Hirdetés
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolnagy
őstag
válasz
hitman77 #223917 üzenetére
A pulzusméréshez: attól függ mire kell. Megbízható pulzusmérést ezekkel az olcsó optikai elven működő eszközökkel nem fogsz mérni. Ha az elég, hogy nagyjából mutatja, de nem pontosan a pulzusodat és nem követi le azonnal a változásokat (ami pl sport közben dinamikusan változhat), akkor jó lehet. Én pont a pulzusmérés miatt küldtem vissza anno a Mi Band2-met. Megbízható pulzusméréshez mellkaspánt kell. Persze tudom hogy azt kényelmetlen napi szinten hordani, nem is arra van. De sportolás alatt monitorozni csak ilyen való szvsz.
-
Veron
addikt
válasz
hitman77 #194830 üzenetére
@hitman77: ilyenre gondolsz? [SNKK31]
más téma: Hasonlóval van tapasztalata valakinek? [kínai Bauhaus]
Tudom, hogy good-stuffról vannak itt órák, de erre nincs ráírva, hogy Seagull, valamint ennek a tokja is kisebb, 35 mm? Az eladó szerint Seagull ez is. Milyen minőségre lehet számítani és a tok vajon acél? Kösz! -
petipetya
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Politika
- Videós, mozgóképes topik
- Nem maradt titok a Galaxy A26, A36 és A56 kapcsán
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 3D nyomtatás
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Robogó, kismotor
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- Kona Hei Hei 26"-os szuperkönnyű versenykategóriás összteleszkópos mountain bike eladó
- Eladó Wunderkid Luk babakocsi
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Stadler Form Oscar Little Titanium hideg párásító
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- 3DKRAFT.HU - PROFESSZIONÁLIS 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - 475+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest