- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
boogie84
veterán
-
evo87
őstag
válasz
V-I-D-A #140790 üzenetére
Lehet kérem szőrszálat hasogatni itt.
Persze, a tok hibátlan, és a szíjon sem voltak mély karcolások, de mikrokarcok, ahogy minden használt fém tárgyon, igen. De igazából nincsenek illúzióim, mivel irodában dolgozom és a csuklóm sokszor pihen az asztalon, vélhetően pár hét múlva pont a csat, ami felfekszik... szóval ja.
Persze, szabad szemmel is ilyen szép, selyemfényű az eredmény. Próbáljak fotómasina helyett telefonnal valami közelebbi makrót lőni?
-
krx21
nagyúr
válasz
V-I-D-A #133470 üzenetére
Felmerül bennem a kérdés, hogy egy automata órát, ha leejtesz, illetve odaversz egy kicsit durvábban, akkor máris mennyit fog változni a járása??? Mert bizony ha nagyon szigorlóan nézzük, akkor egy automata szerkezetet minden külső hatás befolyásol nem? Sőt még a mechanika kopása, hőtágulása, illetve a kenőanyagok viszkozitásának változása is...
Van erre valami tapasztalat? -
vadászcsiga
félisten
válasz
V-I-D-A #124159 üzenetére
Jubileenek nem, az a super oyster aminek igen.
Az olcsóbbak kozul valami ilyesmit javaslok, ennek talan eleg hosszu a tuskeje hogy biztonságosan kinyomjatupacamaru
Ha szerencséje van igen, ha nem, fogóval csak szétbarmolja a stiftet vagy a tükőrpolir szemet. Némelyik ugy szorul benne mint az istennyila. -
-
vadászcsiga
félisten
-
polonic
félisten
válasz
V-I-D-A #100617 üzenetére
Én sem szeretem, ha lötyög.
De sajnos nem lehet jól beállítani. Nekem is búvár van, de csak 3 állásos a hosszabbító. Most úgy van, hogy legnagyobb állásban és kicsit passzentos. Nyáron, nagy melegben szoritani fog szerintem. De ha visszateszek egy szemet a szíba és minimumra állítom a hosszabbítót, akkor úgy nagyon lötyög. -
-
-
teratti
senior tag
válasz
V-I-D-A #95816 üzenetére
Igen, tudtam mi volt a baj elsőként de ez most tényleg elkerülhető lett volna. Ugyanígy jártam a legutóbbi Oakley szemüvegemmel. Igaz, hogy benne volt maga a szemüveg egy microbag-ben de a fémdoboz szegecsei a postázás során összekarcolták a lencsét. Sajnos van néha ilyen malőr de nálam is korrekt volt az eladó.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- PlayStation 3
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest