- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsitomi88
őstag
Ilyen hozzaallas egy cegvezetotol? No mind1.
Köteles voltal visszavenni mivel a szerzodesben az all, akkor nem veszed vissza ha NINCS rajta törés-égés-repedés. Elírtad, alaírtad.
Hozzanemerto problemas vasarlo
lol
Mindegy, hogy ki mit gondol, neked vagy nekem van igazam, a lenyeg, hogy ki tartja be a tvi eloirasokat, es a bíro is csak ezt nezte volna. ennyi.
-
Coyote2000
őstag
bocs, de nagyon gáz ez az IT-guru flegmázás... sztem ez nem az "ügyfélnek" égő.
Mostanában elég nagy divat lett más emberek lenézése a számtech-tudorok körében, csak azért mert valamit rosszul szólnak/rosszul tudnak, vagy egyszerűen csak kifelejtenek.Aki ilyesmit tapasztal magán, az gondolkozzon el, hogy ő is csak ember... azért mert informatikában jártas, attól még nem felsőbbrendű...
Nekem is informatikus végzettségem van, és nagyon felb@sz idegileg, amikor látom hogy parasztul beszélnek a laikus vásárlókkal a számtech-boltosok. A legtöbb amit tehetek ellene az az, hogy nem abban a boltban hagyom a lóvémat...
Tisztelet a ritka kivételnek
-
-
-
kicsitomi88
őstag
Atirtatok mar azt a szerzodest kedves 'ahol az alacsony arak feszkelnek PC bolt' amiben az 5-os pontban az all, hogy csak akkor garancias valami ha eltorom, repesztem es megegetem ?
Kedves E. N. cegvezeto nem hitte el, hogy akar birosagig megyek. ;)
Tovabbi szep es vevomentes napot nektek a tovabbiakban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest