Hirdetés
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheReMiXeR
senior tag
válasz
LifestyleX77
üzenetére
Sejted melyik mondatodra reagáltam? Nem idézem...
De OFF-nak vége. -
TheReMiXeR
senior tag
válasz
LifestyleX77
üzenetére
Nos, pirinként meglepődtem...
Tudom, utólag ez nem mentség, de bevallom, az eddig tesztelt "pc szpíkerek közül" csak egy tetszett ----> Genius 1250X
Szóval, ha mindennapos vásárlónk vagy inkább a falba beépített tégla lennél akkor hallhatnád, mikor a véleményemet kérdik a forgalmazott hangtechnikának picit se nevezhető "szolíd" hangkeltő kütyükről.
Első kérdés : TE MELYIKET VENNÉD?
Válaszom : EGYIKET SEMEzt korra és nemre való tekintet nélkül elmondom.
Ilyenkor jön a következő kérdés : MIÉRT?
Válaszom : ÉN A HIFIT KEDVELEM HA MÁR ZENÉT HALLGATOK...
A folytatásban levezetem, ha látom, hogy kíváncsi a kedves vevő, hogy mire is élvezek otthon : Tannoy Profile 632 hangfalak állványon van del Hul kábellel, Teac A-H300 "reference" erősítővel hajtva... Olykor eredeti angol nyomású YELLO-t hallgatok bakeliten... Szóval, aki ezt a hangot megszokta az nem tud véleményt alkotni egy ilyen termékről. Olyan ELADÓS-KAMU dumát tőlem még senki nem hallott... Talá azért is vágtam oda az asztal másik végéből, hogy "EZ SE LESZ JOBB"... Egyébként nem is tőlem vetted... hanem kollégámtól.Nálam a hangtechnika kicsit máshol kezdődik. (Engem nem köt le se a házimozi, a hétpontegy de még az ilyen mélynyomóval editált csipogók sem. Egyébként ha már privát véleményem érdekel, a mélynyomó csak elrontja az eredeti hangképet) Jelenleg is a többsávos keverőm az asztalom, összekötőkábeleimet taposom, hangfalakon lépkedem, bakelittel magamat legyezem...
Tarthatnánk 20féle hangbizbasz helyett 80 félét is... de én inkább arra gyúrok, hogy mindig legyen a polcon memória, processzor, alaplap, vinyó és videókari. Hogy ha valaki gépet akar venni akkor ne a plusz 60féle hangfal miatt kelljen várnia core2duo-ra mert arra már nem tellik a boltnak, hogy polcon tartson akár egyet is. Ha meg van a gép, utána már beszélgethetünk a kiegészítőkről. Egyébként másnapra mindig itt van a Logitech Z4e ami már a látványa miatt is érdekes lehetne...
Azzal zárnám soraim, hogy mindenesetre köszönöm a vásárlást, remélem tényleg tetszik az új választásod... ha netán nem, akkor nagyon szívesen rendelek Neked nagyobb kaliberű termékeket is, rajtad áll.
Üdv.Fogl Attila (TheReMiXeR)
ui.: tehát nem tévesztendő össze a 2 terület illetve ha lehetne ezeket bezúznám...
vazze

-
shteer
titán
válasz
LifestyleX77
üzenetére
határozott mozdulattal átszúrod a balt

-
LifestyleX77
csendes tag
válasz
LifestyleX77
üzenetére
Amit hülyességnek tartok a Logitecnél, ez a merev egykábeles megoldás....
Mi van, ha én egyik fülemre süket vagyok, és csak a jobb oldali magasat akarom hallgatni???
-
BirdPC
csendes tag
válasz
LifestyleX77
üzenetére
Az x-230-as sokkal jobb

-
net84
őstag
válasz
LifestyleX77
üzenetére
remélem azért nincs harag

az tény, hogy szemmel hangfalat nem lehet választani, ezért kell kipróbálni, amit csak kilehet...én többet nem veszek komplett hangfalrendszert (vagyis igen, 2 bal oldali genius fadobozost fogok beszerezni amint elkészül a javítás a mostani rendszer erősítőjében)
-
LifestyleX77
csendes tag
válasz
LifestyleX77
üzenetére
Nah, most megyek, ellógok a munkahelyemről - nehogy megkapjam, hogy zárás előtt packázom velük....

-
diegho
nagyúr
válasz
LifestyleX77
üzenetére
szóval semmi komoly gond nincs vele? még nem hoztam ilyent, 15-16 éves kiscsajnak lesz zenét hallgatni.
-
LifestyleX77
csendes tag
válasz
LifestyleX77
üzenetére
Sok boltos most úgy rám reppent.... hessss!!!!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
net84
őstag
válasz
LifestyleX77
üzenetére
ez kb. olyan mint az árlistában is sokminden van, de mégsincs minden
mi sem hisztizünk, hogy a nagykernek nincs mindene, ami az árlistájukban van
egyes nagykerek nyomtatóbarát árlistái 10-es betüméretben, oldalanként két oszlopban, szinte margók nélkül 13 lap.volt néhány véglény, aki azzal próbált nagymenő lenni, hogy a medikus martos készletet viszonyította a miénkhez
rezzenéstelen arccal tudom már nekik mondani: ki kell menni oda és meg kell venni ott! - ebből aztán szokott nagy sértődés és morgás lenni, de nemigazán érdekel, ameddig ugyanazt az 5.1-es hangfalat úgy tudom 5-8k-val olcsóbban adni, hogy ők akcióban hirdetik, vagy a nem agyonakciózott (és nem kizárólag a multiknak szállított) notikat 10-20k-val olcsóbban meghozatom az ügyfélnek, annyi difivel, hogy várnia kell rá néhány napot (hacsak nincs raktáron az áhított típus).
Hameg ezek után is az kell neki, hát tessék. Utánna lehet majd veszeked velük, ha valami gond lesz az eszközzel... -
LifestyleX77
csendes tag
válasz
LifestyleX77
üzenetére
Ha jobbat nem találok, asszem marad a 240-es....
az viszont szintén kicsit primitív megoldás ezzel az mp3-tartós, hangerőszabályzós bizbasszal...
, értelmes ember nem rakja csak azért kifejezetten jóiskolás módjára mindig odaillesztve a tartóra az mp4, mp3 lejátszót.---spec. én azzal szoktam feküdni, és éjjel arra ébredek, hogy nyom.... 
-
LifestyleX77
csendes tag
válasz
LifestyleX77
üzenetére
Előtte nekem "blackcat" volt - szintén 2.1-es ---..na az ütött rendesen....
, el is szállt a végfok benne.... 
-
diegho
nagyúr
válasz
LifestyleX77
üzenetére
mi volt a baj az x-210-el amúgy? szomszédomnak pont most kell gép és ilyen rakok össze neki.
-
diegho
nagyúr
válasz
LifestyleX77
üzenetére
maradjunk annyiban majd ha elintézed, hogy az állam normálisan kezelje a kis vállalkozókat és legyen annyi tőkénk, hogy 15 milliós készletet tartsunk akkor mindenkinél lesz minden készleten ami a honlapon elérhető, addig viszont a reklamációkat a kedves kormányzó pártoknak címezd. - egy kivülálló
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Építő/felújító topik
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Siet tisztázni az RX 5000/6000 sorozat jövőjét az AMD
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion 5 brutális gamer laptop munkaállomás, i9-14900HX, RTX 4060, szép állapotban
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Intel Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Újszerű kék Bose QC Ultra - 7 hónapos, 17 hó amazon.de jótállás
- GeForce RTX 4070 SUPER GAMING OC
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" i5-1035G7 8GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
rezzenéstelen arccal tudom már nekik mondani: ki kell menni oda és meg kell venni ott! - ebből aztán szokott nagy sértődés és morgás lenni, de nemigazán érdekel, ameddig ugyanazt az 5.1-es hangfalat úgy tudom 5-8k-val olcsóbban adni, hogy ők akcióban hirdetik, vagy a nem agyonakciózott (és nem kizárólag a multiknak szállított) notikat 10-20k-val olcsóbban meghozatom az ügyfélnek, annyi difivel, hogy várnia kell rá néhány napot (hacsak nincs raktáron az áhított típus).
, értelmes ember nem rakja csak azért kifejezetten jóiskolás módjára mindig odaillesztve a tartóra az mp4, mp3 lejátszót.---spec. én azzal szoktam feküdni, és éjjel arra ébredek, hogy nyom.... 
, el is szállt a végfok benne....