- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
Új hozzászólás Aktív témák
-
thesound
addikt
válasz nullpoint #45001 üzenetére
Olyat tudok szerezni, amit a hifisták használnak, de csak akkor működik, ha az adat irányában polírozol vele. Ha kétiranyú az optika, akkor bukó. Az ellentétes irányú polírozás lassítja a biteket sajnos.
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
cbmfan
őstag
marhák!
találkoztatok már rossz csúcskategóriás procival? úgy néz ki, hogy a 10850k hibás, lesz helyette 11900k. hurrá.
Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo
-
cbmfan
őstag
-
cbmfan
őstag
-
Zolás
addikt
Nem ismerem a linux disztrókat ennyire, azt mondod a kali linux egy hekkelésre fejlesztett disztró?
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
nullpoint
őstag
Gyerekek! Ti múltkor is olyan okosak voltatok hogy az már fájt, ezért egy rövid off erejéig megint igénybe vennélek titeket!
A piros keretes részt win7-nél minden meghajtón tudtam állítani, win10-nél ilyen csak a külső meghajtóknál jön elő. Van valami varázslat hogy minden meghajtónál megjelenjen ez a beállítás?
kdvsdmnkrvndttrlgsdnhzzszlsmt
-
válasz nullpoint #45018 üzenetére
Amennyire tudom annyi a megkotes, hogy semmilyen olyan meghajton nincs quick remove, amin barmilyen olyan adat vagy program fut, ami a rendszer mukodesehez kell.
Tehat, rendszermeghajto nyilvan nem jatszik, illetve semmilyen olyan meghajto sem, amin barmilyen program van, ami elindul a rendszerrel es/vagy librarby ami betoltodik, ilyesmi. Elvileg ezeken kivul minden sata drive quick remove-os kene legyen."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
őstag
válasz nullpoint #45018 üzenetére
Ha sata-n lóg a cucc akkor a biosban, engedélyezd a hot plug/external sata-t.
[ Szerkesztve ]
We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
nullpoint
őstag
Köszi a válaszokat!
Azt akarnám ellenőrizni hogy better performance módban vannak-e mindannyian a belső lemezek, ha nem akkor átállítani oda.
Ránézek a bios beállításra aztán visszaszólok.
-
nullpoint
őstag
Nagyon nagy sztárok vagytok, biosban átállítottam a javasoltat, és most már látszik a beállítás. Alapból BetterPerformance módban van, ahogy akartam. (Érdekes hogy w7-ben nem kellett biost állítani ehhez)
Köszönöm a segítséget, mehet tovább a topik.
-
cbmfan
őstag
srácok, van valaki közületek a vizes boltból?
-
Pötyi
őstag
válasz TESCO-Zsömle #45024 üzenetére
De nálad csak mentes, meg bubis van. Lehet, hogy Cbmfan kolléga meg olyan "vizes" boltot keres, ahol másfél collos könyök elemet vehet.
QNX is cool!
-
cbmfan
őstag
nyugi, nem csaptelepet akarok venni úgyis tudjátok, hogy mire gondolok.
[ Szerkesztve ]
-
nullpoint
őstag
-
envagyok
veterán
válasz macilaci78 #45030 üzenetére
Nem erre szoktátok írni, hogy hányni tudnátok az ilyenektől?
[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
válasz cbmfan #45034 üzenetére
Tegnap délelőtt elmentem előtte a körúton. Bakker, ha indulás előtt eszembe jutsz, korábban indultam volna, hogy legyen időm megállni.
De szerintem most is van ott valaki, akkor üzlethelyiséget kifűteni 0 érdeklődőre nem kicsit pazarló.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
PROTRON
addikt
Bocs hogy passzív szemlélőként megkérdezem:
de hány bubisat csináltok? 1 bubis, 5 bubis vagy 10 bubis?
Persze ha az 1 bubishoz kikellett szedni a többi bubit, nem gond kifizetni a felárát...csak szeretném látni a svájci bubis kanalat.Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.
-
Top cat
addikt
válasz PROTRON #45036 üzenetére
Ha szomjas vagy igyál, ne a bubikat számold b+
-
veterán
chs-t jó alaposan felnyomták, már egy hete nem bírnak feltápászkodni.
hanyas vagy, te disznó?
-
F.E.K..
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #45039 üzenetére
Jó, hát rongyos 72Milliárdos forgalomból kinek telne rendes security szakemberekre, meg normális (legalább offsite) mentésre? Na ugye...
Legyen olyan szép és vidám napod amilyet csak szeretnél!
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz F.E.K.. #45040 üzenetére
Csak mondtam valamit, nem biztos, hogy úgy van, de ugye a legnagyobbak szoktak a legtriviálisabb banánhéjon elcsúszni ugyanabból az okból: Akik a gazdasági döntéseket hozzák, nem értenek a meghozott döntés nem gazdasági oldalához. Minél nagyobb, minél szerte ágazóbb egy cég, annál inkább igaz, mert annál kevésbé fog a gazdasági szakember érteni a cég egyéb ügyeihez.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
koby11h
őstag
válasz TESCO-Zsömle #45041 üzenetére
Ja, kicsi ügyfél cég most értette meg, hogy egy 5 hetes ciklikusan felülíródó offline backup mit jelent - novemberben/decemberben törölt mappákat kértek visszaállítani.
Mi évekkel ezelőtt jeleztük, hogy jó lenne hosszabb felülírási idő plusz néha megőrzött backup is, de nem kérték.
Most már igen. Csak hát ez ugye később lesz jó..."C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
PROTRON
addikt
válasz koby11h #45042 üzenetére
Naja, ahol korábban dolgoztam nemzetközi multi cég, ott heti 2x több példányos offline backup volt kint külföldön, ahova az itthoni gépekről kellett hálózaton keresztül dolgozni.
Minden nem vezető beosztású személynek le volt korlátozva, hogy csak a saját részlege meghajtójához férhet hozzá.
Pont az egyik backupot megelőző reggel az egyik teljes jogosultsággal rendelkező vezető megnyitott emailt amit nem kellett volna...szép időbe tellett amíg a külföldi központi szerveren szépen végig futott a vírus letitkosítva mindent amit csak ért, én csak mezei mérnök hallgatóként dolgoztam ott, néztük gépnél ülve mikor melyik meghajtón melyik mappákkal végzett a folyamat.
Másnap persze folytatódott a munka, csak az eventet megelőző backup óta eltelt tervezéseket keleltt elölről csinálni, szal csak kb 16 órányi munkát bukott el mindenki.Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.
-
koby11h
őstag
válasz PROTRON #45043 üzenetére
Talán hasonló titkosító, zsaroló vírust kapott be ügyfél is 6-7 éve.
Fájl szerver-t kezdte titkosítani egy kliensen futó program. Lekapcsoltam 9 órakor a virtuális gépet a hálózatról, majd a titkosított mappákhoz hozzáférők alapján sikerült 14 főre leszűkíteni a lehetséges klienst.
Az érintett mappákat lementettük, backupból visszaraktuk a reggel 7 órai állapotot. Többieket engedtük dolgozni, a 14 gépen pedig egyenként vírusellenőrzés. 2 óra múlva meg lett a fertőzött gép, és le volt irtva a vírus.
Szerencsére csak kb. 2 órai munka és kb. 130 fájl, amit név szerint meg tudtunk adni, veszett el. Sok múlott a felhasználók gyors és ügyes hibajelentésein, amikor nem tudtak megnyitni már lekódolt fájlokat!"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
PROTRON
addikt
-
koby11h
őstag
válasz Armagedown #45047 üzenetére
Lett díjazva a kattintásért! Írásbeli figyelmeztetést ért a dolog.
Az ott 1 évi ösztönző megvonást, 12 hónapon belül esedékes fizetésemelés elmaradást és előléptetési tilalmat jelentett. Illetve oktatáson kellett részt vennie a témakörben, 2*1 órát.
Szerencsére nem én tartottam..."C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
Gyuri27
félisten
válasz koby11h #45048 üzenetére
CHS-es balhét olvastátok?
Friss, naprakész, ütőképes lehetett ott a rendszer.Mondjuk a spórolás itthon amúgy is jellemző ezen a területen. A lényeg, hogy a főnök mindig tudjon merdzsót cserélni és egy évebe többször nyaralni. Lehetőleg egzotikus, drága helyeken.
Az infó rendszert meg ott egye meg a fene.
A dolog pikantériája, hogy ők ilyen holmikat árulnak ezer meg egy éve.Amd - Radeon - Ryzen
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...