- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
@mriya@
őstag
válasz
Alpachino #173276 üzenetére
A hosszúsága miatt vissza kellett hajtani, én ezt nem szerettem.
Levágtam belőle, így fölöslegessé vált a szélső bújtató, ezért azt is levágtam.
Az alsó, második réteget azért jagyzam meg, mert tartottam attól, hogy a csonkot nem tudom jól eldolgozni.
Kéne egy egyrétegű szíj, de most egy ideig elvagyok ezzel. :-) -
-
alphaville
aktív tag
válasz
Alpachino #167477 üzenetére
Jaja, ellopom, majd a fénykép elkészülte után, óvatlan pillanatban visszacsatolom a ketyegőt. Neked be kell valljam, teljesen új tolvajtechnika kidolgozásán fáradozom, és nem sikertelenül! Már képes vagyok olyan karórát is elbugázni a tulajdonos csuklójáról, amelyre vágyik, de még nem vásárolta meg.
Igen, itt egy pillanatig elmélázva fellelhető a közös nevező a mesterrel. Érzed már a bizsergést a csuklódon?squir:
Szerintem is a Longines szebb volt!
Tamás:
-
C0RVUS
tag
válasz
Alpachino #166808 üzenetére
A végén úgyis minden a japánoké lesz. (Lásd Citizen.)
Egyébként a ruszkik meg a kínaiak igazából olyan marhanagy haverok sosem voltak.Kedvenc elmebajom a témában: "Classic Famous Brand CJIABA"
-
oba
addikt
válasz
Alpachino #166205 üzenetére
Nem látom a kérdést
Nem annyira ritka megoldás. A Festina F16673 -on sincs.
-
törölt tag
válasz
Alpachino #164943 üzenetére
Elnézést, még nem volt időm visszaolvasni addig a topikot
Az a VK64 quartz chrono werk pedig seiko ?!
Szerintem ~25e Ft ot megérGondolkoztam rajta én is...viszont mindig jön egy " hú, ez jó árba van és tetszik is, KELL"...aztán soha nem gyülik igy az "óráspersely" tele a következő kiszemelthez
-
Spet
addikt
-
resool
aktív tag
válasz
Alpachino #136995 üzenetére
Nehéz erre válaszolni, meg szerintem már lassan olyan itt a tapasztalat, hogy újoncoknak nem érdemes belemenni mélyen a dolgokba, ha minket kérdezel azt mondanánk nem, de, hogy meg is értsd, hogy miért ezt mondaná mindenki aki komolyabban foglalkozik órákkal, ahhoz idő kell. Legutóbb mikor megpróbáltunk dolgokat elmagyarázni valakinek aki idecsöppönt 0 előismerettel, abból is csak a szenvedés volt.
Szóval röviden: ha ez tetszik vedd meg, de akkor soha ne tévedj órás fórumra többet és boldog leszel vele.
Hosszabban: ne vedd meg, vegyél órát. De ezt kifejteni egy hszben csak zavarodást kelt. Inkább olvass vissza sokat vagy csak keress rá a márkára a keresőben. -
donpe
aktív tag
válasz
Alpachino #75478 üzenetére
Kissé más stílus, de szerintem nagyon eltalált forma. Valaki korábban linkelte már itt ezt az Orient Surveyor-t.
Elvileg 40e Ft körül megy.
-
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Alpachino #75453 üzenetére
Kínai gagyi sz.r! Rajta van a feketelistan....Bár a FOSsil se jobb!
vadászcsiga: Ott a pont!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest