Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Szerintem mar megint pothugom nyaggatja, hogy vegyen neki valami cuccot, amivel menozni lehet a gimiben.
Multkori telefonos farasztasnal fel napig nezegettem jobbnal jobb business notebookokat, elvegre faterom komoly uzletember, megsem jelenhet meg hupilila Dell 1525-tel, amikor tizmilliok utani jutalekrol alkudozik.
Ki is neztem neki egy Thinkpad R400-at, mondvan az legalabb masszivan ossze van rakva, nem esik szet ranezesre, mint a jatek laptopok, hordozhato meretu/sulyu, meg nem is olyan veszesen draga.
Masnap felhiv, hogy az draga, neki valami Lenovo 3000-et ajanlottak olcsobban.
Ja, annyit is er.Aztan kerdez:
-Hogyan lehet laptoppal netezni?
kiseloadas WiFi hotspot, mobilinternet temabanMasodik kerdes:
-Mibe kerul egy ilyen mobilize?
-Kabe 5k/ho
-Huuu, ennyiert kulfoldrol is lehet hasznalni???
-NEM, a gatyad is ramenne a telefonszamlara.Harmadik kerdes:
-Webkamera van rajta?
-??? Minek kell webkamera egy uzleti noteszre?
-Haaat, tudod a Regina megy kulfoldre, es akkor tudna csetelni a baratnoivel...Szo szot kovetett, kiderult hogy foleg a kiscsajnal lesz a laptop, de azert neha o is kolcsonkeri...
Na itt dobta le az agyam az egszijat, aztan mar banom, hogy nem a hupilila 1525-ot ajanlottam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Komplett Pentium I-II
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest