- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tutu7030
veterán
válasz
metibor #8445 üzenetére
A "nem hívnak vissza" résszel pont nem tudok egyetérteni. Engem eddig mindig visszahívtak, ha ígérték (akkor is, ha nem). Bezzeg a sony support.... Ők viszont mindig ígérik, hogy hívnak, de egyszer sem tették meg. (bár, a sony supporttal beszélgetve sokszor olyan érzésem volt, hogy a google fordítóval beszélgetek. Ilyen azért a tarrnál még nem fordult elő)
-
Joke21
aktív tag
válasz
metibor #8423 üzenetére
Gondolom ugyan akkora a látogatottsága az oldaladnak, mint a Tarr-nak. Meg hogy ugyan úgy dedikált szervert használsz emiatt, mint ők, tartalékszerverrel, ha véletlen megdöglik, akkor is menjen az oldalad. Ha így van, akkor mutasd már meg légyszíves ezt a szolgáltatót, ahol 1000ft-ért el tudok helyezni egy szervert, mert kíváncsi vagyok rá. Azért mert a te oldalad elmegy egy szerveren 100 másik oldallal együtt, annak örüljél. Viszont jobb ha tudod, hogy azért mert az oldalra kiírják, hogy 99,9%-os rendelkezésre állást garantálnak, az csak kamu szöveg. Meg hogy valószínűleg kis pistike suli mellett üzemelteti a servert. Na így bízd rá az oldalad egy ilyen szerverre.
Szerk:
Akiknek fontos, hogy működjön az oldala, az nem 1100 ft-t fog fizetni érte havonta.
Meg amit még nem értettem meg sohasem: aki nem elégedett valamivel, ne fikázza, keressen másikat, van ezer másik szolgáltató! Még hűségszerződéssel is fel lehet mondani a szolgáltatást, főleg egy hónap után elég olcsón. Nem értem ezt a hozzáállást. Megvan a választás lehetősége, de ehelyett meg csak a fikázás megy állandóan.
-
válasz
metibor #8420 üzenetére
nem tudom, hogy ez konkrétan miért nekem jött válasznak, de egye fene, még reagálok is:
én leírtam (kérésre!) a személyes (!) tapasztalataimat a sárbogárdi (!) szolgáltatással kapcsolatban. amit leírtam, az úgy igaz, a véleményem nem változott - a többi szolgáltatóval nem tudom összehasonlítani, de ez a topic nem is igazán arról szól.
ugyan én még nem beszéltem az ügyfélszolgálattal (édesapám feladata szokott lenni), de sosem panaszkodott rájuk; tájékoztatták a fennálló helyzetről, ha szolgáltatáskimaradás volt; telefonon nyújtottak segítséget, ha nálunk volt a gond (kezdetben még modem-router újraindítások, amikor nem volt net ->nem ismertük a technikát
). Éppen most írtam a hetekben, hogy nem volt netünk a nagy hőségben - bejelentettük, 2 nappal később (telefonos időpont egyeztetés után) itt állt a ház előtt a Tarr-os autó; az utcán levő dobozban javítottak egy elosztást, nálunk kicseréltek néhány csatlakozót, stablilzálták a TV jeleket (új elosztók, kábelvégződések cseréjével); azóta a modemen tökéletes jel van.
nem mondom, hogy nincsenek kimaradások, meg érthetetlen, bosszantó hibák időnként - mert vannak. meg biztosan előfordultak figyelmetlenségek, hanyagságok, ha már így a neten utánanéztél. Mutass egy szolgáltatót, amivel soha senkinek nem volt baja. Na ugye.. de válts, ha elégedetlen vagy. ennyire egyszerű.
egyik ismerősöm egy DigiTV-s szerződéssel egy új box-ra talán 3-4 hetet várt.. új tv vásárlása után nem tudta nézni, mert várta a szolgáltatótól a boxot. majd holnap viszik, majd a hétvégén stb. aztán egyszer megkapta.
nem akarok itt győzködni senkit, ismét csak leírtam a véleményem.szerk.: kérlek, ha 5 percen belül eszedbe jut még valami, akkor ne új hozzászólást írj, hanem szerkeszd az előzőt.. és ha ennyire odavagy, akkor ne csak beszélj az 1090 forintos szolgáltatásról, hanem linkeld már be
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen autót vegyek?
- Mini-ITX
- Acer notebook topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Formula-1
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest