- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atapi
senior tag
válasz
wolfman #39891 üzenetére
évekkel ezelőtt egy monitoromat javítottam én is így (inverter trafó hibás volt, nem ccfl, de nem tudtam hozzá szerezni alkatrészt), ledszalag ment a fénycső helyére, oszt jónapot. kicsit macerás szétszedni a panelt, de egyébként a végeredmény elfogadható. ha megfelelő a led szalag színhőmérséklete és elég sűrűn vannak a ledek, akkor kellően homogén háttérfényed lesz, otthonra elmegy (egy designer lehet, hogy észrevenné a különbséget a színekben, nekem nem tűnt föl).
most néztem, kicsikínaiak már ezerötszáz körül árulnak olyan replacement kittet, amihez egy fényerő szabályzót is kapsz a ledszalagok mellé. munkás a javítás, de ha valakinek van ideje, vagy szeret bütykölni kikapcsolódásként, akkor nincs ezzel semmi baj, működik a dolog. -
Atapi
senior tag
válasz
Habib[HUN] #29881 üzenetére
"Minden beérkezett jelentkezést elbírálunk, kiértesíteni azonban csak a személyes meghallgatásra esélyeseket tudjuk."
az ilyen kamákat még a hr-es csáktól is rühellem hallani, de hogy egy számtech cég megengedi magának, hogy előadja, mennyire megterhelő egy sablon reply, az szerintem elég vérlázító...
-
Atapi
senior tag
"Here’s the most important thing you need to know: Windows 8 and Windows 8.1 have different product keys. That is, if you have a Windows 8 license and attempt to install Windows 8.1 with your Windows 8 product key, you’ll receive an “invalid product key” message. You must instead install Windows 8, provide your Windows 8 product key, and then update to Windows 8.1 from within Windows 8. Yes, the Windows 8.1 upgrade is free if you’re using Windows 8, so this is just unnecessary pain." [forrás]
ha ez igaz, akkor az ötleted valószínűleg nem fog sikerülni. btw, nem tudom, hogy win8/8.1-nél hogy van, de gondolom vitte tovább ms a szokását, hogy van az oem termék és a vlk, a kettő pedig más aktválási rendszert használ, a telepítőjük is más. így nem valószínű, hogy az msdn telepítő jó lesz neked, csak a win 8 oem telepítők használhatók szerintem a kulcsoddal. viszont a cikkben, amit linkeltem, van egy link az ms oldalára, ahonnan elvileg szipkázhatsz (gondolom) angol, a kulcsodnak megfelelő telepítőt. nem próbáltam, de hátha. ha meg tévednék, akkor elnézést és javítsatok ki.
-
Atapi
senior tag
válasz
santaclaus #15713 üzenetére
szerintem nem az eszközök minősége romlott (sőt!), hanem az érzékenységük emelkedett meg nagyon, de ez a rendszer bonyolultságának növekedésével sajnos elkerülhetetlen...
-
-
Atapi
senior tag
-
Atapi
senior tag
oem sp3-as telepítővel kellene próbálkozni ügyelve arra, hogy home vagy prof. mondjuk ha régi a gép, akkor lehet próbálkozni régebbi telepítővel is, de sp2 idején volt valamikor serial bővítés [lehet, hogy máskor is, fene tudja], emiatt több sp2-es készlet is volt. az újabb kulcsok meg nyilván nem működnek megfelelően a régi telepítőkkel. nyelv nem számít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- OLED TV topic
- Nintendo Wii U
- Autós topik
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Gitáros topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged