- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gonger
senior tag
válasz
fagyalllo #203907 üzenetére
Kicsit nem szeretnék, 42 körüli az teljesen jó, illetve meg kell vizsgálnom, hogy hétvégi órának ár-érték arányba jók-e a nekem a seiko búvárok. Kell-e egyáltalán automata szerkezet. Citizenem még nincs, egy jó eco drive-al is ellennék, árban is barátibb, de a búvár modelljeit még annyira sem ismerem, mint a seiko-t.
m3tr0 Citizenre egy ref számot kérhetek?
-
Deskdiver
senior tag
-
gonger
senior tag
válasz
fagyalllo #203856 üzenetére
Gyönyörű ez az óra!!! Nem sikerült még búvárral bővíteni a készletemet, FB marketplace-en volt egy szép skx007 a hét elején, de kb 1 óra alatt elvitték, míg Én dolgozóban voltam :-(
A samurai már árban a lélektani határom felett van, pedig anno az első két búvárminősítésemet Padi rendszerben szereztem, így megvan a kötődés.
Van arról általános vélemény, hogy vékony csuklóra melyik búvár modell a legkényelmesebb viselet? -
pulutodurumo
őstag
válasz
fagyalllo #203898 üzenetére
A fekete variánst tavaly nagyon körülrajongták. Hodinkeen vagy valami más ismertebb oldalon volt róla cikk, aztán olyat vett a fél internet. Szép, szó se róla, csak érdekes hogy a véleményvezérek - divatos szóval influencerek - mekkora hatással vannak az emberekre. Persze ez nem mindig baj, csak fura.
-
g0n21
senior tag
válasz
fagyalllo #203892 üzenetére
Sose mondta, hogy inhouse. Még az ETA logót sem szedte le róla. A tudorokba nyíltan mindig ETA került (vagy Fleurier). Még csak az együttműködést sem tagadták. Sőt. Pont az volt a lényeg, hogy a Tudor az a Rolex, aminek a tokja, számlapja, mutatói, szíja Rolex, a werk meg nem. pl. Eta.
2015-ben mutattak be csak in-house-t.A TAG az már más téma, az jó példa, mert azt mondták, hogy in-house és amikor lebuktak, akkor elismerték, hogy az alaplemezt és a kialakítást a seikotól megvették, majd módosították. Ők beszopódtak ezzel.
De a Rolex/Tudor nem passzol ide.
-
s4tch
veterán
válasz
fagyalllo #203833 üzenetére
Azért érdemes észnél lenni az amazonon is. Az is csak egy piactér, tele megbízhatatlan eladóval. Látatlanban nem mondanám rá semmire, hogy eredeti. Persze ha prime eladótól származik a cucc, akkor gyakorlatilag nincs kockázat, de egy új, értékelés nélküli eladó ott is hasonlóan kockázatos, mint az ebayen.
-
Veron
addikt
válasz
fagyalllo #203793 üzenetére
nekem is ez a kedvenc Citizenem... az a papír számlap... de jóval drágább, mint az AQ1000.
WUS-on találni néhány topicot, ahol írnak The Citizenekről, ott az a hír járja, hogy GS szint.
értem egyébként tuki2200-at is, mert egy Roliért, Omegáért könnyebben kiad az átlagember ekkora összeget... nem hogy egy Citizenért. -
tuki2200
senior tag
válasz
fagyalllo #203793 üzenetére
Így képen, megvilágítva, makrózva, photoshoppal rásegítve nagyon szép. De nekem ezzel is az a bajom mint a GS Snowflake-kel, hogy kézen, normál körülmények között, ~1m-ről vagy távolabbról nézve semmi extra.. persze tudom a precizitást meg a munkát mögötte, de ha ezt nem tudnám, nem ismerném, észre sem venném ha valaki kezén "elmenne" mellettem, csak "meh egy ujjabb 50-100ezer közötti tucat óra"..
-
alphaville
aktív tag
válasz
fagyalllo #203734 üzenetére
"Több fényt!" - nyögte Goethe halálos ágyán (1832. március 22.) bejárónőjének, aki elhúzta a besötétített szoba ablakait takaró függönyt, majd kiment a szobából. Szokatlanul korán köszöntött be az idei tavasz- mormogta Ilina, és hozzálátott az idős mester délelőtti teájának elkészítéséhez. Tíz óra körül járt. Néhány perc múlva tért vissza, kezében gőzölgő csészét szorongatva... Elkésett.
A német költőóriás egyszersmind és végérvényesen pontott tett hatalmas életművére; örökre elaludt.
A halottkém jelentésében a következők állnak:
a halál oka: szívelégtelenség, időpontja: 10óra 8perc. 42. -
Deskdiver
senior tag
válasz
fagyalllo #203657 üzenetére
Elhiszem ,hogy van sok hibás némelyik lehet anyaghiba vagy kenéshiba vagy egyéb miatt. Viszont még mindig nem tudok elvonatkoztatni a puszta tényektől ,hogy több mint 10-11 millió szerkezetet tolt ki a gyár magából és sokkal nagyobb visszhangja kellene legyen ha alapjaiban valami komoly gebasz van a gyártás és minőségbiztosítás terén. Eddig nem találtam a kritikusabbnak ismert nagy órás blogok között olyat aki keményen ekézné a Sellitát a terméke miatt. Ha tudsz ilyet szívesen elolvasnám. Azt tudom ,hogy a Sellita nem a sumákolós cégek közé tartozik. A cikkek alapján ha egy egy újságíró látogatást tett náluk nem említenek “no go” zónákat a cég területen. Van aki meg is jegyzi ,hogy nem volt ilyen. Folyamatosan fejlesztenek ,tokéletesítenek. Szóval szerintem nincs olyan nagy probléma mint ahogy azt páran gondolják. Egyszerűen ekkora mértékű gyártásnál benne van ,hogy születik pár selejtes. Azt meg tudjuk ,hogy aki elégedett vele az nem bizonygatja ezt oldalakon keresztül mindenféle fórumokon hanem csak csendben örül neki.
-
-
Predator2
addikt
válasz
fagyalllo #203183 üzenetére
Nem értem ezt az órát.
Pár napra beraktam a dobozba, nem foglalkoztam vele. Majd amikor elővettem, nem a pontos időt mutatta, de gondolt egyet és automatán beállította magát. Viszont ha leellenőrzöm, hogy van e rádió jel akkor azt mutatja, hogy nincs. Nem értem.
Belehet valahogy állítani, hogy a nagy másodpercmutató járjon, és ne a "kicsi"? Engem idegesít, hogy az csak ott áll.
THX
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz
fagyalllo #203587 üzenetére
Én például konkrétan jó és igényes gyári fotókat várnék (pláne egy Presage sorozatnak). Illetve kevésbé elszállt hazai árakat. Az én mondandóm pont arról szólt, hogy ilyen apróságok miatt egy nem évek óta megszállottnak tök jó modellek nem is kerülnek be a kalapba.
zoarden: Kissé kitolták a keretet és természetesen rendelték.
-
Deskdiver
senior tag
válasz
fagyalllo #203630 üzenetére
Nem értem mi alapján gondolod ,hogy azt gondolom ,hogy lehúztam a Steinhart-ot?
1. Nem tudjuk ,hogy a Sellita valóban szar-e. Sokkal több pozitív tapasztalat van vele világszerte mint amennyi negatív. Egy kb. 30-40 tagból álló magyar órás fórum többnyire másodkézből való információi alapján bár lehet ,de nem logikus messzemenő következeteseket levonni.
2. Nem minden lünettás Steinhart kerámia lünettás.
3. A Phoibos garanciás ahonnan én vettem, de ha nem lenne az ,egy 515 van benne amihez valljuk be nem kell nagy bátorság a garancia nélküli vásárláshoz.
4. Eddigi saját Steinhart-jaim. World Traveller, 2db Ocean 1, 2db OVM, Ocean 1 dlc, O44, Aviation, Apollon
5. "Alexa! Fagyalllo irónia módot állítsd 10 százalékra!" -
pulutodurumo
őstag
válasz
fagyalllo #203630 üzenetére
Hol volt egy rossz szó is a Steinhartról?
A tok egyezik, azt' cső. Olyan dogokra válaszolsz, amit le sem írt.
És van rá garancia. ''Phoibos will service quartz watch sold on our website for 1 year after purchase (non-transferable warranty).
Phoibos will service automatic watch sold on our website for 2 years after purchase (non-transferable warranty)."Meg mutass már egy Steint 33 ezerért lécci.
-
-
gipsztigris
addikt
válasz
fagyalllo #203563 üzenetére
Apropó szíjak......
20mm-es finomállítós búvárcsatot nem láttál valamerre kíméletes áron?
A Strapcode-nál találtam olyat amit meg is vennék, de a szállítással+adóval növelt 112 dolláros árat egy kissé sokallom érte.Pláne ha még itthon is megáfázzák, akkor belekerül 37 eFt-ba egyetlen csat.
-
syler123
veterán
válasz
fagyalllo #203561 üzenetére
Majd nézelődök, itt látszik, hogy náluk minőség-ellenőrzés nem létezik. Az hogy más véleményt találunk az egy dolog, nálam bemutatkozott a márka, egy ideig biztos kerülöm. A 2-3eFt -os kínai vackok évek óta ott ketyegnek a fiókban (nem használom őket).
Ha csak javítják, akkor marad, ha visszaadják az árát, akkor veszek egy Xiaomi AMAZFIT Stratos-t.
-
zoarden
tag
-
g0n21
senior tag
válasz
fagyalllo #203172 üzenetére
Én kedvellek téged, és a vérfanatizmusodat is a maga módján, de nem értem miért kell előadni a szentet, komolyan... Pont azért lett a topikszakadás is -többek között -, mert az egész topik szét volt spamelve,
mondhatni tele volt fosva, elsősorban általad tengernyi seikoval, és egy értelmes gondolatmenetet nem lehetett végig vinni anélkül, hogy ne lett volna teletolva a Seiko által naponta kiokádott új modelekkel a topik. Amivel semmi baj nem lett volna, ha végén már nem szinte csak erről szólt volna.
És nem fogok linkelni neked - de csak egy apró példa 1, 2 , mert sok éve vagyunk tagjai mindketten ennek a topiknak, és mindketten pontosan tudjuk, hogy miről beszélek.
És igen, a mentalitás (!) ebben a topikban olyan, hogy ha valaki szidja a szejkót, akkor nem lesz objektív fogadtatása.
Nem lehet leírni - fizikailag le lehet, de isten kegyelmezzen annak, aki megteszi -, hogy a 7s26 egy egy idejmúlt, gyenge werk, amit 40ezer forintnál olcsóbb órák érdemelnek max, és kár ajánlani.
Az is csak egy elfogadott tabu, hogy a Seiko annyira belesz.rik a vásárlókba, hogy egyáltalán nem érdekli őket, hogy egy nyomorult chapter ringet nem tudnak pontosan illeszteni, a lümepöttyök félferdén vannak benyomva a helyükre és még sorolhatnánk. De mi a válasz ezekre? Hogy túl nagyok az igények, és egyébként is, ennyiért nincs jobb, és egy köcsög aki ezt leírja. -
-
Redwoodtree
csendes tag
válasz
fagyalllo #203084 üzenetére
A videóban a srácok azt mondták, hogy az óra elérhető volt a magyar viszonteladóknál és egyéb országokban is. Ha ez így van, akkor akkor nem teljesen értem a JDM-ség lényegét. De újoncként mindent információnak örülök!
Ui
kicsit azért szomorú ez a sok ítélkezés, remélem a készítők nem vesztik kedvüket -
Deskdiver
senior tag
válasz
fagyalllo #202885 üzenetére
A fotóid alapján nagyon rendben van. A 44mm még határeset nekem.
(#202884) Szulita28 Ettől a boltól élmény rendelni. Kb. 60 ezret költöttem nála ,de úgy volt csomagolva a cucc mintha ennek a sokszorosát fizettem volna. Folyamatos értesítés (mail ,sms) merre jár a csomag. Holland waffle a csomagban. Nagyon tudja ,hogyan kell ezt csinálni.
-
Mercutio_
félisten
válasz
fagyalllo #202885 üzenetére
A korábbi sportosabb SSA-k is ilyen nagy tokban voltak?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Tomato firmware
- Formula-1
- Elite: Dangerous
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest