- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Szabikaa20
őstag
válasz
BAti77 #72875 üzenetére
Nem hívni nem hívtam mivel én külföldi vagyok és a képeket úgy is elkell küldeni!Na de mind1, ha már jó lesz az új szíj végre lenyugszom!
Condy: Nekem mondod?!
Remélem már kedden vége lesz ennek a herce hurcának!De legalább annyi alkatrészt küldtek,hogy majdnem egy új órát összeraknék!
A mostani szíjat is megtarthatom jó lesz az valamire!Kipróbálom ráafecolni az Orient flightra....De persze marad a bőr,hisz azért is vettem!
-
törölt tag
válasz
BAti77 #71725 üzenetére
Köszönöm, én is így érzem. Szerintem inkább 40 mm-től lenne jó nekem is az óra + magas is vagyok.
Az egyik kollégám mutatott múltkor egy 60-as évekbeli Omegát, az mondjuk tényleg pici volt....A Tissot Visodate-t nézegetem még, ha jól emlékszem, az 40-es, de nem volt még a kezemen. A Seiko SARB065-ös is tetszik.
-
Deskdiver
senior tag
-
condy
senior tag
válasz
BAti77 #70077 üzenetére
Totál egyetértek! Minden megkopik idővel!
Anno a HTC mobilcég is próbálkozott! Mikroív oxidációs bevonatnak nevezték asszem. Azt mondták, hogy sokkal jobb mint az óragyártásban használt eljárások, de nekem is volt ilyen telefonom (igaz minden nap használatban volt természetesen), de egy év sem kellett, már voltak rajta kopásnyomok, pedig női táskában, meg farzsebben sem volt soha!
Minden kopik! Ha ügyel rá az ember, akkor is csak idő kérdése! -
entropy
tag
válasz
BAti77 #69981 üzenetére
Nekem totál nem jönnek be a búvárórák, de ez egész-egész tetszik. Ha nem ilyen kocccccka alakú lenne a másodperc mutató meg a tok alakja nem lenne ilyen enyhén 70-es évek style, akkor még el is gondolkoznék rajta, hogy egyszer majd beruházok egy ilyenre, mint fürdős-strandolós-úszós óra.
-
condy
senior tag
válasz
BAti77 #69730 üzenetére
Hát, igen! Mindig megfogadom, hogy a következő valami nagyobb falat lesz, de aztán megtetszik valami és elcsábulok! A feleségem azt mondta, hogy elaprózom! Mert ahelyett, hogy összeraknék egy nagyobb műszerre és fél/egy év múlva megvenném, havonta veszek valamit!
Ez van!Viszont a Longines nagyon jó választás!
Szép!
-
válasz
BAti77 #69737 üzenetére
ez is gyönyörű, főleg kék számlappal, köszi - Pé, neked is!. búvárkodás nem játszik, oda amúgy is búvárórát szokás felvenni. nekem tökéletesen elég az 5 atm.
kicsit odébb van még a vásárlás, egyelőre elvagyok a dolce vitámmal is, de mindenképp kelleni fog egy kerek számlapos is a közeljövőben.
-
vadászcsiga
félisten
-
flexxx2
őstag
válasz
BAti77 #68312 üzenetére
Nálam van egy DLC-s óra 1 hete, igaz csak 2szer hordtam napiban, de jónak látszik, sokkal jobbnak mint a PVD. A felülete meg olyan mintha kicsit gumis lenne, de jó értelemben, attól még acél. Ezért lehet, hogy nem érzed tartósnak, de ez pont azért olyan, mert mélyebben diffundál a felületbe.
-
Laci0808
csendes tag
válasz
BAti77 #66034 üzenetére
Köszönöm
Igen, meg is lepődtem ma délelőtt, amikor újra visszaigazolták. Este is jött ugyan egy automata e-mail, de a készleten rajta maradt, így azt hittem - mivel nem dolgoztak már - hogy csak sorban állok érte, és ha szerencsém van akkor elől. Nos, úgy néz ki, hogy szerencsém volt, de csak akkor hiszem el, ha holnap a kezemen lesz
A szíjról meg még merengek egy kicsit
-
ronin s8
senior tag
válasz
BAti77 #65922 üzenetére
Igen, az Omega ezen évekbeli tokjai (szerintem, és ezt újólag tök feleslegesen fűzöm hozzá), a legszebbekre sikerültek.
Mellettük a Roli (bár technikailag tökéletes) elnagyoltnak tűnik.
Sokan elvakult Rolex fannak hisztek innen (ami csak bizonyos dolgokra igaz), de készséggel elismerem, ha valami tényleg jobb, mint a Rolex. Ebben az esetben az Omega szinte önmagát is felülmúlta. Azóta sem sikerülnek ennyire a tokjai.
Amúgy ez a szíj és csat szintén etalon... -
teratti
senior tag
-
Cha-b
senior tag
válasz
BAti77 #65834 üzenetére
Ha jól látom akkor itt a Certina DS1 ben is ilyen incabloc szerkezet van ? [link] kb 0:49től látszik. Most hogy erről beszéltek, már engem is érdekel, mert ilyen órára várok, csak feketében.
Az az érdekes, hogy googli képkeresőjében látom a másik fajtát is DS1-ekben. Lehet a régiekben az Etachoc volt az újabbakban ez ? vagy össze vissza pakolják?
-
ronin s8
senior tag
-
ronin s8
senior tag
válasz
BAti77 #65789 üzenetére
Azt azért szögezzük le, hogy az alap ETA szerkezetek is ütésbiztosítottak.
A jobb minőség itt arról szól, hogy az utólagos gyári csapillesztések pontosabbak, és a felület szebben van befejezve. Ez a járásban nem biztos, hogy megmutatkozik, ill. ha kronométer a werk, csak akkor. -
condy
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Bluering Libra irodai forgószék
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest