkor inkább adjanak ki 60-at de az megvan. Pr-nál hiába adják ki a 60-as csomagot 20-as sem stabil.
CMTS konfiguráció és a node terület nagysága a lényeges. -
emre33
addikt
válasz
Gedeon31 #9346 üzenetére
Hát anyum ezt nézi állandóan.
Már eszembe is jutott, hogy beleég logó az LCD jobb felső sarkába, annyit néziMielőtt megkérdeznétek, bejelentettem a hibát az https://ugyfelkapu.tarr.hu oldalon.
Ugye más is megtette? -
-
válasz
Gedeon31 #8364 üzenetére
Vehetjük még éppen azt is.
Egyszer megnéztem, hogy jönnék ki a Telekomnál (nálam VDSL2 van). Az a gond, hogy a Telekomnál sok TV-s minicsomag van (mint anno a Tarrnál). Ráadásul drágák. Így ha az összes, Tarros csatit a Telekomnál is akarom nézni, pont ott vagyok árban, mint most. -
válasz
Gedeon31 #8355 üzenetére
ebben részben igazad van: nem foglalkoztam vele, csak a postaládába dobott (Invitel) szórólapokról értesültem. Tudom, ADSL, meg minden, de annál olcsóbb - ez alapján voltam képes leírni a versenyképes szót.
Most megnéztem: igen, a DIGI nagyon király, talán árban verhetetlen; de Fejér megyében pl 2 helyen van ügyfélszolgálat (Szfv, Dunaújváros), és (bár nem érdekel annyira a téma, ezért) inkább csak kérdezem: nem szokott gond lenni a szolgáltatásuk minőségével?
A Telekom már annyival nem olcsóbb, de igazatok van, pontosan ugyanazt a csomagot nem tudtam összerakni, de ugyanannyiért jobb netet ad. Most így hobbiból nem fogom végignézegetni az ajánlatokat részletesen, mert mi úgysem váltunk - a Tarr-nál ismerősök (nem rokon, semmi ilyesmi) dolgoznak, egy-egy szerződésmódosítás, ügyintézés néhány óra alatt megvan; legutóbb egy digitális csomag módosítás volt - délután ügyintézés, este már az új csatornákat láttuk.Szerintem ez is mond valamit: elégedettek vagyunk, ezért nem vagyok tisztában a többi szolgáltatóval, mert nem gondolkodom a váltáson. Amikor kivették a DigiSportokat, akkor tényleg körbenéztem, hogy érdemes-e váltani, de megvolt a 2 év hűség.. az akkor tényleg szarul esett, BL, angol bajnokság.. de visszatették a kínálatba.
ezek után módosítom a hozzászólásom: felhasználóként elégedett vagyok a szolgáltatóval, de új szerződőként érdemes végignézni a szolgáltatók térségben elérhető ajánlatait.
szerk.: a kérdés egyébként a szolgáltatás színvonalára irányult, kár volt másról is írnom..
-
-
-
-
emre33
addikt
válasz
Gedeon31 #7053 üzenetére
Bejelentés óta.
Lásd: http://www.telenor.hu/i/coverage-map-lte/coverage-map-lte-20130914.png
-
-
HIJ
őstag
válasz
Gedeon31 #5337 üzenetére
Igen már van optika, de van vmi erőműves befolyás lehet ott. Egyszer beszéltem az ESZI egyik informatikusával és az monda, hogy talán megkapják az "erőmű" optikáját... Még az is lehet hogy csak az erőmű miatt húztak Paksra optikát és ha már arra jártak, áthúzták a városon is
-
-
-
-
-
emre33
addikt
válasz
Gedeon31 #4055 üzenetére
Kábel TV szerintem nagyon sok helyen kábel, kevés helyen rakták le a földre, pl: Paks főutcáján, város fizette a költségét. Tarr-nak az oszlopon is jó lenne, erre ő fizesse meg, azt hogy a város jól nézzen ki?
Minden cég nyereség orinentált, nem gondolod, hogy veszteségesek lesznek, vagy beérik kevesebb pénzel?
-
-
Televan74
nagyúr
válasz
Gedeon31 #3904 üzenetére
Költői kérdés! Mond te kit választanál?
Tarr :
E mellett megjelent 25M KOMBI csomagunk szintén 2 éves hűséggel - igazi sebesség mániásoknak!ÚJ! TRIÓ EXTRA 25M* - Extra TV előfizetés + 25M NET + TeleTARR díjcsomag - bruttó 10.990Ft/hó
Invitel :
Kínált sávszélesség (letöltés/feltöltés)
15,00 Mbit/s 0,90 Mbit/s
Garantált (letöltés/feltöltés):
5,00 Mbit/s / 0,50 Mbit/sés 2 éves határozott idejű szerződés 9990 Ft/hó(fél évig 5740 Ft/hó)
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
Gedeon31 #3890 üzenetére
Ha a UPC venné meg jobb lenne, de ha az Invitel venné nem lennének olcsóbbak a havidíjak,
Az Invitel nem az olcsóságáról híres.
Megvették a Fibernetet, elvették a nézhető adásokat pl Travel,Mezző, Axn Crime Scifi
Mezzo helyére betették a Fem3-at Arra hivatkoznak, hogy kell a hely a digitális adásoknak...
UPC-nél van eszámla lehetőség, Invitelnél nincs...
Kecskeméten ahol van konkurencia (Digi, T-home optika) jobb árakon szolgáltat, de ahol nincs konkurencia ott magasabb a havidíj. -
-
CsodaPOK
senior tag
válasz
Gedeon31 #3357 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy faluba kell költözni ahhoz, hogy jó szolgáltatást kapj.
Csupán felvázoltam, hogy kvázi egy faluban akár könnyebb jó szolgáltatást, gyorsabb netet nyújtani, mint egy nagy városban.De ez nem jelenti azt, hogy városban lehetetlen. Én is városban lakom és (koppkoppkopp) mióta kábelnetünk van, technikai problémánk nem sokszor volt. Sebesség tekintetében emlékeim szeirnt egyszer volt jelentős lassulás (tavaly januárban).
-
CsodaPOK
senior tag
válasz
Gedeon31 #3353 üzenetére
Gondolkodjunk. Kábelnet osztott közeg.
Nagy város--> sok felhasználó egy kanócon.
Kis város, falu-->kevesebb felhasználó egy kanócon-->jobb.Illetve kis város, faluba lehet, hogy később vitték be a kábelt. Azaz elméletileg egy frissebb kanóc van végigvezetve, akár jobb minőségű csatlakozók stb.
Plusz amit emre is írt. Ha van egy jó központ, akkor az már félsiker.
-
emre33
addikt
válasz
Gedeon31 #3353 üzenetére
Mindegy hogy falu, ha a központ (szekszárd, paks stb..), ahová tartozol támogatja a DOSICS 3.0, akkor tudnak adni.
Ahogy én tudom, központokkal nincs gond.Az, hogy 50/5 net drága, egy dolog.
25net most olcsó lett, rendeld meg, mindegy hogy falu, vagy tanya. Ez a kábel net egyik előnye. Nem kell minden településen fejleszteni. -
-
-
Joke21
aktív tag
válasz
Gedeon31 #3230 üzenetére
A tarr meg oda is kihúzza a kábelt, ahova a digi nem. Voltam albérletben, tök jó a digi, sőt százszor jobb. Olcsóbb is. De ha nem elérhető, akkor nekem aztán bárki dobálózhat az árakkal. Itthon csak tarr van, meg adsl is csak két megás állandóan szakadozó lenne.
Akinek van lehetősége jobbra, az váltson és örüljön, ha nem tetszik ez neki. Akinek meg nincs lehetősége, az nem értem miért jön itt más szolgáltatók áraival. Ha nem elérhető, nem alternatíva.
Félre értés ne essék, tény hogy drága, de mivel csak ez van, ezért hiába sírok más szolgáltatók árai után, ha ők még arra sem képesek, hogy kihúzzák a kábelt. És miért nem teszik meg? Mert rohadtul nem éri meg nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest