- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
localhost
Közösségépítő
Láttam már pár ilyent: viharos érkezés, csendes elkullogó távozás
"Robin, a bátor elszaladt
Bátran elfutott, el ő
A vész láttán ahogy tudott
Farkát behúzva elfutott
Ment messzire s ina szakadt
Midőn nyúlként bátran szaladt
Előre csak lassan jutott
Mert közben többször elcsúszott
Bátrak bátra hős Sir Robin[...]
Nyúlként futott a hegyen is túl
A porba hasalt és talpat is nyalt
Hány embert megfúrt, hány seggbe bebújt
Leszúrta ő(t) ki éppen arra járt. " -
Dzoli
tag
Haladni kell a korral, a hagyományos kiskereskedelmi modellek úgyis kezdenek elavulttá válni, jönnek a multik, az MLM, és a netes értékesítés, olyan árversenyt generálva, amit már nem lehet nyereséggel kigazdálkodni. Valamint a túlzott szabályozások miatt már így is a működőképesség határán táncol sok üzlet (APEH, munkaügy, fogyasztó védelem, környezet védelem, stb.) Jönnek majd az "eldobható", vagy a házi multimédia centerbe integrált számítógépek, szinte fillérekért, amiket már javítani sem lesz lehetséges, sem érdemes. Ez a válság arra biztos jó lesz, hogy végre letisztul a piac, amire már régóta szükség is lett volna. Ez az én vízióm, a jövőben várható piacról.
Ezzel szemben a tőzsdei kereskedelem számos verhetetlen előnnyel rendelkezik, ezért tartom a világ legjobb üzletének: [link] -
Pötyi
őstag
Az autórádió univerzális kivezetéseihez van két-három szabványos csatlakozótípus, léteznek hozzájuk átalakító adatpterek, oda-vissza. Még a MediaMarktban is láttam ilyeneket az autóhifi osztályon... Pár száz Forintos holmi... De hogy ilyet miért egy számtekboltban keresett az a jószág? Rejtély!
-
zoltanz
nagyúr
-
TheReMiXeR
senior tag
ne izgulj, csak akkor keresik ha neked nincs...
én is beszereztem egy csomó svga/rca ill. svga/svga kábelt még anno mert keresték... félévente 1x tudok eladni egy darabot... most az elcédés korszakban újra keresik a kábeleket, de hál' istennek ezek már valamilyen szinten jobban elérhető cuccok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest