- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
LordX
veterán
A TFT monitorokk 99%-ánál le lehet venni a kontrasztot addig, amíg egyenszürke nem lesz a kép, a fényerőt le lehet venni addíg, amíg a 100% fehér a képen csontfekete színű nem lesz.
Szóval az, hogy túl fényes és/vagy túl kontrasztos, az nem érv.. Vedd le nullára, és egyesével told fel, amíg nem látsz valamit.
Egyébként meg kapcsolj fel egy lámpát a monitor mögött, jóval jobb a szemnek.
-
nyunyu
félisten
nekem az összes lcd használhatatlan kacat ami csak arra jó, hogy kiégesse a retinámat (fehér fény cseszteti a szemem, 2 perc tft után begyullad a szemem, fáj a fejem stb)
Nem kotelezo 100% fenyeron hasznalni.
Egyebkent en is neztem multkor, mikor kedvenc ipari PC beszallitonk kuldott egy uj modellt, hogy miert vakit annyira, aztan kiderult, hogy azt a dragabb, 350 nits fenyes kijelzovel szereltek az altalunk szokasosan rendelt 250-es helyett.
-
Balinov
titán
diegho,nem akarok vitatkozni,én ebből daloltam
Nekem az 1DE=1IDE Csati=2db PATA eszköz. -
TheReMiXeR
senior tag
anno mi is jártunk coop-hoz szopni...
Amikor nem ment egy egér akkor jött a saját rendszergizdájuk és kicserélte komótosan de ha mondjuk nem indult el a gép akkor már érdekes módon soha nem ért rá lejönni a központból...
Egyszer nem ment az egész élelmiszerosztály mert befosott a szerver... na gizda sehol, megnézzük, hírtelen fingunk se volt de elkezdtük heggeszteni a rendszert... nagy nehezen megérkezett és osztotta az észt. Átadtam neki a lehetőséget, anyádat irányítsad te köcsög... 10percig szenvedett, látszólag semmit nem csinált és a végén kinyögte, hogy gőze sincs miért nem megy a gép, miért fagy le...
Halkan odasúgtam, hogy cserélj ventilátort a procin, mert az nem forog... -
diegho
nagyúr
valahogy éreztem, hogy ha visszajönnek a gépért el kell magyarázni miért volt annyi file és most akkor nem az internetre kell rámenni hanem a firefox-ra? és miért volt annyi? és ha én elindítom az internetet akkor ők úgy gondolják hogy csak úgy jönnek a gépre? és zárok, de amúgy se tudom elmagyarázni miért van így, mivel nincs 2 év időm
-
Zofren
aktív tag
mai kedvenc vásárlom. vett egy webcamet és egy headsetet. erre ő:
-nem adsz kedvezményt, mert péntek délután van? elvinném a kettőt 4000-ért. (a kettő együtt 4700ft)
- nem adok. 4700ft lesz.
- 4100?
- ha 300 000 felett vásárolsz egy hónapban, beszélhetünk kedvezményről.
- hát nekem nem megy úgy.
- nekem sem, hogy bárkinek csak úgy adjak kedvezményt.kifizette, de holnap jön vissza fönökhöz panaszra. elvileg ők ismerik egymást és ő sokat vásárol itt, csak kár hogy az elmult 3,5 évben egyszersem láttam.
a 3 bantunéger már megvan, csak lesaux-ról kellene fénykép és vhogy összehozom képszerkesztővel
-
net84
őstag
azt még megérteném, hogy az első vásárlás csak személyesen történhet, de hogy a regisztrációt sem fogadják el máshogy?
Miért van az, hogy a legtöbb nagyker elfogadja, ha az ember átfaxolja nekik a szükséges doksikat? Egyébként engem személy szerint nem is érdekel. Ahova kellett és érdemes volt, oda eddig mindig be tudtam magunkat regisztrálni....és igen! lehet, hogy oltári nagy b*lf*szok vagyunk, de engem az az egy vígasztal, hogy egyesek elöttünk vannak
Gratulálok a szép jelzőhöz...az meg, hogy mi a nevünk, az szerintem itt a ph!-n erősen lényegtelen, a piacon pedig a legtöbb esetben nagyon is, hogy jelent valamit...
ML320 - ezekután szerintem azon is el kellene gondolkodni, hogy törjük-e magunkat azon, hogy vegyünk náluk bármit is. Érdekes módon másnál elsőre elküldtünk minden szükséges doksit, pedig akkor tőlük is csak egy vacak 1.500.- Ft-os alkatrész kellett..azóta rendszeres vásárlóik vagyunk.
Nem várom el, hogy kinyajjják a seggem, de nehogyámmá a nyúl vigye a vadászpuskát. Soha nem könyörögtem nagykernek, hogy ugyanmár had vásároljak náluk. Asszem ez mostanság fordítva viszont nagyon is, hogy igaz...
Egyszerű a felállás, egy megszokott partnek kedden küldi a kártyát és még fel sem kell érte mennünkRemélem azért nincs harag...
-
ML320
senior tag
Csak és kizárólag személyesen fogadják el a regisztrációt. Hiába faxolom át a reglapot, a cégkivonatot, aláírási címpéldányt... Hiába utal a nevünk és múltunk a számtech tevékenységre. Hiába ajánlom fel az előre utalást...
Nem, csak személyes kontakt után lehet tőlük vásárolniNekem lenne okom bizalmatlanságra, hogy vásárlás után hogyan leszek kezelve. Azt hittem, azért a nagyker-kisker viszony nem ilyen. Sok cég van, ahol már reg után megkapom a kiemelt partnerkapcsolatot. Szóval érdekes...
Egy kiba***tt kártya végett meg küldjek fel valakit Szombathelyről Pestre, ráadásul a város másik végébe. Benzin, matrica, + oda-vissza egy nap. Egy pite webshopban megkapom ugyanennyiért, sőt olcsóbban! -
BirdPC
csendes tag
Hát igen ez sajnos így van, és még erre rátesz a sok 0-FT-tal kezdett otthonról üzemelő webshopos is. Ezek nevetséges haszonnal árulják a cuccokat és persze hogy a szegény ember oda megy, aztán ha eltünik a webshopos akkor meg anyázik és soha többet nem vesz számtech cuccot.
( a webshopost nem azokra értettem akik régóta a piacon vannak!!! )
-
ANT
őstag
"mert ez az 1 embernek van csak joga erre-arra ez tipikus balkán."
Ha ezt az egyéni arckép beállításra érted, akkor kiegészíteném azzal, hogy ennek technikai okai vannak, valamint csak ideiglenes jellegű. (by Request topik #1889).
És szvsz ezen a meghiúsult avatarcserén kár volt ennyire felhúznod magad. -
finest
addikt
Olvastam a topikot. Az én fordításaimat, de még a személyes bejegyzéseimet is rendszeresen szétoffolják, tönkreteszik értelmetlen dolgokkal a fórumozók. Volt olyan modi, aki nem is foglalkozott azzal, h szóvátettem pl. Dare2Live állandó zaklatását minden bejegyzésemben. (Azt mondták személyes vélemény nyilvánítás, mégha az egyes topikokban homlokegyenest ellenkező dolgokat is állít.) Sok lett a fórumon az ügyeletes megmondó ember. Az én elhatározásom végül az lett, h nem fogom engedni a hsz-eket a következőkben a blogbejegyzéseimben, bár mostanában nem jut rá időm amúgy sem, szal kvázi én is eltűntem.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Ez mindenhol igy van. Igazából ez az ok, meg az okozat is...
Akinek van pénze nyilván ezért van,mert megnézi mire költ(már, ha inteligens, de tételezzük fel róluk). Akinek meg nincsen, annak meg részben azért nincsen, mert szórja mindenre amit lát TV-ben, hall valahol/rábeszélik, stb... -
TheReMiXeR
senior tag
én ezért tartok logitek mikit... nem jó a géniusz 480ért? akkor itt van tessék 2790ért
...és egyébként tényleg jobb
hogy miért?
-szebb a csomagolása --- üdítő látvány...
-nagyobb --- 40%-kal több benne a műanyag (már ezért megéri)
-skype kompatibilis (mert egyébként melyik nem...)ezek igazán mérvadó indokok...
szal cool... lehet dönteni
-
LifestyleX77
csendes tag
Semmi hardverileg hibája nincs...
...egy. inkább eladnám, mint visszavinném nekik...szv. ha kell eladom olcsóbban...
jó kis hangrendszer annak, aki csak úgy zenét hallgatni akar, nekem hiányzik a bass- állítás lehetősége,- amúgy dübörög normálisan-csak hát gyárilag, kicsit fapados is nekem... -
LifestyleX77
csendes tag
jóvanna..-- tudom...
Én a "kedves" vásárló vagyok...
Egy. én meg pont az államapparátusban dolgozom, és ez visszafele is működik....
...tégy róla, hogy 100-ból 200 vállalkozó ne kezdje el kijátszani a szabályokat, ha esetleg lazítanánk rajtuk....
Az emberek gondolkodásmódját kellene megváltoztatni...
Nah mindegy... ezt ettől még visszaviszem, és megkérem őket - ahogy már telefonon érdeklődtem is - korrektek voltak - vissza pénzt nem adnak - nem is kérem tőlük, viszont az árát levásárolhatom (ill. esetemben úgy néz ki inkább ráköltök még, csak ha már egyszer veszek valamit, akkor jó legyen..... -
ML320
senior tag
Gép köll, vazze. Ne mongyá mán neke ollat, hogy ár meg érték. Gőzőm sincs, mijaz. Adom a lóvét, te meg aggyá gípet. Na, itten van az ötven ropi. Ennyit se láttatok, mi? Na, ugyi, a parasztja is tud gípet venni!!! Ööm és bodottá
És ezután persze zokogunk. Mert hát nem értik meg, mi a különbség 512MB és 1GB között, 80GB és 160GB közt, meg a többi. A gép az gép.
Ezért szeretjük jobban a közületeket. Ott ez a gép néha eladható 70ért is
-
macilaci78
nagyúr
Nem hardver, de tanulságos:
Bejön a tag, egy minőségi eszközhöz szeretne kiegészítőt venni max 40k értékben, mondja, mit.
Mondom, 29k, de kifogytunk belőle, 2.3 hét múlva lesz, vagy van 40,5k-ért. Á, az sok, mi van még. Mondtam, 55k-t hagyott itt és várja a 29k-s cuccot is. -
nyunyu
félisten
a konkurencia is meghírdette a csdapc-t 53-ért asszem. sima cerka, valami ótvar lap, 512 ram stb. én ebbe 1 giga rammal minőségi cuccokból rakok össze gépet legalább integrált x1250-el, nem pedig valami via féle fossal...
HRP osztogat most valami csodaPCt 41+faert: Foxconn 945G lap, Celeron 420 (Core2 Single, 1.6GHz), 512 ram, 80GB HDD, LG DVD-RW, Foxconn TLM436 haz, vmi gagyi Chicony billzet, 2 gombos A4Tech eger. (billzet+eger osszesen 1500+fa
)
Kicsomagolas+aram ala dugastol szamitva 10 percen belul kerestem a baltat, hogy mindjart beleallitom, olyan qrva hangos a tapja
Sebaj, ugyfelnek irodai celra tokeletes.
2 magos procin ugyis kiakadna a rajta futo szallodai program, mert nem birja az Interbase 5. -
1010
őstag
mindig ez a gyereknek lesz játékra 50ezrért
-azért az egyszerübb játékok elfutnak rajta?
-mien egyszerübb játékok?
-őőőő.mint őőő aaaaaa.....márió
-hat az igen(de ahhoz nem kell 50ezer henem 10 és a sarki bonto ad egy szép p1est ajándék kifakult monitorral)aztán otthon persze mindig a crysis és a carbon kerül rá elsők közt és kezdődik a dia vetítés
-
Zofren
aktív tag
pangás. hétfőn pl. 5en voltak azok is fénymásoltattak fejenként 3 oldalt. érdemes volt kinyitni
ma meg a 11 orási ember, nem jott, most telozott, hogy 1 ora mulva jonne. jojjon ugysincs semmi dolgom sajna. jaja euronics van tolunk 50 méterre, ott megveszik a gépet, idehozzák, hogy nincs rajta OS, és mikor megkérdezem mennyibe kerult a 930-as procis gép, amibe 512/400 van, és kirohogom oket, akkor megsértodnekigazuk is van, hogy megsértodnek, de nem fogom nekik azt mondani hogy jo választás volt.
-
azbest
félisten
bocs a dupla postért, csak most találtam meg ez:
http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk
Az eldobott particiót jó eséllyel megleli, egyik os amit telepítettem újraírta a particiós táblát és extended utáni primarit egyszerűen lehagyta. get data back meg hasonlók a fájlokat megtalálták, de ez a kis progi az ntfs mft tartalák példányából helyreállította pillanatok alatt. (Figyelni kell hogy mit csinálunk vele, úgy emlékszem van egy kissé férevezető út is ami nem a helyreáléításhoz jut... de logikusan végiggondolva amit felajánl a lépések után, érezni lehet ha nem a megfelelő menüpontot válaszottuk) -
-
Shadows
senior tag
Nekem is volt ilyen mostanában egyre több (3). Én get data back-kel leszedtem ami kellett és bűvészkedtem midnenféle partíciós recovery cumóval, Volt valami amiről bebootoltam és megcsinálta, restart és ment az op, de olyan szinten hogy felállt és 3 hete megy rendesen hiba nélkl
.
-
net84
őstag
anno a 60 és 120Gb-os HDD-k csináltak ilyet, illetve most is néha előfordul egy-két HDD-nél, hogy eldobja a partíciót, volt, hogy már a HDD volt a gond, de volt olyan is, hogy a partíció sérült meg valami okból (egy progi beletúrt vagy virnyák - net hiányában ez kilőve, vagy a júzer bűvészkedett bent)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest