-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jubejo
csendes tag
válasz
green_army78 #19724 üzenetére
Pont így jártam énis. És most a márciusi emeléssel dragább lessz mint nálunk a Tarr, ugyhogy itt az ideje a váltásnak.
-
Tybor66
tag
válasz
green_army78 #19714 üzenetére
"Tarr Prémium kombi 250 itt most 8590 gondolom februártól az is tobb"
Kombi-prémium 250M 1 év hűséggel bruttó 9278 Ft lesz.
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz
green_army78 #18433 üzenetére
Szia.
Nem fog működni az a megoldás, mert a TV csatornákhoz nem a kártya a lényeg hanem a tv készülékben szereplő tunner kártya. Ez a TV azt hiszem csak DVB-T tud viszont DVB-C kell a digitális adás fogásához. Így nem elég a kártya mert az csak a kis csomagok kódolását oldja fel, az adás érkezését pedig nem. Mindenképp beltéri kell ha digitális adást szeretnél nézni (vagy pedig egy új DVB-C képes TV) -
farkas63
aktív tag
válasz
green_army78 #18433 üzenetére
Ehhez nem kell tuner se kártya, csak dugd be a koax kábelt, keresd meg a csatornákat és nézd. Tuner csak abban az esetben kell ha rendelkezel mini (kódolt) csomaggal.
-
coqito
tag
válasz
green_army78 #16525 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
Tutu7030
veterán
válasz
green_army78 #16499 üzenetére
Akkor én felmondom a szerződésem, ha nem keverik össze a csatornákat januárban.
-
válasz
green_army78 #16501 üzenetére
Na majd megyünk az NMHH-hoz, hogy túllépték a 30 napot.
Amúgy komolyan mondom. -
válasz
green_army78 #16499 üzenetére
Fura lenne. Eddig nem nagyon volt olyan év, mikor ne változott volna valami.
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz
green_army78 #16467 üzenetére
Eszköz függő, lehet igényelni, ahogy előttem írták van egy kis plusz költsége. Viszont ezt kérdezd meg egy ügyfélszolgálaton, mert van ismerősöm akinek ingyen kicserélték, szóval nem tudom pofára megy vagy hogy...
(Nem, nem volt rossz a modem)
De egyébként ha leírod milyen márkájú és típusú a modemed akkor meg tudjuk mondani hogy az valójában mire képes -
nyalifali
aktív tag
válasz
green_army78 #16467 üzenetére
Persze, hogyne!
Annyi hogy megfúrod 2 oldalt, átszereled az antennát!
Ja,és a komplett PCB-t.mennymá ez komoly?
Szóval, igen van "olyan" HGW a neve, 150Mbit alatt 2500 egyszeri a költsége.
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz
green_army78 #16465 üzenetére
A Router gondok topicban szívesen segítenek neked.
(valószínűleg csere ha a firmware újra tétel nem segít)
-
nyalifali
aktív tag
válasz
green_army78 #16447 üzenetére
Akkor maradj, ha ez eddig is megfelelt.
Ha nem írsz alá, max hívogatnak.
Van az Ászf-ben az egyedi ajánlat? -
nyalifali
aktív tag
válasz
green_army78 #16443 üzenetére
Ez így szíved-joga.
Mondjuk pár héttel ezelőtt jött a bankomtól egy ajánlott levél, miszerint a jelenlegi hitelkártya szerződésemet 2019.01.31 megszüntetik, befáradok módosítani, vagy ennyi letiltják.Ezt a bankoknál ezt még szankcionálnám...
-
farkas63
aktív tag
válasz
green_army78 #16440 üzenetére
Én azt mondom amit ftamás is, hogy kösd meg, az a biztos.
70mb-s net olcsóbb mint ami anno volt 40mb-os, szerintem azt. -
farkas63
aktív tag
válasz
green_army78 #16438 üzenetére
Tévedés, ez nem emelés, a csomagoknak 2 ára van (hűségidős meg hűségvállalás nélküli), ha neked nincs hűságed akkor kénytelenek a hűségvállalás nélküli árat adni, nem adhatják a hűségidőset.
-
farkas63
aktív tag
válasz
green_army78 #16435 üzenetére
Köss szerződést mivel ha nem kötsz akkor a hűségvállalás nélküli árat fogják (külön net + tv) kiszámlázni neked ami jóval drágább épp azért, hogy arra ösztönözzék az embereket, hogy hűségidőt kössenek.
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz
green_army78 #16435 üzenetére
Szerintem ezzel megválaszoltad magadnak a kérdést
Ha párszáz ft akkor egyértelműen köss szerződést mert általában ősszel vagy tavasszal vannak az árazások, és persze emelések így biztosan nem maradna ugyanazon az áron. Ráadásul felénk(Tolna megye) csak 1 év hűséggel vehetőek igénybe a kombi csomagok, ha lejár akkor elvileg pl az én esetemben külön kerül számlázásra az extra csomag ára és a 70mb-os csomag ára ami összeszámolva azért többe kerülne mint a kombi csomag.
Szerintem ha nincs más lehetőséged (Telekom és társait én nem ajánlanám, itt felém nagyon rosszak a tapasztalatok vele) és meg vagy elégedve a Tarr szolgáltatásaival akkor kösd újra. -
meke11
aktív tag
válasz
green_army78 #16277 üzenetére
-
Bozek
nagyúr
válasz
green_army78 #15217 üzenetére
Az ÁSZF szerint meg nem így van. Szóval majd meglátjuk.
-
emre33
addikt
válasz
green_army78 #13758 üzenetére
Tarr előfizetők nagyon kis százaléka nézi a Tarr Facebook oldalát.
Ennek nagyon kis százaléke hajlandó hozzászólni.Postán hiába jön bármi is, kevesen reklamálnak.
És ha reklamálnak telefonon is, erről Tarr vezetői semmit se tudnak.De nézd, sokan bosszankodnak, de nem szólnak, mert tudják, hogy a Tarr nem csinál semmi, és minden maszlak hülye szöveggel elhiteti, hogy ez nekünk jó!
Nem jó! Szégyelje magát minden TARR-s dolgozó
-
válasz
green_army78 #13760 üzenetére
Ennek is az az alapja, hogy az emberek nem figyelnek oda
-
válasz
green_army78 #13758 üzenetére
Addig nem fogják fel az emberek a változást ameddig a bőrükön nem érzik. Sokat el sem olvassák az ilyen tájékoztatókat és aztán csak csodálkoznak, hogy akkor most mi is van.
-
green_army78
tag
válasz
green_army78 #13752 üzenetére
akció
-
Bozek
nagyúr
válasz
green_army78 #13728 üzenetére
1. A Discovery nézettsége általában az 1%-ot se éri el.
2. Nem tudom, miért az Izaura TV-vel kell jönni folyamatosan... Az M+ és a Spíler TV szerintem sok embernek a kívánságlistáján szerepelt. Mivel azonban (ahogy már többször írtam) a csatornák csomagban vannak, így ez mellé a kettő mellé jön a TV2 csoport többi adója is.
3. Amúgy az Izaura TV-t sok idős nézi, úgyhogy akár még igaz is lehet, hogy sokan kérték.+1. Az Eurosport idén már Afrikai Nemzetek Kupáját és BDO dartsot se ad januárban. És ez még csak az év első hónapja, de máris két megszokott műsor kiesik.
-
Bozek
nagyúr
válasz
green_army78 #13721 üzenetére
TV függő. LG-n automatikus keresésnél ki lehet pipálni, hogy a kódoltakat ne is töltse be.
-
meke11
aktív tag
válasz
green_army78 #13719 üzenetére
chansort nevű programmal, letöltöd a csatornalistát a TV-ről, megszerkeszted, majd visszatöltöd a TV-re a módosított listát.
-
meke11
aktív tag
válasz
green_army78 #13657 üzenetére
Addig adják, amíg az Osztrákok le nem kódolják. De legalább HD-ben jön mind a kettő.
-
meke11
aktív tag
válasz
green_army78 #13653 üzenetére
A Spíler van analógban, ORF 1-2 van még csak nálam kódolt.
-
lorencz
tag
válasz
green_army78 #13602 üzenetére
A felvételt anno én is proböltam de az elsö reklam blokknál megszakadt.
-
ozsi1987
tag
válasz
green_army78 #13569 üzenetére
-
Grande Ale
őstag
válasz
Hála istennek!
-
Bozek
nagyúr
válasz
Közben utánanéztek.
Bár az előző levelüket szerintem amúgy is egy újonc írhatta, vagy legalábbis olyan, aki nem ért a sporthoz. Lévén az Eurosport nem ad MotoGP-t, és ha jobban informálódott volna, azt is tudhatná, hogy annak a jogai jövőre a Spíler TV-nél lesznek.
-
Bozek
nagyúr
válasz
green_army78 #13551 üzenetére
Az ÁSZF módosítását 30 nappal előre be kell jelenteni. A jelenleg január 3-tól hatályos meg már le van mentve.
-
Bozek
nagyúr
válasz
green_army78 #13547 üzenetére
MindigTV? Azzal a bitrátával? Hát kösz, inkább kihagyom. Volt 1,5 évig (közben a Tarr is elkezdte digitálisan adni az előfizetőknek a csatornákat), bőven elég volt belőle annyi.
-
ozsi1987
tag
válasz
green_army78 #13528 üzenetére
Számomra fontos, hogy a tarr kft menjen a p**csába!!! .....
évről évre hülyébbnek nézik az előfizetőket, ráadásul a kommunikációjuk egyenlő a NULLÁVAL. -
farkas63
aktív tag
válasz
green_army78 #13530 üzenetére
De ÁSZF-ben mind a 3 szerepel mint HD akkor most melyik nem lesz HD? mert lehet bemenni, hogy hát b+ ÁSZF azért mégis csak ÁSZF.
Meg a Film+, Nat. Geo. Wild-nél is hibás, vagy az se hibás szerintük? -
ozsi1987
tag
válasz
green_army78 #13510 üzenetére
van aki ennél többet költ dohányzásra egy hónapban, én meg inkább netbe és tv-be fektetem
(mivel családom több tagja is tvzik, ezért eloszlik az szépen több ember között)
-
Bozek
nagyúr
válasz
green_army78 #13509 üzenetére
Persze, főleg, hogy az ÁSZF-ben is HD-nak van jelezve.
(#13507) ozsi1987: Még mindig ezen lovagolsz? Kezd már nagyon unalmas lenni.
Amúgy pont tegnap hívták apám (ő az előfizető) a T-től, hogy nem akarunk-e váltani. Feltette a kérdést, hogy vannak-e DigiSport-ok, úgyhogy gyorsan rövidre lett zárva a téma. -
meke11
aktív tag
válasz
green_army78 #13512 üzenetére
Remélem minél előbb meg is szüntetik az analóg csatornákat.
A tavaly karácsony előtti levélben azt ígérték, hogy az analóg Extra csomag megszűnik, illetve csak digitálisan lesz elérhető. Én azzal a 18 analóg csatival már kibékülnék. A kispénzű embereknek az is elég. Bocsánat, ha valakit megsértettem.
-
ozsi1987
tag
válasz
green_army78 #13500 üzenetére
szuper családi HD - 1 év hűséggel (
)
mellette pedig tarr trió extra 20M ()
+ platina mix () + útitárs (
) + digifilm (
) + HD (de miért ?!
)
szintén 1 év hűséggela 2 együtt nagyon jól kiegészítik egymást
-
amadeus11
senior tag
válasz
green_army78 #13461 üzenetére
Ez melyik település? Vagy alkudtál?
-
nyalifali
aktív tag
válasz
green_army78 #13433 üzenetére
Alapvetően a probléma az, hogy az "analóg" felhasználó ha kapna egy boxot (akár ingyen) sem boldogulna vele.
-
Tutu7030
veterán
válasz
green_army78 #13433 üzenetére
-
korfa
aktív tag
válasz
green_army78 #13425 üzenetére
ezek szerint csak digitális...
-
meke11
aktív tag
válasz
green_army78 #13423 üzenetére
Nem csak ott maradt el: AMC, Paramount, Natgeo Wild, Film+, AXN, SuperTV2, DigiSport2, Mozi+, Story 4-5, stb.
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz
green_army78 #13405 üzenetére
Megoldottam, valóban egyszerű, küldtem egy email-t nekik küldték a három lehetőséget (aláírni és postai úton visszaküldeni, aláírni, bascannelni és emailben elküldeni vagy emailben visszaküldeni egy mondatot.)
-
Markizmark
addikt
válasz
green_army78 #13412 üzenetére
Akkor megközelítem onnan a dolgot, hogy az eredetileg kapott kedvezményes csomagból kivesznek olyat ami benne volt mikor aláírtam, tehát a változtatás hátrányosan érint.
-
Markizmark
addikt
válasz
green_army78 #13410 üzenetére
Akkor lobogtasd ezt meg előttük. Mivel egyoldalúan szerződést módosítottak ezért nem lehet semmiféle kötbért kivetni. Amit az előbb küldtem abban világosan le van írva, hogy JOGKÖVETKEZMÉNY NÉLKÜL felmondható a dolog. Résen kell lenni, mert pofátlan társaságról van szó, mint a mellékelt ábra mutatja.
Mi csak azért vettünk egy másik digitális kiscsomagot, mert meg akarjuk tartani a boxot az egyik tv-hez.
-
Markizmark
addikt
válasz
green_army78 #13408 üzenetére
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz
green_army78 #13403 üzenetére
Bejelentést kell csinálni és akkor onnantól ők intézik is? Vagy mást kell csinálni?
-
ozsi1987
tag
válasz
green_army78 #13306 üzenetére
a módosításoknál azt írják, de a 74. oldalon ez szerepel:
"A TARR Kft. a lenti csatornakiosztáson felül bizonyos helyi és/vagy körzeti tévé csatornákat
már MINI csomagban eloszthat, amennyiben a Műsorszolgáltató a TARR Kft-vel szerződést
kötött." -
ozsi1987
tag
válasz
green_army78 #13305 üzenetére
igaz, 128. oldal környékén vannak felsorolva akciók.
-
ozsi1987
tag
válasz
green_army78 #13303 üzenetére
75. oldal. 1 590 HUF
-
Tutu7030
veterán
válasz
green_army78 #13234 üzenetére
Ne legyen, mert a rossz hírt hozó hírnököt már az ókorban sem fogadták örömmel.
-
Bozek
nagyúr
válasz
green_army78 #13225 üzenetére
Az Izaura TV meg csak promóciós.
-
ozsi1987
tag
válasz
green_army78 #13220 üzenetére
akkor itt megint veréb vadászat lesz...
-
meke11
aktív tag
válasz
green_army78 #13218 üzenetére
Extra + Platina mix csomagunk van/volt akkor. Filmbox-ok, TV5 Monde és a MTV Live HD volt az ajándék.
Ezt nem nevezném All in-nek. A Filmbox csatornáin lévő filmek nem igazán nekem valók, franciául nem beszélek, egyedül a MTV Live ért valamit. -
ozsi1987
tag
válasz
green_army78 #13094 üzenetére
Lassan a 200 felé közelít a Tarrnál fogható csatornák száma.
Ez szerintem országos rekord körüli szám.
Van aki örül ennek, van aki kevésbé.
A HD csatornák januári bővülésének viszont szerintem mindenki örülne. -
Bozek
nagyúr
válasz
green_army78 #13090 üzenetére
Érdekes, mindenesetre nekem ezek jönnek be. A szekszárdi csatornakiosztásban benne van az ARD1, de a többit ott se találtam. A Spíler meg még azért nincs benn, mert csak gyorsan hamarjában rakták be. Szerintem az Izaura TV sincs benn.
Majd meglátjuk, hogy januártól mit kevernek megint.
-
Bozek
nagyúr
válasz
green_army78 #13086 üzenetére
Az ORF1 (immáron HD minőségben), az ARD1 és a HRT-1 van benn az extra csomagban.
-
amadeus11
senior tag
válasz
green_army78 #12931 üzenetére
Nem baj, szeretik a pénzt!
-
amadeus11
senior tag
válasz
green_army78 #12929 üzenetére
Igazán megléphetnék az analóg kukázását! Előbb-utóbb úgyis meg kell lépni, mire várnak? Aki akart vett már lapos tévét. Aki eddig nem vett már nem is fog, küldjenek nekik boxot.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
green_army78 #12927 üzenetére
Analóg kiosztásban nincs benne, ha jól tudom M5-öt csak digitálisan kötelező továbbítani.
-
meke11
aktív tag
válasz
green_army78 #12911 üzenetére
jó az január 2-től is, csak lépje meg.
-
korfa
aktív tag
válasz
green_army78 #12722 üzenetére
Én fogadni is merek hogy lesz szombatig spiler
-
Bozek
nagyúr
válasz
green_army78 #12639 üzenetére
Az akciós ár nőtt, az ÁSZ ár (hűség nélküli) nem változott...
-
XeeN
senior tag
válasz
green_army78 #10236 üzenetére
Teljesen mindegy mikor szokott lenni, most megszakítják a hagyományt. Ha minden igaz lesz egy nagy durranás is a közeljövőben, amire a fanyalgók is csettinteni fognak. (Vessetek egy pillantást az égre, és ha elég élesen vág az eszetek, érteni fogjátok mire célzok.)
-
farkas-j
őstag
válasz
green_army78 #10077 üzenetére
Most néztem, és per pillanat újra működik a Tarr Mobil TV.
-
green_army78
tag
válasz
green_army78 #10077 üzenetére
illetve annyi, hogy az app még elindul, be is jelentkezek, bejön a kezdőlap, aztán amikor rámegyek a tv képernyő gombra,akkor fagy le.
-
korfa
aktív tag
válasz
green_army78 #9977 üzenetére
ezért nincs...
-
korfa
aktív tag
válasz
green_army78 #9975 üzenetére
Milyen analog csomagod van?
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz
green_army78 #9712 üzenetére
Összetételét írták, akkor emelés még lehet.
-
mizu
aktív tag
válasz
green_army78 #9712 üzenetére
Kamu. Érdekükben áll nem megmondani.
-
válasz
green_army78 #9694 üzenetére
Semmi.
-
Markizmark
addikt
válasz
green_army78 #9570 üzenetére
Szóval ha bemegyek, megkérdezem, akkor azt mondják jár egy ingyen, de nincs?
-
Markizmark
addikt
válasz
green_army78 #9563 üzenetére
Alapból jár 1 box ha nincs olyan tv-d. Gondolom ha HD-ra fizetsz elő akkor azt adnak eleve, nem?
-
válasz
green_army78 #9536 üzenetére
Kihasználják, hogy még nem mindenki cserélte le a régi TV-jét.
-
Mike88
senior tag
válasz
green_army78 #9214 üzenetére
Akkor valszeg nincs összefüggés a kettő között, nyilván antennával megtalálná a csatornákat mindkét beállítással. DVB-T-vel nálam sincs gond, ha Mo. van beállítva. Mindenesetre jó ilyet is hallani, mert Baranyában csak a horvát csatornákkal történik meg ilyesmi, amióta csak az eszemet tudom ez van, az RTL analógon zavart volt mindig, a TV2 és az m1 szellemképes, a horvát 1, horvát 2 tökéletes. Csoda, hogy nem tudok horvátul. Azok a válogatott szidalmak, amiket apám gyerekkoromban a horvátok felé intézett, ha azt hallották volna, háborút indítottak volna.
-
válasz
green_army78 #9141 üzenetére
Mármint önkiszolgaló módon, mint UPC/Telekomnál.
-
válasz
green_army78 #9075 üzenetére
Hát ha egész évben ez marad, akkor elmehetnek a jó édes...zéró fejlesztés zéró előrelépés.
-
HIJ
őstag
válasz
green_army78 #9005 üzenetére
Ennek csak technikai okai lehetnek. Ugye itt a három analóg csomagoz úgy osszák el, h az alaphoz beraknak egy x szűrőt, amit x ferkiig szűr, a középsőhöz egy másik szűrőt az extránál pedig elérhető a teljes frekvencia sáv. Az alapnál ugye azért nem lehet semmit kérni, mert szűkös az a sáv, amivel gazdálkodhatnak, tehát azon ippen elfér az útitárs meg az alap analóg csatik. A középsőnél nyilván az extra digitálisakat fogják tenni, mert ugye abban jobban érdekeltek, h pl az HBO elérhető legyen többek számára (az egy másik kérdés, h ki az aki egy középső és egy HBO csomagra fizetne elő, hiszen az HBO az elég prémium kategória...) Szóval szvsz ezért lehet csak az extrához kérni a legtöbb digitális csomagot.
Ezen lehetne változtatni, h pl a prémiumnak számító csomagokat teszik át az extra tartományba és a középsőbe tesznek egy mixelt digitális pakkot, amit esetleg a kisebb költségvetésű családok megengedhetnek...
Ez egy saját vélemény...
-
green_army78
tag
válasz
green_army78 #9002 üzenetére
ja most látom, hogy csak digitálissal..
-
meke11
aktív tag
válasz
green_army78 #8997 üzenetére
Szerintem dec. 1-én felkerül az új ÁSZF.
Az én tippjeim január 5-től:
Analóg TV:
-mini és alap kínálat nem változik vagy 1-2 cserélődik,
-extra 1-3 csatival kevesebb és 1-5 cserélődik,
-100-300 Ft-tal drágább lesz!
-újabb teljes frekvencia átrendezés!!!Digitális TV
- bővül vagy cserélődik a HD és az SD kínálat (max.5-10 csatornával)
- csomagok drágulnak 100-300 Ft-talInternet
- drágul 200-500 Ft-tal
- csekély mértékű sávszélesség emelés - ha lesz egyáltalánA mobil TV nem lesz fizetős, mert akkor senki sem használja majd! Esetleg ha plusz szolgáltatás vagy prémium tartalom is lesz.
Márciustól a kombi csomagok változnak majd.
-
emre33
addikt
válasz
green_army78 #8975 üzenetére
Remélem lesz RTL2 HD, Cool HD és Film+ HD
-
Tutu7030
veterán
válasz
green_army78 #8932 üzenetére
Nem hátrált az meg, csak most gondolkodnak, hogy mi legyen az új neve.
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz
green_army78 #8921 üzenetére
Mobilnál legalábbis nálam a Telekomnál a 700at tették rá csak úgy emlékszem, semmi több áthárítás nem volt, de úgy emlékszem hogy államilag a törvényt akkor úgy hozták hogy semmi többet nem küldehetnek a felhasználóra, mert akkor direkt arra mentek hogy a szolgáltatókat szivassák és azt az emberekre ne háríthassák rá. Elvileg itt is ilyesmit akarnak, de javítsatok ki ha tévedek, így emlékszem
Mondjuk ha ezt a 150ft os dolgot behozzák akkor inkább lemondom a szolgáltatást. Van 700 mega mobilnetem az böngészésre elég, letölteni úgyse szabad mert akkor sokba kerül
-
HIJ
őstag
válasz
green_army78 #8919 üzenetére
Szerintem nem a havidíjtól kell félni. Ez már az elejétől világos volt, h nem háríthatja tovább a díjakat. Azzal van gond, hogy ha a szolgáltató adatforgalom alapján fizet valamit, akkor neki az lesz az érdeke, hogy a felhasználók minél kevesebbet forgalmazzanak. Ezzel pedig elérkeztünk a korlátos netek időszakába. Ha mást nem is, akkor az ÁFSZ -ben lefektetett korlátot fogja módosítani valami 50-10 gigára és ha ezt túl léped, akkor korlátoz is...
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz
green_army78 #8917 üzenetére
Ez így van, pár hónapja hosszabbítottam én is, külön van a digitális és az analóg előfizetésem hűsége aztán ezzel én is szembesültem és mehettem be egy hónappal később.
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz
green_army78 #8914 üzenetére
Szerintem ezek még nagyon kezdetleges javaslatok, de úgy tűnik ez lesz a vége, szóval valószínű hogy a kérdésedre a válasz igen
De biztos csak november 4én lesz, asszem úgy írják hogy akkor szavaznak majd.
-
Tutu7030
veterán
válasz
green_army78 #8904 üzenetére
Másik topicból kölcsönözve; ncore
-
meke11
aktív tag
válasz
green_army78 #8904 üzenetére
Az én értelmezésemben csak a VOIP szolgáltatásra fog vonatkozni ez az egész. Tehát Skype, Viber, stb lenne megadóztatva.
-
green_army78
tag
válasz
green_army78 #8903 üzenetére
közben most olvasom, hogy a netre nincs felső korlát, előző hsz. kuka
napi gazdaság is tévedhet -
válasz
green_army78 #8826 üzenetére
Igen. Most már ideje lenne csökkenteni a kombi árakat is, és nem csak új előfizetőknek..
-
larryhughes
csendes tag
válasz
green_army78 #8805 üzenetére
Ok, ez simán lehet.
(Gyenge a képzelőerőm.)
-
HIJ
őstag
válasz
green_army78 #8805 üzenetére
Meg ugye nem korlátozódik ez a mobilra, PC -n is megy...
Nem hiszem hogy fizetős lesz...
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz
green_army78 #8793 üzenetére
Személy szerint én nem értem miért is akarják hogy fizetős legyen. Nem keveset fizetünk a szolgáltatásért, tegyük fel az embereknek valahova és wifivel nézi az adást. De akkor is ki kell fizesse az otthoni havidíjjat. Így nem értem a mivoltát a fizetős mobiltvnek. Meg ha 1-2 ezer ftért megkapnánk száz csatornát akkor kérjen el a mobiltvért de így.. végülis mindegy, ez csak a személyes véleményem én így látom ezt a dolgot
-
green_army78
tag
válasz
green_army78 #8789 üzenetére
közben rájöttem, http://mobiltv.tarr.hu/
-
Joke21
aktív tag
válasz
green_army78 #8335 üzenetére
Sajna nem.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
green_army78 #8176 üzenetére
Ezek között találod a jelszót.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
green_army78 #8172 üzenetére
Milyen típusú modem van nálad?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged