Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• net84

őstag

válasz diegho #7186 üzenetére

azt még megérteném, hogy az első vásárlás csak személyesen történhet, de hogy a regisztrációt sem fogadják el máshogy?
    Miért van az, hogy a legtöbb nagyker elfogadja, ha az ember átfaxolja nekik a szükséges doksikat? Egyébként engem személy szerint nem is érdekel. Ahova kellett és érdemes volt, oda eddig mindig be tudtam magunkat regisztrálni.

...és igen! lehet, hogy oltári nagy b*lf*szok vagyunk, de engem az az egy vígasztal, hogy egyesek elöttünk vannak :DDD Gratulálok a szép jelzőhöz...az meg, hogy mi a nevünk, az szerintem itt a ph!-n erősen lényegtelen, a piacon pedig a legtöbb esetben nagyon is, hogy jelent valamit...

ML320 - ezekután szerintem azon is el kellene gondolkodni, hogy törjük-e magunkat azon, hogy vegyünk náluk bármit is. Érdekes módon másnál elsőre elküldtünk minden szükséges doksit, pedig akkor tőlük is csak egy vacak 1.500.- Ft-os alkatrész kellett..azóta rendszeres vásárlóik vagyunk.

Nem várom el, hogy kinyajjják a seggem, de nehogyámmá a nyúl vigye a vadászpuskát. Soha nem könyörögtem nagykernek, hogy ugyanmár had vásároljak náluk. Asszem ez mostanság fordítva viszont nagyon is, hogy igaz...
    Egyszerű a felállás, egy megszokott partnek kedden küldi a kártyát és még fel sem kell érte mennünk :DDD

Remélem azért nincs harag... :R

Új hozzászólás Aktív témák