- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrandeP
addikt
És akkor majd lehet mondani...
"Hát, igen, kellett itt spórolni, most venniük kell egy új gépet, és h ez mégegyszer ne fordulhasson elő, az FSP everestet tudom ajánlani (40+fa), illetve azóta már elavultak azok a hardver egységek amik benne voltak és épen maradtak, sajnos csak 1-2k-ért tudom bevenni.. cserébe ezt a konfigot és egy szünetmentest javasolnék. természetesen az oem windows már nem lesz jó, így újra meg kell venniük... végössszeg 220k+áfa"
Na így dübörög a gazdaság!
-
djculture
félisten
Ja én is így csinálnám de ezt normál nem szakértőnek megnem magyarázod.Ezt föleg a boltosok tapasztalják,lc power meg kodegenek is látod még mennek,viszik őket mint a cukrot.Pedig 5 ezer helyett 10 et kéne kiadni egy normálisra.Sőt annyit se kell chicony hipro van már 6-7 körül is,de akkor is az lc power kell. A boltok meg azt tartják amit visznek könnyen.
-
djculture
félisten
Ezt veszi mindenki ma mondta két másik ismerős euronincsba vettek ilyet 55 ért.Turkálós genyát használtat nem vesznek ezek az emberek.Karácsonyi ajándéknak te se használtat teszel a fa alá
Amúgy a pentium g is normális vga nélkül pont ennyit ér mint ez.Mindegyikbe a hd grapics förmedvény fogja vissza gépet.
-
nyunyu
félisten
Akinek meg felsőkategóriás gépe van, szvsz nem a 10-20 W-ot fogja nézni.
Miota GTX460-at hasznalok, azota 40W-tal nott a gepem terheletlen fogyasztasa a 785G chipsetbe integralt Radeon4250-hez kepest. (65W helyett 105W)
Szarra terhelve +130W. (135W helyett 265W)GTX460 messze nem egy csucskategorias kartya...
-
mongi
senior tag
"De hogy befolyásolná a teljesítményt, és kevésbé minőségi az olcsó, az ki van csukva."
Ezzel kissé vitába szállnék kolléga
Az olcsóbb lapokon kevésbé minőségi alkatrészek csücsülnek, mivel erre találták ki őket (sima kondi vs szilárd elektrolitos, hány körös tápellátás és szűrés, hány réteges nyáklapból van az alaplap...stb.).Az olcsóbb lapokon ez kevesebb/gyengébb/rosszabb. Lásd az asrock belépő szintű lapok vs. giga/asus olcsóbb lapjai. Ezzel nem fikázni akarom az asrockot, én is csípem az árpolitikájukat, én is rengeteget építek velük, még nekem is van, viszont a minőségibb lapok azért stabilabbak hosszú távon, mint az asrock, ez tény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest