- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Azonnali navigációs kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
válasz
nyunyu #10066 üzenetére
ehhez csak gratulálni lehet neki - no én egyébként valami hasonlatos megfontolásból a vízvezeték szerelőt még csak a lakás közelébe sem engedtem almérő cserekor...rendeltem egy órát, és megoldottam magam, mégha nem is ugyanaz a régi jó magyar órát kellett felrakni, mint ami fent volt...
Darth_Revan - kollégium, UTP kábelek falon kívül, hozzáraszigetelő szallagozva a hidegvíz csövéhez, folyosó közepén lóg a kábel
közelebbről megnézve elég szörnyű látvány fogadott. valamelyik idióta eltépte egy másik szobának a kábelét (a sávszélesség háboró rendszeres hadászati eszköze), de a srácok leleményesek és eszesek voltak, tudták, hogy az összesodrás nem a legjobb megoldás, ezért az ereket megblankolták, hajtottak mindkét oldalon minden érre egy U alakot és összeakasztották az ereket...
Aztán kértek egy árajánlatot a hálózat felújítására, a felmérés eredménye az lett, hogy kb. az összes kábelt lehet újrahúzni, mert nincs egy ép végpont sem...
-
nyunyu
félisten
válasz
nyunyu #10065 üzenetére
Sajnos most nem talalom az akkori, kepekkel surun illusztralt iromanyomat.
"Informatikus fohosunk kiadta a (fizetos) feladatot a vizvezetekszerelonek, hogy vizorat kene utolag beepiteni a furdoszobaba.
Csempe szetverese utan az alabbi topologia lathato a falban:
(Hogy miert pont igy lett anno csinalva, fogalmam sincs, nem en epittettem.)Informatikusunk balra el, kockul tovabb a gepenel, mondvan a szakember csak ert hozza, nem kell melle felugyelet.
Jo ido mulva heveny karomkodas hallatszik a furdoszoba felol, informatikusunk felall a gepe elol, megnezni, megis mi baja a mesternek:
Vizora doboza mar beepitve:
Problema az, hogy nem akar elferni megegy konyok a T idom, meg a vizora fele meno konyok koze, fel centi hianyzik.
Meg kulonbenis korbe kell rakni konyokokkel a dobozt, az mennyi melo.Informatikusunk gondolkozik egy keveset, majd felvazolja, hogy T idom levag, forditva visszaforraszt, bal oldali rezcso ugyis csupaszon log eppen, hajlik az annyit, hogy a T tetejere legyen ramutve.
Ekkor harommal kevesebb konyok kell, kevesebb tomitenivalo, kevesebb forrasztanivalo, kevesebb melo, kenyelmesen elfer, stb.Valahogy igy:
Mesternek persze nem tetszik, hogy belepofaznak a szakmajaba, hoborog egy kort.
Informatikusunk megunja a mubalhet, es rahagyja a mesterre, oldja meg ahogy akarja, megy vissza kockulni a szomszed szobaba.Ora mulva diadalittasan megjelenik a mester az ajtoban, hogy kesz.
Informatikusunk megszemleli a vegeredmenyt, es majdnem elajul a latvanytol:
A szaki csak betuszkolta a konyokot ahova eredetileg nem akart beferni.
Informatikusunk kifejezi a nemtetszeset, erosen megkerdojelezve a kesz mu esztetikai erteket.
10 perc heveny anyazas utan azt a valaszt kaptam, hogy ugyis be lesz csempezve, akkor meg mit zavar a kinezete.Bezzeg ha en igy epitenek szamitogep halozatot..."
-
azbest
félisten
válasz
nyunyu #10009 üzenetére
Ezt én is tapasztaltam, ha nem a végén volt a master, akkor hosszas gondolkodás után csak udma2 módban ment (nem cs volt hanem jumperes)... másnap hoztam is nagy helyre való winyó beépítő keretet, hogy rendes sorrendben be tudjam kötni
Egyébként... és ha elvágnád azt a szálat a slave előtt?
-
Pacák
senior tag
Ilyesmiket brand PC -ben látni csak.
Nekem is van egy féltett kincsként őrzött 40eres, egy eszközös, PATA kábelem egy Olivetti 286 -ból, talán max 20cm hosszú az egész. Otthon a tartalék P3 -ban ezen van a DVD, egy szűköcske fekvő házban.
Szvsz kérdezz körbe Bordoi -nál, meg tejesembernél a hardverapróban, ők foglalkoznak használt brand házakkal, amikben előfordulhat még ilyen kábelek.
-
Shad0w
senior tag
-
eziskamu
addikt
Jaja, ilyet láttam én is egy debreceni szervízben. Olyan papírt kell írni róla, ha érte akar jönni több hónap után, fizzessen a tárolásért. De apostolosan szólva: utólag már sopánkodni kár ...
Mondjuk én meg olyan vagyok, hogy mikor elromlott a lejátszóm gombja és mondták hogy két hét (de igazából 2 hónap lett) akkor a két hét eltelte után naponta jártam a nyakukra testmozgás címszó alatt
, de egyetemistaként meg is tehettem.
(nem gyütt a grundig lejátszóhoz mikrokapcsoló a videotontól
, ott volt/van (a gyárterületen) a magyarországi szervízközpontjuk vagy mi )
-
nyunyu
félisten
Masik nagyon durva meg a paloc nyelvjaras, Nograd/Heves megye kornyeke.
Volt egy nogradi kollegam, elsore nem mondanad meg hogy akcentusa van. (Duhajcitybe jart foiskolara, ott leszokott rola.)
De ha ugyfel felhuzza az agyat vagy iszik/masnapos (mikor nem az
) akkor elkezd hadarni, es olyan folyekonyan karomkodik palocul, hogy mi sem ertjuk a felet, es csak rohogunk rajta.
-
Sytex
tag
Nekem a régi céges mobilom volt megyegyező valami pesti APEH-es számmal. Az enyém 30-as körzet volt az apeh-es meg 1-es. Havonta 2-en, 3-an próbáltak nálam ügyet intézni (amikor a pribék beütötte a 7 számot a 30-as mobiljába). Végén már gondolkoztam hogy egy "Ön a tartozását az XXXXXXXX-YYYYYYYY számlára való utalással intézheti" mondattal búcsuzok tőlük.
-
MR_Joe
senior tag
Örülhettél neki...
Egyik okos vevőm újratelepítette a winfost, egy szakértő szomszéddal. Kicsit később hívott, hogy a szakértő szomszéddal megállapították, hogy rossz a videokártya, cseréljem ki. Kiderült, hogy rossz kodeket rakott fel a "szaki" és lilás színben pompázak a divx filmek... persze ezt elmagyarázni...
-
eziskamu
addikt
Akkor te még nem láttál 486slc-s lapot. Igen a 487sx teljes értékű 486-os volt INTEL 486SX helyett/mellé, deviszont a 486 slc azért született, hogy bele lehessen zsuppolni/rá lehessen forrasztani egy olcsó 386sx-hez való alaplapba, ezért is volt 16 Bites a külső busza (meg még asszem a max memóméret is korlátozva volt egy teljes értékű 386/486 procihoz képest). A 486 DLC meg a 386DX-es lapokba ment bele (vagy inkább forrasztották bele).
-
nyunyu
félisten
Szervert persze be se lehet kapcsolni, pedig anno egy eleg komoly dualprocesszoros IBM-et adtunk nekik.
Rendszert arammal ellato Smart1000-et sem sikerult bekapcsolni, csak pityegesre tellett neki.Amennyit lattam abbol, amit kollega szerelt, ugy tunt, hogy a menet kozben cserelheto redundans tapot sikerult kinyirniuk a szerverbol, pedig az ranezesre ketszerakkora, mint egy atlag PC tap, plusz elpukkant elotte a nemketfilleres szunetmentes.
Szoval valami villamot foghatott meg, esetleg felrekotottek egy-ket fazist...
-
nyunyu
félisten
+1
Na, ezert nem engednek villanyszerelot gyengearam kozelebe..
Erosaram kozelebe se...
Ma este kaptuk a hirt, hogy most engedtek ki az eddigi legnagyobb rendszerunk uzletvezeto csajszijat a korhazbol, mert 3 napja ugy megrazta a gep (ipari PC, 12V DC tapja van!!!), hogy majdnem leallt a szive.
Kertben levo fem pultjukat (plusz benne levo szerelvenyeket/hutoket/stb), amin allt a gep, ugyanis nem foldelte le a villanyasz...
-
Zofren
aktív tag
-
TheReMiXeR
senior tag
már reagáltak a hsz-edre, én csak annyit tennék hozzá, hogy ezekkel a felbontásokkal mi a helyzet?
19es, 20as, 22es wide monitorok full felbontásban?
Itt nem az a kérdés, hogy közbenső felbontásokon mi fut, hanem hogy "fullban" mi szalad el rajta élvezhetően. A kérdéses témakörben nem azokról van szó, akik tudják milyen a rendszerük és megbékélnek egy kisebb felbontással, hanem azokról akik vesznek egy gépet és nem értenek hozzá és maxon nem megy nekik a gém.
Igen, ilyenből van több, az ilyenek zaklatják az amúgy sem csendes életünket.
Hány olyannal találkoztam már, hogy egy 8500GT-ből akart kihozni 9800GT teljesítményt...
Ráadásul ez a tipus mind azt hiszi, hogy az 1GB-os 9400GT jobb mint az 512MB-os 9600GT.Egyébként senki nem azzal kezdi a gémet, hogy 800*600-ban elindul-e a gém... Rögtön fullon indul a móka. Ilyenkor jön a csalódás.
Ma mondjuk volt egy srác aki kivételesen felfogta, hogy a 350W-os codegen táp kevés lesz hosszútávon egy 9800GT-hez... de nagyon ritka az ilyen vevő.
-
MR_Joe
senior tag
Fincsi lehetett..
Tegnap előtt volt egy okoska itt nálunk.. idejön hogy ilyen meg olyan gépbe patront keres utángyártottban. Elindulok vele, hogy megkeressük, útközben kiböki, hogy kint egyébként nincs ilyen. Ja mondom ha nincs kint akkor nincs (lévén hogy nincs raktár), de azért nézzük meg hogy egyáltalán mi kell. Elkezdem nézni a táblázatot, mire mondja hogy ja a pontos patrontípust is tudja és hogy tud rendelés számot is mondani. Kezdtem rá furcsán nézni majd megkérdeztem :
-Meg van rendelve? Mert akkor nem kint kell keresni, hanem a vevőszolgálaton.- Erre megszólal :
-Nincs megrendelve, de tud rendelésszámot...
Majdnem elröhögtem magam aztán a falról adtam neki a keresett patronból, mert hát a szaki barátunknak épp csak a szemét nem bökte ki a patron.Másik jó fej meg vett két patront hasraütéses kiválasztással még februárban és most pénteken hozta vissza hogy hát milyen szar patront adtunk mi, mert nem jó a gépébe. Persze mindkettőt felbontotta a dobozt és a nylonzacsit széttépve és csodálkozott hogy nem vesszük vissza.Utóbb már jött azzal hogy neki a biztonsági őr segített patront választani és hogy ezért panasszal él mert mi tájékoztattuk félre és mégsem vesszük vissza.
Furcsán néztünk rá is... -
biker
nagyúr
Az mas kerdes, hogy az uj BIOS sem oldotta meg a stabilitasi problemaimat, pedig a gyarto nagyon fogadkozott, hogy javitotta.
fiatal vagy, hiszel a mesében...
én egyszer levelezésben voltam a Gigabyte supportal, mert a DDR400 lap nem ment semmilyen DDR400 rammal, kivéve egyféle hyperX rammal, ami akkor épp 15.000Ft volt 512mb esetén, a kingmax meg volt 6200Ft.
No, privátban küldték a 2.12a b c d e verziókat, hogy most jó lesz, a végén teljesen rossz lett minden, visszaraktam a gyári biost, meg a 333-as infineon ramokat, azt viszlát.
addig jutottunk el, hogy legalább elindult a lap a 400as rammal, de nem bootolt, bios fagyott, stb, 400-as ram 333-on ment csak akkor is.azóta nem hiszek a "javítottuk ezt és ezt" dumában
---
Bocs az offért, nem vagyok pc boltos
de boltos vagyok...
-
nyunyu
félisten
Asszem egyezkedek a Mikronikaval, mert ok 400-ert irnak egy EPROMot...
Jo poen volt, egykor felhivtam oket, hogy mi van, mikor mehetunk, ha ma meg ossze is akarom rakni a gepet, mondtak, hogy 2-ig van ott a kollega, aki ezzel foglakozik.
Nosza, kocsiba azonnal be, mert Zuglobol a XI. kerulet az jellemzoen nem 10 perc kocsival, plane ugy nem, hogy a fel belvaros le van zarva, mindenfele utfelujitas, hidfelujitas, metro4, delbudaiszennyvizcsatorna, stb cimszoval.2 elott par perccel be is estem az ajton egy jo nagy dobozzal, mini alaplap kulon.
Szaki kiepiti az ICt, aztan fel orara eltunt hatul, kozben nezegethettem a kirakatot, meg hallgattam, hogy a mostani villanykarosok milyen elektronyikus kutyuket akarnak barkacsolni hazilag.
Miutan kesz lett, szaki berakta az ICt a lapba, en meg racsavaroztam az egesz gepet, jeeeee, mukodik.Kemeny 4460 lett a vegosszeg, igaz ebben benne volt 2 Weller pakahegy is.
(580 volt maga az egetes.)
Megsem 24k.Az mas kerdes, hogy az uj BIOS sem oldotta meg a stabilitasi problemaimat, pedig a gyarto nagyon fogadkozott, hogy javitotta.
'szom abba a marhaba aki kitalalta, hogy celeron 650 mar nincs, helyette jo lesz nekunk a via c7 is.Sebaj, most hogy mar nem lesz ilyen gepem legalabb 1 hetig, kollegak le fognak szallni rolam, hogy talaljak mar ki valamit, mert ez igy szaaaaaar.
Aztan vegre tudok haladni a sajat munkammal... -
nyunyu
félisten
'csaba, Epiaban 5V-n mukodo, regebbi SST IC van, nem ilyen uj 3V-s.
Kozben befutott egy arajanlat egy notebookszervizbol, potom 24000-ert vallalnak az IC beegeteset
(125k-ert vehetnek egy komplett IC egetot szoftverrel, ami mindenfele EPROMot, flashICt tud....)Asszem egyezkedek a Mikronikaval, mert ok 400-ert irnak egy EPROMot...
-
azbest
félisten
1 doboz szogre is ra kellett irni, hogy mi van benne, meg honnan importaltuk
Nos, tartalmi megkötés van a használati útmutató terén?
Pl ha az lenne ráírva, hogy "a koporsódba"azért szólhatnak?
Most hogy belegondolok a kenyérre sincs ráragasztva a használati útmutatóA kiflin és zsömlén még a származás sincs feltüntetve
-
GombócArtúr
senior tag
"videojátékszaküzletben"
Szia!
- mikor jelenik meg xy játék??
- leghamarább 2009ben.
és ránéz a karórájára...- Szia!
két gyerek idehoz egy ps2 fifty cent játékot, félig nekem félig a barátjának magyarázva.
- A fifty cent játék a fifty cent életét dolgozza fel.
- azért hívják fifty centnek mert annyiba kerültek összesen a golyók amit belelőttek.Keresett árúcikkek: gumiabroncs, vhs kazetta, bunyó karácsonyig dvd, musical hanglemezek, páraelszívó
Leggyakoribb problémák: a (6 éves) játék nem fut 64bites windows vistan/ linuxon a notebookon.
-
KPistike
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Úgy látom, kis hazánkban ez divat
Egyik kollégámat 02:00-kor riasztották az ügyfélhez, aki "két hét szabiról visszatérve elfelejtette a jelszavát, így kizárta magát" ... Éjszakás műszak előtte való 18:00-kor kezd ... Vajon mi a bánatot csinált 6 teljes órán át??? Kolléga ezért kocsikázhatott Ceglédről az Árpád hídhoz
A Te esetednél az a fura, hogy "nemzetkozi fastfood lanc" műszakvezetője "nem tud jol angolul". Mikor ilyen helyeken vagyok kénytelen kajolni, épp az ellenkezőjéről vagyok meggyőződve (azaz ehhez a munkakörhöz alapnak tűnik az angol). De még ez sem kizáró ok, elég, ha csehül elmondja a rendszergazdának a gondját
P.S: Biztos bennem van a hiba, de ha egy terminált nem használtak a hibája miatt ( ami egy influenzás időszak esetén a kevés pultos miatt is előfordulhat ), mégis mi a fenétől fog záráskor szívni a rendszergazda?
-
nyunyu
félisten
Jaaa, heten kaptunk egy nevtelen telefonos fenyegetest az egyik szorakozohely kisse paranoias rendszergarazdajatol, hogy latta am a teveben, hogy a mi rendszerunket fogjak nyuzni az egyik showban, ugyhogy o veletlenul arra fog jarni, aztan kisse atrendezi a gepbol kiindulo kabeleket, es jot fog azon rohogni sorozes kozben, ahogy a wannabe pincernok minket anyaznak, mikozben a kollegak 2x akkorara dagadt fejjel kivonulnak szervizelni.
-
diegho
nagyúr
ilyenek nálam is voltak
no meg régen olyan hangkártyák amik kibontva a csomagból nem szóltak. egyik se az 5 ből, egy jumpert kellett rátenni és utána ment, amelyik nagykerből hozta főnök (akkor én még nem dolgoztam ott) már vagy 100db-ot visszavett, hogy mind sz@r, mikor szólt nekik, hogy csak egy jumper kell.
-
Hequila
őstag
Bár nem ismerem az SFX szabványt, de az ATX-es lapoknál a portok előtt szokott lenni egy-egy SMD induktivitás, ami egyfajta biztosítékként működhet, ha gond van a portra csatlakoztatott eszközel. Ha nehézkes SFX lapokat beszerezni, talán megér pár percet kimérni, lehet, hogy csak ez a kis bigyó pukkant el.
-
azbest
félisten
(#8214) nyunyu
Kezdodott azzal, hogy regi-uj munkahelyemen uj, remelhetoleg kevesbe stresszes munkakorben dolgozom, mar egyaltalan nem supportalok, ezt fonokom az osszes kollegaval tudatta, ne kuldjenek ugyfelhez, stb.Na te aztán jól megszívtad, gondolom a régi feladatok mellé kaptál újakat is
-
nyunyu
félisten
Holnaputan folyt kov...
Kollega ma sem uszta meg.
Reggel meghegesztette az uj konyhai nyomtatokabelt, meg kicserelte a kontakthibas kabelt az erintokepernyoben.
Nagy nehezen visszaer az irodaba, erre csorog a telefon, hogy most meg a masik regi gepet nem birjak bekapcsolni, disk faliora, abort/retry-t ir ki.
Jo, delutan kimegyunk, hasznaljak addig a masik negy gepet...Delutan megint csorog ugyanonnan a telefon, akkor meg nincs kep.
-Jo, dugd vissza a VGA kabelt.
-Mar probaltuk.
-Az a nagy bumszli a VGA kabel.
-Azt probaltuk...10 perc faggatozas utan derult ki, hogy a szerveren nincs kep.
De a rendszer (meg) mukodik.Afene, ennek a fele se trefa, kollega egybol indult vissza, hogy az ebed meg a vacsora kozti 3 oras intervallumban vegezzen, mert csucsidoben eselytelen a szerverhez hozzanyulni.
Disk faliora konnyen ment, bad sectoros a vinyo, nem birta olvasni a touch drivert, masik geprol athuzva elsore mukodik.
Szerverben viszont elhalt az integralt VGAItt jottem megint a kepbe, hozzak egy VGAt az irodabol, de azonnal...
Probaltam erdeklodni, hogy megis milyen alaplapba kene, amire "valami Intel 845G" volt a valasz, igy felnyalaboltam az irodaban talalt AGP-s bontoszokeveny kartyakat.Kollega aggodott, hogy driver is kene W2k-hoz, de megnyugtattam, hogy 10+ eves kartyak, azokat kapasbol kezeli a Win.
Pofaraeses persze azutan jott, hogy odaertem, ugyanis az anusz mATX lapon az AGP-nek csak a HELYE volt meg, magat a csatlakozot lesporoltak rola
Szerencsere ugyfel nemreg rakott a szerver melle egy irodai gepet, ugyhogy a rendszert csak 2 percre kellett leloni, amig a program adatbazisat atkoltoztettuk a masik gepre.
Felkeszitettuk a konyhat, hogy megint orditaniuk kell, mert a masik gepre nem lehet 2 nyomtatot kotni...
(Kozben eszembe jutott a foszakacsuk, amint egy 30 centis bollerkessel kergetett 3 eve a konyha korul, amikor ebedidobe nyult az akkori nyomtatokabel hegesztes. En 1/2 11-re kesz voltam, csak jott a fonok, hogy megsem az a nyomtato lesz a konyhaba, hanem a masik, aminek mas a soros kiosztasa.)
Na jo, de honnan a rakbol szerezzunk pentek delutan 3/4 5-kor PCI VGA kartyat a szerverbe???
Irodaban nincs (elhasznaltuk 2 eve az utolsot, emlekeim szerint a ma disk faliorazos gepbe...), ugyhogy futolepesben irany a kedvenc bontonk fel kerulettel odebb, hatha nyitva vannak meg.
Mazlink volt, 5 perccel zaras elott estunk be az ajton...Meg valogathattunk is, hogy ezerert mit kerunk
Mondom, jo, akkor kerem az egesz keszletet.
-Haaat, az maceras lesz, van vagy 300db.
-Ugyhogy gyorsan ki is egyeztunk 3 kartyaban, valamelyik csak mukodik jeligere...
Uffelhez vissza, misztikus Compaq kartyat bevag a gepbe, jeee, van kep, ez mar jo jel.
W2k nemi kinlodas utan fel is ismerte Matroxnak.Bakker, 11 eve 25+faert vettem a diszdobozos Mystique-t, erre most meg ezerert meri a bontos.
Adatbazis visszakoltoztetes utan hatkor elo is masztunk a pincebol, hogy kesz a remekmu, ismet a teljes pompajaban hasznalhatjak a rendszert.
Most ugyeletes kollega ezerrel remenykedik, hogy ne essen szet semmi a hetvegen...
Elvegre az elmult harom napban mindharom 4+ eves gepuk dogrovason volt. -
Wilika
aktív tag
Abban már HDD van ráadásul nem? Legalább az olvasási sebességgel nem szenved.
Mondjuk én bevallom, hogy nagyon beleszerettem abba a kis cuccba, pedig nem csak netezni szoktam (kiadványszerkesztői próbálkozások). De ha rámszakadna nagyon a jólét, egyet biztosan bevágnék az iskolatáskába. (ezt a 15,4"-est nem nagyon merem egyelőre bicón szállítani, de majd kitalálok valamit)
-
ML320
senior tag
De ötször nagyobb is.... Mindegy...
Ma is megvolt a napi hülyénk. Villámvágott noti, javítva, átadom. A tulaj úgy egy hete kérte, hogy ellenőrizzük le a memkártya olvasót is, mert a memory stick pro kártyáját nem olvassa. Kissé furcsállottam is, mert tudtommal ezen kártyákat a notik nem olvassák, inkább SD/MMC a jellemző.
Nem! A gép igenis olvasta! Nosza, adom át, és jött persze a nagy kérdés: mi van a kártyaolvasóval. SD kártyát berakok, lazán beolvasta. Erre a fószer is előveszi a kártyáját és átadja: - Ezt nem olvasta.
Összemértem a kettőt, és már gyanús volt, hiszen az SD-hez viszonyítva 3-4mm-rel keskenyebb volt, ráadásul laposabb is. De ez nem gond, elkezdte az SD kártyaolvasóba bepozícionálni. Egész ügyes volt, hisz néha csippant a gép, mintha elkezdené beolvasni, de nem történt semmmi. Sebaj, jobbra-balra mozgatva megpróbált egy jobb helyzetet elkapni. Mindezt előttem, a boltban. Sírni lett volna kedvem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3DMark 11 eredmények
- sziku69: Szólánc.
- Alkoholista nevelde
- További aktív témák...
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3100, 100% Akkumulátor
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest