- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
condy
senior tag
válasz
Deskdiver #131940 üzenetére
Ezt a témát még eddig nem hoztam szóba beszélgetéseink alkalmával, de ha gondolod szólhatók egy-két jó szót, és meglátjuk mi lesz.
De a Star Wars-ba ne kérj új szereplőt. A fénykardozás nem az én műfajom. De tudok elérhetőséget.
pajav8: A kockázatok és mellékhatások tekintetében kérdezze meg órását, ékszerészét.
-
condy
senior tag
válasz
Deskdiver #131935 üzenetére
Na ez az! Sajna a lánc most kilőve. Marad ez. Max. lesz 3000 Ft bukta. Azt meg rosszabb helyre is.
Amúgy meg Bond a király!
Illetve volt, míg Bunker Dani meg nem ölte és be nem állt a helyére. Most meg még egy fekete fickó is esélyes a címre. Itt a világ vége! (Remélem nem a próféta szól belőlem.) -
ronin s8
senior tag
-
-
condy
senior tag
-
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Deskdiver #131682 üzenetére
Milyen színűt sikerült mert a diver csoportos Michal Sumka hatására elfogyott a készlet. Figyeltem az oldalt.
Egyébként watchfreaksen azt olvastam hogy gondok vannak a fizetéssel, polak azt mondja elküldte a vevő viszont nem kapja meg. PP is töketlenkedik.
Nekem is felkeltette az érdeklődésemet, na nem a gyári fotók
de rájöttem hogy még mindig zavar a sok mutató meg hogy a stopper egy helyben ácsorog egész életében. Amúgy ideális óra, Michal fotóin gyönyörű, a fül 22-es 👍🏻
-
Milu87
csendes tag
válasz
Deskdiver #131375 üzenetére
Köszönöm!Igen ez az, megalkudtunk
Sokat olvastam róla, mindenki meg van vele elégedve.Skimaster: ez is használtan került hozzám, ez Quartz.Néztem külföldi aukciós oldalakat, nem találtam Ti kivitelt eladót, automatát nem is néztem, a gunmetal nagyon szépnek tűnik, de leírták,hogy nagyon komoly súlya van.
Ez ha jól emlékszem 86g, ami nagyon kényelmes
A belső küklopsz miatt tartottam, de hamar megszoktam. -
squir
aktív tag
válasz
Deskdiver #131357 üzenetére
Az volt a legelső, amit elvittek a csoportba felrakottak közül (volt pár darab, ami nem is került már fel, korábban lecsaptak rá)
Pénteken találkozom egy-két jelentkezővel, akkor derül ki, mi lesz a sorsa néhány darabnak (a két világos számlapos 7a38 és a 7a38-7000).
Üzenek majd péntek este. -
-
g0n21
senior tag
válasz
Deskdiver #130787 üzenetére
Én is gondolkodtam rajta, de tenyleg gyanús volt.
Condy, ha nem is szereti a Sas utcaiakat, akkor felajánl másikat.
Mondjuk aki nyáron szervizelte (nekem ezt írta)SeatZola:
Szép a Ternos, gratulálok, nekem elég lenne a sima, nem professional, csak 200m-ig vízálló.
Egyebkent tartozom Neked még egy kèppel, amit másfél eve ígértem, szerintem mar el is felejtetted!Vendingo:
Uhrenlounge.de oldalán nézz szét, fixen 15-20%-ot lehet alkudni, Ternosbol is.
Mondjuk annyit jobb esetben itthon is. -
apholyon
aktív tag
válasz
Deskdiver #130781 üzenetére
Nekem is van egy pontosan ugyanolyan típusú Citizen, mint TripleB-nek és Gonzi-nak (volt). Az én tapasztalatom nagyon pozitív, annak ellenére, hogy sok negatívumot olvasni, illetve én is féltem tőle először... Több, mint másfél éve majdnem minden nap hordom, volt már mindenféle környezetben (hideg, meleg, édes-, sós víz, stb.) és (sajnos) kapott is rendesen (irodában dolgozom, de mivel majdnem mindig hordom, sikerül oda-odaütni alkalmanként, néha keményebben is a kelleténél). Ennek ellenére csak ott van néhány apró (elsőre fel sem tűnő) karc, ahol polírozott (ahogy azt Gonzi is írta). Tehát összességében én csak ajánlani tudom. Ugyanakkor hozzá kell tenni, hogy a Citizenekre az IP felületkezelésre 5 évet garantálnak, utána "csak szimpla titánium".
Majd meglátjuk mi lesz pár év múlva.
-
krx21
nagyúr
-
ducati113
csendes tag
válasz
Deskdiver #130787 üzenetére
Több helyen is kérdeztem és mindig más adatot mondót.
Persze nem tudta,hogy ugyan az vagyok.
Lengés számra 185 190 200mondom is ahogy telnek a napok egyre jobb lesz.
Ha árulok valamit akkor mindenkinek ugyan azt mondom.
Valami biztos nem volt kerek. Legalább megúsztam egy potya utat. -
krx21
nagyúr
válasz
Deskdiver #130766 üzenetére
És a Citizen féle szuper titánium?
"Super Titánium tokozás ( Ti+IP )
Az óra tartós bőrbarát, anti-allergén titánium tokozású. Fémérzékenyek is viselhetik. 40%-kal könnyebb az acélnál. Sőt a speciális IP technológiának köszönhetően felülete 5-ször keményebb az acélnál ( 1200 a keménység értéke a Vickers skálán)." -
squir
aktív tag
válasz
Deskdiver #129679 üzenetére
Igen-igen.
Egyszerű és nagyon szép a formaterv.
Jojo5: nos igen, a bevonat. Az valahogy mindig lutri. Van egy Seiko SSC295P1-em kb. fél éve. Azt használom futkosósnak, terepre, stb. A bevonat marha jól bírja, sehol nem kopott meg, nincs leütés még a csaton sem! Egy kollégám vett Steinhart Ocean Black DLC bevonatosat, az első pár napban csak a hordástól elkezdett kopni a szíj, mostanra pedig az óra élein is jó pár helyen lejött. Cimborám Breitling Avenger Blackbird-éről (brutál szép az az óra [link]
) pedig valószínűleg atom kéne, hogy leugrassza.
A fene tudja, hogy ki, milyen technikával és egyáltalán micsodát visz fel. Mondjuk bevonatolásnál az sem mindegy mire, tehát a tok anyagának összetétele. -
condy
senior tag
válasz
Deskdiver #128938 üzenetére
Ha egyszer butikból vehetnék egy ilyet...
...na akkor lenne Öröm is meg Óda is vastagon.Subby8: Grat! Használd egészséggel!
Mercutio_: Az attól függ, hogy milyen rádióról beszélünk.
Genova1983: Ha valóban hordani szeretnéd NE járasd még! Irány egy órás, vagy keresd itt Dzsana mestert!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest