- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
Új hozzászólás Aktív témák
-
sss
őstag
Adott egy T-s kábelnet, Cisco EPC3925 kütyüvel. A router kap ip-t, meg a gépek is. A telefon süket, illetve net sincs (restart/reset után sem). Ez mitől lehet vajon? Csak végső esetben zaklatnám a szolgáltatót.
-
pintyesz
senior tag
Vennék s775-ös lapot!
Pirivátba... -
van aki tud pólóra hímezni logót / feliratot Szegeden? Első körben 1 minta pólóra lenne szükségem,utánna lehet, hogy többre
-
Vicoo
senior tag
Eladó Nokia 6303 , valaki ? KATT
Illetve lenne vevő egy LG Optimus Onera, feketében ,memóriakártyával, fülsssel ,dobozzal ,garanciával ,adatkábellel stb, telenorosan ?
-
gabesz82
őstag
válasz
FoxiestFox #13037 üzenetére
akkor sógorod egy jó arc...
-
CSorBA
őstag
Van pár apróságom ami eladó: [link]
(ilyen olyan kábel, vezeték nélküli telefon, t-home digitális settop box, gamepad)
-
-
gabesz82
őstag
Még mindig eladó:
Daewoo DTZ-29G2K 70cm-es képcsöves TV hibátlan állapotban, nagyon keveset volt használva (6 éves, átlagosan napi fél-1 órát ment, de már 2 éve letakarva áll)(kép): 19000 Ft
-
boba6
senior tag
jogsi nélküli motorcsónak bérlési lehetőségről van valakinek tudomása?
illetve Tiszai hajókázási lehetőségekről?
köszi -
maláj
addikt
válasz
macilaci78 #13033 üzenetére
20:15 fele tudok majd válaszolni
-
macilaci78
nagyúr
Emberek!
Az a pletyka. hogy a régi 43-ason felújítási munkálatok vannak, ennek fényében a Makó-Szeged vonalon az M43-ra terelik a népet és a pálya ezen szakasza díjmentesen használható a munkálatok ideje alatt.
Véleményetek szerint fel lehet ülni ennek a pletykának? -
maláj
addikt
jelentem alig vannak a borfesztiválon ...
-
ebegab92
senior tag
válasz
FoxiestFox #13027 üzenetére
Üzletpolitika váltása történt
Őskacatok közül már csak a kisebb méretük miatt is csak a videokártyákat,processzorokat és RAM-okat gyűjtöm.Adatlapon ott van,hogy mit vadásztam össze magamnak.Ez nem olyan gép,amiért csak úgy bementem a boltba,megkérdeztem,hogy melyik a legjobb gépe,aztán vittem és csá.Ezért vérrel verítékkel kutakodtam,sokáig kellett vele szenvedni,hogy legyen minden (ház,monitor,webkamera,lap,proci,RAM-ok,táp,videokártya,HDD).Szóval nem 2 napos buli volt,de megérte küzdeni érte
-
macilaci78
nagyúr
válasz
FoxiestFox #13027 üzenetére
Gondolom, kellett valami neki, ami akkor is stabil, ha a nagyot tuningolja.
-
-
-
ebegab92
senior tag
válasz
FoxiestFox #13022 üzenetére
Max. 60 fokig engedd!Ilyen hőmérsékleten már nem szerencsés tartósan használni a gépet.55-60 fok még elmegy.Én a gyári Phenom II-es hűtőmet lecseréltem egy...Bulldozer hűtésére...Hát csodálatos akusztikai élményt nyújt,főleg 5-6000 RPM-nél (4 magosítani lehet,és amiatt kellett,de a hangja...
Keresek használt HyperTX3-at -
válasz
FoxiestFox #13022 üzenetére
-
egy athlon ii x2 250 mi hőmérsékletet visel el maximum?
az alap 3.0 helyett feljutottam vele stabilan 3.9ghz-re, és hát eléggé melegszik, a hűtőm meg kis szar.
tartósan terhelve 65 fok körül tanyázik -
-
-
LÁZ
addikt
word-be szeretnék szerkeszteni egy kupont - ahol csinálom, ott csak word van - képbeszúrással, hogyan tudom a szöveget félkörivesre varázsolni vajon, mivel a cucc kör alakú lesz.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HP Elitebook 850 G7 15,6" IPS FullHD i7-10610U 32GB RAM 512 NVMe SSD
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciáva
- Asus ZenBook 13 UX325 OLED - 13.3"FHD OLED - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- SAMSUNG 990 / 980 PRO 1TB M.2 PCIe 4.0 .:BONTATLAN:. .:3év garancia:.
- HP EliteDesk 800 - TÖBB DARAB/TÍPUS elérhető!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest