- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
ThuG4LifE #15567 üzenetére
Miért furcsa? Máshol is így van.
Például a Telekomnál a 100 Mbps-es 4500 Ft, a 250-es 5175 Ft, míg a gigabites 5925 Ft. Ez 675, illetve 750 Ft különbség.
(#15566) farkas63: Olvass bele a Telekom topikba. Ott is ez van. Amikor valaki csomagot akar összeállítani magának, akkor írják neki, hogy köss alap telefont is, mert úgy olcsóbb, mintha csak 2 szolgáltatásod lenne.
-
farkas63
aktív tag
válasz
ThuG4LifE #15485 üzenetére
Tegnap kértem emelést, mára megcsinálták.
De ki kell hívnom majd őket pár nap múlva mert finoman szólva sincs meg a sávszél.Egyébként jó nagy pofa kell hozzá, hogy 150MB/s letöltéshez 10MB/s feltöltést adjanak, ugyan annyit mint a 120MB/s-hez, simán lehetne adni 12-13-at, vagy még többet is.
-
Bozek
nagyúr
válasz
ThuG4LifE #15327 üzenetére
Minek a 40 Mbit ahhoz, amit szeretne? Írta, hogy nem HD-ben filmezne, az meg nem eszik sokat. A zenehallgatás se problémás, bár én YT helyett inkább Spotify-ra fizetnék elő.
Én is elvoltam simán a 20 Mbit-es netemmel, pedig azért sokszor ment a Telenor MyTV és még le is töltöttem mellette.
(#15328) meke11: Miért kellene kódolatlannak lennie? Nincs benn a karácsonyi promóban. Mondjuk ettől függetlenül nálam megy.
Itt a RAI1 kódolt a felsoroltak közül.
-
Daniel911
csendes tag
válasz
ThuG4LifE #14737 üzenetére
Ez a szép az életben, hogy nem vagyunk egyformák. Lehet Neked alap a HD, Nekem nem. Ha más irányt nézünk, akkor például autóban is van akinek alap a digit klíma, van aki meg örülne, ha manuális klíma lenne a kocsijában, nem pedig "alap" digitklíma.
Olyan gyorsan fejlődik a technika, hogy nem tudjuk tartani a lépést vele. Van UHD-s tv már kb 2 éve, UHD-s adás meg...
15 éve ritkaság volt az okostelefon, manapság meg a nagyszülők is azon neteznek...Meg kellene tanulni örülni az élet apróságainak is, nem csak elégedetlenkedni. Régen örültem, ha hangyásan is, de bejött egy-két új csatorna a lepkeantennával, volt válogatási lehetősem kb 7-8 csatorna között, de ebből több volt az idegen nyelvű, mint a magyar.
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz
ThuG4LifE #12119 üzenetére
Bizony, egész az elejéig én is tök jónak tartottam aztán odaértem én is a fentebb idézett részig és ott hirtelen elég csúnyákat gondoltam róluk. Most fog lejárni a hűségem a digitálisokra két hónap múlva, van extra csomag, internet, 2 digitális csomag, 16ezres számla és tényleg le se vagyunk ejtve. Azért ezt én is elég durvának találom már, nem értem mire jók ezek, ezzel nem hinném hogy több előfizetőt tudnak toborozni...
-
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz
ThuG4LifE #11461 üzenetére
Mivel a modem értékeid jók voltak a hiba fennállásakor is,valami ott az éterben gond van
Mit mondtak/csináltak, találtak valamiféle hibát? Azóta sem javult a helyzet? Router van esetleg, ha van próbáltál anélkül is mérni?
15km-re lakom tőled, nálam is rosszalkodott pár napig a net, miután volt egy éjszakás leállás a múlt héten, de pár napja ismét hibamentes és még jobb szinte mint előtte, stabil is. (emelés persze láthatáron sincs) -
Joezyka
senior tag
-
-
-
emre33
addikt
válasz
ThuG4LifE #11387 üzenetére
És az idős néni mivel néz TV-t? Ezer éves képcsöves TV-el? Analóg adást?
Az meddig fog müködni? Talán már most se!
Ha meg már nem analóg adást néz, akkor vagy ban Set TO BOX-a, amivel tudja nézni a HD adást, vagy van LCD tv, amivel szintén.Előfizetők hány % nem tudja nézni a HD adást?
Szerintem kevesebb mint 1%, és azok is ki fognak kopni az öregedő régi TV-k miatt. -
-
-
-
-
-
emre33
addikt
-
-
-
herczegz
csendes tag
válasz
ThuG4LifE #5553 üzenetére
Sziasztok!
Dolgoztam Tarr-nál és vannak még régi ismerőseim, sajnos az átállás nem egy kattintás, ott még nem tartanak
Modemeket kell cserélni akiknél még a régi van, mert nem bírják a sebességeket, ugyanez vonatkozik a fejállomások eszközeire is. Az már más kérdés, hogy miért nem lehetett az átállás bejelentése előtt ezeket a műveleteket elvégezni, hogy tényleg egy kattintás legyen...
-
emre33
addikt
válasz
ThuG4LifE #5396 üzenetére
Nem érted.
Csatorna lényegtelen, az a lényeges, hogy egy csatorna nem működik 1 hete, és semmilyen tájékoztatást hivatalosan nem kapunk.
Miközben ez kötelessége lenne a szolgáltatónak!
Miért titkolja a hibát, miközben nem is az ő hibája?
Azért mert a vezetőség, élén 1-2 igazgatóval, vezetővel, ügyfélszolgálati vezetővel alkalmatlan a munkájára.
-
-
válasz
ThuG4LifE #5166 üzenetére
2 lehetőség van:
- vagy a Tarr-os szerelők hazudtak azért, hogy valahogy lerázzák a kedves ügyfelet
- vagy a Digi hazudott, hogy így próbáljanak ügyfelet szerezni.Kíváncsi vagyok, melyik igaz. Nagyon-nagyon remélem, hogy a második. Nagyon kellenek már a Digisportok (lehetőleg HD-ben is).
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debian GNU/Linux
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Óvodások homokozója
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest