- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #31065 üzenetére
És rettenet akcentusuk
-
bobsys
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #31062 üzenetére
Ausztralia/Uj-Zeland - Bloody es $ hasznalnak
-
Balinov
titán
válasz
TESCO-Zsömle #31062 üzenetére
:0 ezen nem veszunk ossze
amugy rosszul mondtam, angol bloody-t hasznal, ir mondja a bleeding-et...
-
Balinov
titán
válasz
TESCO-Zsömle #31059 üzenetére
angol inkabb finoman a bleeding-et hasznalna, nameg nem $-t, hanem £-t
-
quailstorm
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #31040 üzenetére
Törölte a koma a hirdetést...
Eredeti csomagolásban hiánytalan CNPS7000-B Cu, újszerű. Tényleg muzeális darab. -
Zsivaagoo
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #31010 üzenetére
Kb. 2002-ben nyitottam meg a "Számítástechnikai rémtörténetek" topikot a terminal.hu Fórum/hardver szekcióban, és nagyon sok ember röhögte bele a reggeli kávéját a klaviatúrájába, amikor elolvasta a legfrissebb szösszenetemet.
Aztán párhuzamosan a HWSW-n is írtam a sztorikat.
A terminal.hu megszűnt, a hwsw pedig kihalt...
---------------
Drukkoltak nekem, hogy írjak könyvet.Kézirat 0.1 Béta verzió már rég készen van.
-
Zsivaagoo
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #31008 üzenetére
Nagyon sok Unikum és sör után született meg ez a hősi eposz zanzám, amikor visszagondoltam korábbi manágereimre.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
TESCO-Zsömle #30936 üzenetére
Vagy PS3. És akkor még marad pénz eredeti játékra is.
-
válasz
TESCO-Zsömle #30872 üzenetére
-
törölt tag
válasz
TESCO-Zsömle #30877 üzenetére
Meg jó néhány boltban a Pentium Dual Core is Core 2 Duo néven ment, emlékszem még anno mikor venni akartam nem egy bolt oldalán volt annak írva az E5200, 5300, 5400 is. Azokat nézegettem.
-
Traxx
őstag
válasz
Én is benéztem, hogy a 6550-re gondolsz
-
törölt tag
válasz
Ja hogy az 5300. Az Pentium valóban.
Az már más, hogy a valóságban meg egy harmadolt Wolfdale, úgyhogy C2D is lehetne, ha az Intel értelmesebb nevezéseket használt volna. De nem akarták kukázni a Pentium és Celeron neveket így valahova be kellett tenni.Aki nem tudná, voltak Celeronok is. Simán Intel Celeron néven, nem volt Core előtag, semmi. 65 és 45 nanósból is voltak, mind egy magosak, a kétmagos chipek letiltásai.
-
törölt tag
válasz
TESCO-Zsömle #30868 üzenetére
C2D az. Az E6500 a Pentium. Ennél még számazonosság sincs, csak a többi 6000-res procinál. Ez egy ritka nagy faszság volt az Inteltől mondjuk.
Zsivaagoo
A 965-ös meg még talán a régebbi P chipsetek is csak 4 oldal ramot kezelnek, szóval a 8 oldalnyival nem indul.
Az igp az alaplapon szarra se jó tényleg csak 2D képet adni, nem tud YT-ot, se mai kodekeket gyorsítani egyik s775 lap se. A legerősebb se, úgyhogy mindenképp kell ezekbe valami VGA. A 2 Giga ram viszont elég netezni, igaz a W7 lassabb vele, de használható, a P4hez képest meg pláne. De ha jót akar az ember kell a 4 Giga, de egyáltalán nem létfontosságú ha minden fillér számít. -
Traxx
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #30868 üzenetére
De C2D, nekem is olyan van épp
Speed(R): ilyen nekem is jutott, csak éppen S478 Celeron 2,4 GHz, 1,5 giga RAM, integrált S3 VGA
Jutyúb akad, megoldás kőne. Új gépre vagy használtabbra nincs lóvé, így csináltam egy olyat, hogy a böngésző helyett SMPlayerrel nézik a jutyúbot. Kényelmetlenebb, de evvan, szegény ember vízzel főz, jobb konfigig ez marad. Így nem akadnak a videók, júzer örül (másra úgysem sokat használja a gépet), én szintén örülök
-
Zsivaagoo
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #30739 üzenetére
A tegnapi hsz-.emet ki kell egészítenem: - n+1 pont: mert egyszerűen buuuuuunnnkaaaaóóóóóók !!!444!!!
-
törölt tag
válasz
TESCO-Zsömle #30727 üzenetére
Elnézést, elgépeltem ! gyagyarok akart lenni
(A rövid, tömör véleményem a hazátok fiairól/lányairól... (akinek nem inge..)) -
Met
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #30434 üzenetére
-
DeFranco
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #30434 üzenetére
mi a koliban bibliával javítottuk a pc-t
ha rátettük az újszövetséget, nem fagyott.
wololo
-
Speed®
titán
válasz
TESCO-Zsömle #30415 üzenetére
Inkább több RAM legyen a gépben, a betöltéskori olvasás után nincs probléma..
Szerintem ilyen árak mellett még enyhén luxus SSDre pakolni minden szirszart. -
Speed®
titán
válasz
TESCO-Zsömle #30412 üzenetére
~40k és problem solved..de amúgy nem kötelező SSDre tenni a játékokat
-
Mercutio_
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #30277 üzenetére
Tudom, hogy kívülről mi kormol
az "alaptézisre" írtam, hogy régen, meg belül volt korom, az se volt egészséges.
-
shteer
titán
válasz
TESCO-Zsömle #30273 üzenetére
Vagy elhet az ember a belvaroson kiul is.
-
Mercutio_
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #30275 üzenetére
Ezt melyik hsz-emben írtam szerinted?
Tudsz ilyet mutatni?szerk.: Egyébként kívül nem tudom mennyire és mitől, de belül kormosak voltak az épületek, a tökéletlen égés (ilyen-olyan fűtési megoldások, kémény, tűzhelyek állapota, gáz-villany helyett szén/fatüzelés, stb.) illetve maga az akkori megoldások miatt. A szénmonoxid mérgezés is gyakoribb volt (nyilván ez összefüggött az aktuális anyagi helyzettel, épületek leromlott állapotával, stb.)
De ez már nagyon off, ugorjunk -
Mercutio_
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #30273 üzenetére
Irreleváns, ajánlom ezt olvasgatni, de elég az ábrákat megnézni.
-
Mercutio_
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #30267 üzenetére
Ellenben milyen f*sza átlagéletkor volt akkoriban
-
shteer
titán
válasz
Most sem kotelezo belefulladni.
-
opr
nagyúr
válasz
Valóban, helyette csak Qrva büdös volt és mindig minden tele volt szarva. Milyen szép is lehetett!
-
Mercutio_
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #30258 üzenetére
pógári körökre emlékszek még valaki? Szerintem még ma is vannak harcoló sejtek, akiknek nem szóltak, hogy már más a nóta
-
MurdR
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #30234 üzenetére
Már nem csak a ramot és procit lehet letölteni, hanem kolbászt is. Király.
-
Armahun
addikt
válasz
Ugyan ilyen bolt nyílt a váci tacskóban a telenor helyén.
-
törölt tag
válasz
És közvetlen a klotyó mellett van a kajás.
-
Ygg
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #30175 üzenetére
Ennyi erővel.
Azokat a dolgokat nem tudjuk, amik most zajlanak.
50 évvel ezelőttiekben vannak kétes pontok, tisztázatlan részek.Akkor több ezer, tízezer évvel ezelőttieknél?
Egy valószínűleg kimondásához is bátorság kell szerintem.
-
66zio
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #30091 üzenetére
Nem hiszem. Bizonyíték. Majd engedélyt kell kérni egy tolvajtól is mi? Ha nem töltöd fel sehova, rendőröknek adod akkor nincs gond.
Legalábbis ennek így kellene működnie. -
wolfman
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #30078 üzenetére
de ha leírod és átver, akkor nyoma marad. Telefonbeszélgetésben nem.
Meg tényleg, ha elkéri, hívjon fel a baromarcú. Ez is olyan agymenés mint HDSentinel képet nem kitenni csak kérésre. -
bullseye
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #29914 üzenetére
Voltam olyan helyen, ahol a titkárnői állást bevallottan azért kapta meg valaki, mert szép nagy mellei voltak.
Amúgy kedves lány volt, megfelelő volt a munkája, de órákon át hiába próbáltuk meggyőzni az első számlával kapcsolatban, hogy nem átverés az, hogy a 25% áfa az összegnek csak 20 százaléka. Kínunkban már ált. iskolai kék/piros korongokat is bevetettünk. Azt hiszem a végén se értette igazán, csak elhitte nekünk. -
ViZion
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #29914 üzenetére
nem aktualizálta az önéletrajzot, amit Kovinak küldött...
-
ViZion
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #29909 üzenetére
felsz*pónak jelentkezik?
-
bullseye
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #29899 üzenetére
Bezony, egy időben gyakran láttam (mostanában keveset járok arra), hogy ár 1 FT, a szöveg meg kb: "csak kiváncsi vagyok, talán nem is adom el, talán igen, ajánlatot csak privátban"
Mindkét eset a licitről szól, és az ezzel járó önszabályozásról. -
macilaci78
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #29899 üzenetére
A fiatal pályakezdő után kap támogatást.
Korábbi munkahelyemen 70 emberből ötünket tartottak meg, a többit szélnek eresztették, amjd 3 hónap múlva jött a szánom-bánom, mert hát az automatizálás mégsem ment olyan simán és kell 40 ember. A régi 65 főből egy sem jött vissza, úgyhogy a következő 3 hónapunk az újonnan felvett 70 ember betanításából és a felének kirostálásából állt.
-
ViZion
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #29896 üzenetére
Itt is volt ilyen, hogy a fiatal többet kapott, mint aki évek óta itt volt és be kellett tanítani a kezdőt...
Fizu nálunk is titok, meg sok minden, komoly papírhalmot kell aláírni, ami most még bővülni fog.
Faterod miért nem adta be a jelentkezését?
Itt is tervezték az egyik idős kollégát fiatalabbra cserélni. Mondom kire, mire? Ő ráér, bejön minden nap, évente pár napot beteg maximum. Nem fog szülni, nem megy családdal nyaralni 2 hétre, neki a meló a mindene. És 10 év rutinja van mindenben, tiszteljük, szeretjük. Küldjük el?
Vannak ilyen fura ötletek néha, de ez van, helló magyarország...
-
MurdR
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #29722 üzenetére
-
bullseye
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #29701 üzenetére
Ha a mezőgazdaságba látnál bele, fényevő lennél
-
Habib[HUN]
senior tag
válasz
Voltam anno tanulmányi látogatáson húsgyárba
Nem lettem vega. Mondjuk én vágtam régen sokszor disznót, csirkét. Sok újat nem tudnak mutatni a témában.
-
Met
nagyúr
válasz
Azért nem járok ilyen helyekre
-
DeFranco
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #29660 üzenetére
és arról a gyógyszergyárak titkos testvérisége tehet, hogy a háziorvosotok hanyag?
-
DeFranco
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #29654 üzenetére
tán azért, mert csak olyan gyógyszereket reklámozhatnak, amik nem vénykötelesek, azok meg jellemzően csak tüneti kezelést nyújtanak?
nem kell mindenből konteót csinálni
-
Met
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #29652 üzenetére
De már nem is orvosok vannak itt hanem csak sarlatánok
-
Habib[HUN]
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #29615 üzenetére
Na meg valljuk be őszintén. A minimum gépigény arról szól, hogy ezen még elfut a játék. Az megint más kérdés, hogy mennyire játszható a dolog.... Az ajánlottat lenne célszerű megcélozni. Vagy egy PS4/Xbox One-t
-
shteer
titán
válasz
TESCO-Zsömle #29560 üzenetére
szamomra az usite.hu is teljesen megbizhato forras. van ott par jo cucc osszegyujtve, folyamatosan frissitve
-
TaaT
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #29560 üzenetére
Hmm lila a foobar gyári oldala a böngészőben, akkor lehet az AIMP3 rakta fel a szemetet, mostmár mindegy, mind törölve lett, maradt a jó öreg winamp.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #29529 üzenetére
Mint ahogy az első világháborút a második hívta életre. Ugyanis amíg nem volt második, addig nem kellett külön jelölni az elsőt.
-
ViZion
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #29312 üzenetére
vagy mert a szótárban az "orbitális szopás" címszónál a gépéről van egy kép...
-
Armahun
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #28888 üzenetére
Tízszer elég.
-
Jazzos
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #28885 üzenetére
Hujujujujájájáj, a fenébe
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #28829 üzenetére
Á, értem.
Sejtettem, hogy valami hasonló lesz.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #28823 üzenetére
Mire gondolsz?
-
Heeken
tag
válasz
TESCO-Zsömle #28700 üzenetére
Boldog Karácsonyt mindenkinek.
-
törölt tag
válasz
TESCO-Zsömle #28692 üzenetére
Ezer évvel ezelőtt klánjaink szent békét kötöttek a bolygó megmentése érdekében. Azóta nem bántjuk egymást, pontosabban kerüljük egymást.
-
Josi
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #28692 üzenetére
Végül is ragadozó mindkettő.
-
HuMarc
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #28528 üzenetére
Igen, ez volt a tippem, viszont mikor ellenőrizni akartam (ma), akkor már törölve volt a hirdetés, és nem ugrott be, hogy mit is akarok megnézni
Köszi a felvilágosítást
-
Gézengúz
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #28528 üzenetére
Szerintem már nem látta a képet, különben Ő is levágta volna..
-
Pötyi
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #28425 üzenetére
- Popper művész úr _HÉT_ szerepet játszik egy gázsiért.
- Ne hasonlítson engem egy törpéhez! -
bullseye
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #28422 üzenetére
Is. Meg játék is. (- Meg a mostohát is. - Két szerepet egy gázsiért?!)
-
cbmfan
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #28415 üzenetére
nem Federation, Horizon. rosszul emlékeztem.
-
ViZion
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #28396 üzenetére
őőő... ősi szabály:
-
törölt tag
válasz
TESCO-Zsömle #28393 üzenetére
Dehogynem
Így hoztuk el mi is. Vagy romulánnak nézel?
Amúgy itt nem nagyon vannak romulánok. Az arabok, törökök és egyéb feketebőrűek nem tűrik meg őket -
ViZion
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #28330 üzenetére
szeLintem eLíLta: LutheL lesz az!
...ezt Le keLL Lakni a padLóLa? -
válasz
TESCO-Zsömle #28128 üzenetére
Az, hogy informatikus, nem jelent semmit. Én pl QA területen dolgozom, szóval egy csomó másik informatikai területhez nem értek.
-
patomi
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #28117 üzenetére
Nem bántom a boltot, eszembe sem jutott, hogy ők tették volna. Leginkább a kialakult helyzet aggaszt, mert én sem hinnék magamnak..
Elsőt szó nélkül cserélték igen. Most.. pff nem tudom mi lesz.
(#28118) macilaci78 És még szeretnék is ott vásárolni..
(#28120) MasterMark Éppen, hogy nem szeretnék elállni, mert szükség lenne rá.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #28117 üzenetére
Webshop, a vevő meg élt az elállás jogával. Előfordulhat, hogy szállítás, raktározás közben sérült meg úgy, hogy a dobozon nem látszik. Minek kötözködjön az amúgy korrektül viselkedő vevővel egy olcsó termék miatt, mikor több más terméket is vásárolt már ott?
-
Balinov
titán
válasz
TESCO-Zsömle #28014 üzenetére
mint az allat..11eves ph!-s palyafutasom ugy tunik igy visszanezve, mint ha 2 nap lett volna..
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #27969 üzenetére
"Vagy megveszi, kipróbálja, nem tetszik neki, és aztán rakja fel a polcra elfelejteni."
Mint én a nyert ipod nano-mat
Mondjuk elkelt, de sokáig halogattam az eladást. Garancialevelet meg nem láttam, hogy az USA-ból küldtek volna hozzá. Nálam lehet, hogy összesen nem ment 24 órát.
-
válasz
TESCO-Zsömle #27957 üzenetére
A modern ninják dobócsillag helyett már NFC chippeket használnak
-
Mr X
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #27952 üzenetére
Dehogynem. Én kijelzek, te kijelző, ő kijeledz...
-
gozso
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #27948 üzenetére
van némi beszédhibája, az igaz
-
gozso
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #27826 üzenetére
én meg C-RIMM modult...
-
válasz
TESCO-Zsömle #27814 üzenetére
Nekem is volt hasonló, ott csak az volt a szöveg, hogy olcsóbban is meg tudja venni. Akkor közöltem vele, hogy akkor vegye meg azt, és rögtön ott is hagytam. Valszeg azóta is bánja, hogy bepróbálkozott.
-
MasterMark
titán
válasz
TESCO-Zsömle #27758 üzenetére
Maga a feltekerés ténye zavar. Meg a zavar az mezőben ami a kábel körül van.
-
Jazzos
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #27752 üzenetére
Én sosem hajszárítóztam, ha be van dugva, akkor szépen úgy marad, ahogy kell. Párezerszer már bejött.
-
MasterMark
titán
válasz
TESCO-Zsömle #27752 üzenetére
De ennek van értelme? Így ránézésre engem kifejezetten zavar.
-
toydog55555
csendes tag
válasz
TESCO-Zsömle #27633 üzenetére
Sok gépet hoztam már vele helyre, csak a 2.x verzió szeret kifagyni a keresés után, 45000 találattól mondjuk nem csodálom hogy megfagy. Viszont a licenszelt verziója egy szarabb gépen annyira "védeni" akart hogy a win7 meghálálta pár kékhalállal
-
GoZoL
senior tag
válasz
Én is használtam már sok gépen és megmentett egy teljes újrahúzástól. A rendőrségi trójait meg egyenesen imádja letakarítani a gépről.
-
ViZion
félisten
válasz
Junkware removal tool, Host file védelem (tiltó lista megelőzésre) és MBAM amit én is szoktam tolni, nagyon baráti. Mondjuk a minap megviccelt, a kimentett riportban a takarítás utáni állapot került, nem volt benne amiket leszedett. Fura. De mindent kipucol, okosan.
-
Jazzos
őstag
válasz
Mbam teljesen okés program.
-
cbmfan
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #27606 üzenetére
még árulnak írott lemezen? ma, mikor az utolsó vérpistike is torrentezik?
-
HuMarc
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #27252 üzenetére
És az összes többi kínai telefont meg nyugodtan lehet HA!-n keresztül eladni?
Egyébként most már meg van különböztetve a replika és a klón, az előbbit szabad árulni, utóbbit nem. [link]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
TESCO-Zsömle #27252 üzenetére
plusz van egy olyan olvasata is, hogy az egyik elado meg kiirja, hogy
replikaklon, viszont a vevo mar azzal a cellal veszi meg, hogy eredetikent adja tovabb.replikaknalklonoknal eleg nagy a csalas eselye (a jogi problemakon felul), szoval ezert sincs nekik ter engedve.HuMarc: jogos, ketto kozott van kulonbseg.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #27207 üzenetére
A gyerekek találékonyak, kíváncsiak és kitartóak. A felnőttek kényelmes és lusták.
-
ati012
őstag
válasz
Dzsipótelepülésen pont ezért került mindenhova 2-3 optika. Azt törje ki a suttyó.
Ott mondjuk csak cpu / ram volt terítéken.
Alaplaphoz azért művészet kell.
-
válasz
Annyi meghajtonak volt rajta hely, hogy kifert ott egy alaplap? wow
-
válasz
TESCO-Zsömle #26949 üzenetére
Ne csúsztass! Egyértelműen negatív jelzőként írta. Nem az a baj, ha azt mondják valakire, hogy zsidó, cigány, ha egyszer az, hanem ha negatív jelzőként használják, mint jelen esetben. Ha nem érted a különbséget, akkor sajnálom.
Egyébként meg olyan országban élünk, ahol a sok frusztrált/csalódott/sikertelen/szegény ember bűnbakot keres, és erre megvannak a jól bevált klisék.
Aki pedig zsidózik, cigányozik, arabozik, stb. az egyértelműen rasszista, ezen nincs mit lovagolni. Tudod az értelmes emberek nem rasszok alapján osztályozzák az embereket, hanem a cselekedeteik szerint, bőrszíntől, nemtől, nemi irányultságtól, rassztól függetlenül.
-
Jazzos
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #26758 üzenetére
Persze sok, aztán olvashatom éveken át itt a sírás-rívást, hogy nem élnek meg a bótosok. Saját magukat szopatják.
-
Mr X
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #26397 üzenetére
Csak kérdem, ilyenekre nem jó megoldás az, hogy licit x napig, minimum ár y forint? Ezzel elkerülöd az 1000 forintos ajánlatok zömét is.
-
Mr X
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #26395 üzenetére
Vagyis 4-5k-t akarsz kapni érte, miért írnál be 1ft-ot?
-
sptkyle
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #26393 üzenetére
Bár sosem szeretek vitába szállni egy "PH félistennel" , de ezúttal nem teljesen van igazad.
Az eladónak mindig van elképzelése arról, hogy mennyiért válna meg a terméktől, nem teljesen igaz, hogy amennyit a vásárló ad érte.Teszem azt te kiteszed a 30 éves angol erősítődet 1ft-ért, én mint vásárló megkereslek, hogy nekem 1000ft-ot ér ez az erősítő... nyilván körberöhögsz.
Másik példa: van sokszor (szerintem nem csak velem), hogy bizonyos termékek nekem nem létszükség, de jól jönne. Ha az adott terméket meglátom olyan áron, amennyit nekem bőven megér, le is csapok rá. Ellenben ha 1ft-ra teszed ki, simán csak elsiklok felette... mert annyira nem létszükség, hogy nekiálljak ajánlatot tenni, vagy kinyomozni, hogy mennyi a reális ára a cuccnak.
-
Beri
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #26388 üzenetére
Én is 1ft-tal tettem ide ki egy erősítőt, mert az új apróban nincs "ár megegyezés szerint" kiírás.
Ne is legyen. Plusz bekerülhetne a szabályzatba, hogy a kiírt áron köteles légy eladni a terméket, ha valaki hajlandó megvenni (mint a vaterán). -
bullseye
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #26383 üzenetére
Az a szép, hogy ezért még nem is lehet jelenteni, mert ilyen kategória nincs, hogy "átbaszós árat adott meg"
-
ViZion
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #26383 üzenetére
Nem győzhetsz, ilyen egyedeknél csak a természetes szelekcióban és a beltenyésztésben lehet bízni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest