- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyula
csendes tag
válasz
1egaly #19372 üzenetére
Ezt írták ma:
Tájékoztatjuk, hogy múlt hét pénteken egy rövid ideig látható volt a Macht4 csatorna a Digisport 1 helyén, mivel akkor volt a műszaki átállás.
Tájékoztatjuk továbbá, hogy a Match4 csatorna elosztására vonatkozóan még nincs hivatalos információ.
A Tarr Kft. az összes jelentős sport csatornát elosztja, ami ma a piacon elérhető, köztük az Aréna4-et is, amire a digisport csatornák legtöbb sportjoga átkerült. -
ftamas0201
Topikgazda
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz
1egaly #18625 üzenetére
Lényegében annyi történt ezzel a prémium dologgal hogy volt a platina mix kiscsomag, az eltűnt és így összevonva lett egy prémiumként. Én is először lestem, mint hal a szatyorban mikor az ügyintézővel beszéltem a hűség hosszabbításról, hogy eltűnt a platina mix, de van ez a prémium, ami lényegében ugyanaz, csak így egy hűséggel kevesebb, össze van vonva a fő csomagokkal így nem kell külön kiscsomagként kérni és hűségezni hanem egybe mehet az egész egy hűség alatt.
Igaz a weblapon szerintem nagyon bonyolultan van megjelenítve ez a dolog, mert csak sokszori nézegetés során jöttem én is rá, hogy valójában mennyi az annyi, mit is adnak érte és mit kell kérni. -
-
-
emre33
addikt
válasz
1egaly #18121 üzenetére
Saját vélemény:
Mind a kettő Arris Intel Puma 6 hulladék.
Ha nem hallottál róla, akkor keress rá, találsz jópár cikket a témában.
Problémáját FW-vel se tudták sose javítani, hardveresen szar, csak 7-es chip-be tudták javítani a chip gyengeségét.Szerencsére nekem Technicolor van!
Remélem bírja addig, amíg végre lesz Tarr-nál jobb modem.
Persze vannak, akik ezt (Puma 6 hardveres gyengeségét) használat közben nem veszik észre, soha. És ezzel nincs is baj.
-
Bozek
nagyúr
válasz
1egaly #18098 üzenetére
1. Ezt írd meg nekik, mert nem ez a hivatalos fórum erre.
2. A "sok mill. tarrtvnéző" egy kicsit csúsztatás.
3. Jó lenne, de én már nem nagyon bízom benne. Mondjuk kérdés, hogy egyáltalán lesz-e rajta élő műsor, az NFL nem hinném, hogy indulna rendesen.Ja és 4. 30 nappal előre be kell jelenteni elvileg...
-
-
-
meke11
aktív tag
válasz
1egaly #17858 üzenetére
Az e-számlán volt rajta a kérdőív kitöltésére való felhívás. Kérdőív promo.
Sajnos nem vitték túlzásba a csatornabővítést, legalább amit el lehet érni HD-ben, azt tették volna be. Pl: AMC, Film Cafe, Comedy Central, Viasat History - Nature, stb.És igen, betehetnék a History1-2, Discovery-hez tartozó további csatornákat, Aréna4-et, stb.
-
meke11
aktív tag
válasz
1egaly #17849 üzenetére
Igazad van, nem működik a link. Új ASZF kivonat
A Comedy Central Family átkerül, a NickToons bekerül az alapcsomagba. -
Tutu7030
veterán
válasz
1egaly #17520 üzenetére
Megnézném, de nálam bridge módban van a modem, így meg szvsz nem működik akkor sem, ha router módban működne. (egy külföldi szolgáltató oldalán azt írták, hogy az usb le van tiltva. Nem tudom, hogy a tarrnál mi a helyzet vele. A menüben ott vannak a beállítások hozzá..)
-
Bozek
nagyúr
-
Tutu7030
veterán
válasz
1egaly #17153 üzenetére
Úgy nézem, megszűnt a barátság a két szolgáltató közt.
Január végén még ez volt a hír:
"
2019-ben is folytatódik az együttműködés az SPI / FilmBox Magyarország és a Tarr Kft. között. A két fél közel tíz éve áll üzleti kapcsolatban.
A FilmBox, FilmBox Premium, FilmBox Family és FilmBox Extra HD a Tarr Kft. FilmBox Prémium nevű csomagjában érhetők el, melynek előfizetői a több száz kiemelt tartalmat kínáló FilmBox On Demand szolgáltatáshoz is hozzáférnek Tarr MobilTV applikáción keresztül. "-
Most meg meg sincs említve a tarr a filmboxlive oldalán, a szolgáltatón keresztüli belépésnél. (és a tarr mobiltv-n sincs a listában)
-
valakky
aktív tag
válasz
1egaly #17100 üzenetére
Az a gondom, hogy a HD se jön, és Viasat History meg a Fem3, ami ugyanígy hiányzik, azok meg pont nem HD adók, csak SD-k, szóval kétlem, hogy ez keverte volna meg a tévét, hogy kivették az SD-t.
Olyat csinálhat valamilyen splitter vagy elosztó hiba, hogy pl. ez a 3 frekvencia pont nem jön át az én koax kábelemen?
Mert ezt az egyet nem próbáltam, hogy azon másik 2 kábel egyikén megnézni, amin minden rendben van. Mert ez azért elég macerás.
szerk.:
Na, közben akkor más is erre jutott. -
Gyula
csendes tag
válasz
1egaly #17036 üzenetére
Tegnap délután is érdekes volt.
Egyszerre 2 különböző Eurosport2 volt.
Az Eurosport2 SD-n ment a tenisz (Djokovic)
Az Eurosport2 HD-n ment a Kajak-kenu szlalom (ismétlés)
Aztán egyszercsak rövid időre elsötétült az Eurosport2 HD, és megjelent azon is a tenisz.
Amúgy most ismét HD lett. -
-
-
-
Tutu7030
veterán
válasz
1egaly #16604 üzenetére
Nálam ilyen (az "Advanced"-be nem tudom az user/pass párost) :
Nem mondták, hogy korlátozva lenne, hogy hányszor válthatsz router/bridge módot. Mindenesetre készülj fel rá, hogy nem biztos a siker, lehet, hogy neked is telefonos segítség kell (így inkább olyankor csináld, amikor van ügyfélszolgálat, nem csak rögzítő).
-
Tutu7030
veterán
válasz
1egaly #16602 üzenetére
Nálam nincs "UTILITIES".
Elvileg az ügyfélkapun magadnak is átválthatod, mi is így csináltuk, csak éppen a rendszer nem akarta.
Látszólag vette a lapot, hogy bridge módra váltunk, újra is indult a modem, csak éppen ugyanúgy router módban maradt (világítottak a wifi visszajelző ledek). A tarros srác inkább betelefonált a központba, hogy nézzenek rá onnan is, hogy mi újság. Végül is távolról nyomtak neki egy újabb restartot, akkor már bridge módban indult újra. (Bridge módban lekapcsolja a wifit is teljesen) -
bias_head
csendes tag
válasz
1egaly #16424 üzenetére
Szia,
Köszi 1egaly az infókat!
Tényleg tök jó, csak azt nem értem, hogy miért nem lehet rá előfizetni csak úgy, pénz alapon?
Miért csak az használhatja, akinek a szolgáltatója szerződésben áll a TV2-vel? (Vagyis egyelőre csak a Tarr Kft. ügyfelei.)A Diginél egy időben legalább lehetett 500 Ft-ért előfizetni egy-egy meccsre anélkül, hogy szerződést kellett volna velük kötni. Aztán mondjuk ott is megszűnt ez. De pl. Youtube-on lehet nézni elvileg a spanyol kupameccseket ilyen pay per view alapon.
---
A kérdésem: tudna valaki segíteni nekem abban, hogy a csak és kizárólag a Spíler Extrán elérhető 2+1 Atletico Madrid meccseket valahogy megszerezzem? A bajnokságban a múlt szombati Leganes-Atletico Madrid, a BL-ben pedig a két hete szerdán játszott Borussia Dortmund-Atletico Madrid és a holnapi visszavágó (Atletico Madrid-Borussia Dortmund) kellene nekem. Igazából a magyar szpíker hangja elegendő lenne nekem.
Ha valaki tud segíteni, légyszi keressen meg privátban. Köszi!
-
válasz
1egaly #16414 üzenetére
Nekünk, akiknek amúgy is van Spíler 1-2-nk, sok újat nem hoz. Annyi, hogy az összes BL meccset lehet rajta nézni, meg vissza lehet nézni egy ideig minden meccset. Ha minden igaz, 1080p 50fps lesz a stream-ek minősége. De ez ebben a formájában tényleg drága.
Osztrákban és németben a DAZN 10 euró, de azon bőséges tartalom van, ennyi pénzt mindenképp megér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Futás, futópályák
- sziku69: Szólánc.
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Philips LCD és LED TV-k
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Jogász topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Energiaital topic
- Motoros topic
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged