Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JamesHun
addikt
nekem nem is patchelte :S ???
na majd ránézek újra, ha hazaérek -
mindfreak
őstag
Meló után én is beszállok a partiba, már alig várom.

Amúgy akik már próbálták, nektek hogy megy a játék? Nagy a gépigénye? -
paisacha
tag
Azoknak akik még esetleg nem vették meg: eladó egy előrendelt példány - dvd tokban, magyar borító. A játék természetesen angol.
Csak azért adom el, mert inkább CE-t vennék. Ma (07.27) este felé lehet átvenni a Moszkva téren, vagy előreutalás után postázom.
11.900 Ft.
Alku, csere nincs, legfeljebb megmaradok ennél.
-
bpx
őstag
biztos meg lehet adni, de sok értelme nincs, mert nem futár, hanem a postás hozza
ha nem veszi át senki akkor kapsz egy értesítőt, amivel a postán átveheted nyitvatartási időben bármikor
de én mikor rendeltem onnan legutóbb, a játék 1 sima DVD tokban volt, az benne a buborékos borítékban, azt simán csak bedobta a postaládánkbaamúgy én most indulok egy negyed óra múlva CDG-be, remélem lesz még a játékból...

ha meg nem, akkor blizzard store-os digital download, ha elfogadható áron lesz
ha meg az sem, akkor kénytelen leszek várni
-
JamesHun
addikt
JamesHun
lehet a 1. es hsz hez hozzá kéne adni a ph-s accountneveket

-
front3r
őstag
Húh tényleg hangulatos a single. Nem toltam a sima Starcraft-al, de ez a játék megfogott. Nagyon jó a grafika is, nem tudom miért sírnak sokan ez miatt.
Felvesszük egymást barátnak, nagyon kezdő vagyok, de engem az érdekel hogy majd tudjak multizni a többiekkel.
Kódom: Fronter(315)
-
JamesHun
addikt
van sima medic egység??
-
JamesHun
addikt
válasz
whitezo88
üzenetére
30 ember
apám 10.05 re értem oda kb és a 378-as sorszámot kaptam
de nagyon sokan több sorszámot is elvettek
ez tény
miért nem lehetett az előre feliratkozóknak fixen csinálni egyet sorszámos vackot feliratkozási sorrendben és csak a többieknek osztogatni esetleg minimálisan figyelve a 10 tagú családokra ahol a tombola miatt mindenki kért sorszámot
300 és 378 között a sorban amikor behívtak a lányok kb 5 ember jött be elém
a többi sorszám mivel be lett dobva a tombolára nehéz rájönni, hogy hol között ki :S
és miért 1 kassza volt csak?? :S -
whitezo88
nagyúr
mi éjfélkor álltunk sorba CDGnél (10kor már kb 30 ember volt) de 1re sorra kerültünk, kicsivel 1 után mindenki megvette.
ja és marha lassan telepít. de nagyon fain a CE. -
föccer
nagyúr
No, az első három pálya letudva. A játék menüje nekem nem igazán jött be, de vannak benne jó dolgok

No, délután tolom tovább...
Üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
No, az első küldöt letoltam 4:26 alatt. Részleteket nem mondok, csak annyit, hogy egy laza bemelegítés volt

üdv, föccer
-
L4D1K
őstag
Jó volt ez az 576os party, kár hogy nem nyertem semmit, mondjuk biztos nem mentem volna ki a samsung-os bögréért meg pólóért
.Erősen azon variálok, hogy holnap nem veszem át az űrsugarat, hanem zavvi-ról megrendelem, bár fogalmam sincs hogy azt hogy kéne intézni. Aki onnan rendelte az meg tudná mondani hogy az adatok kitöltésénél hol tudom azt jelezni hogy a megadott címen mikor tudom átvenni, vagy ez nem ennyire rugalmas?
-
FefeeX
veterán
-
föccer
nagyúr
I'm in...
-
FefeeX
veterán
Ahogy nézem, azért gyorsabban telepíti a letöltött verziót, mint a lemezeset... Kb 3 perc telt el és 93%...
Na jó játékot, én peccselek, aztán alszom, majd a futár hozza a cuccot
-
föccer
nagyúr
98%
Sziasztok. Jövő héten találkozunk

üdv, föccer
A franc, még pecselnie kell. De ez gyosan halad, ahogy elnézem

üdv, föccer
-
Wolverine
félisten
Agybajt fogok kapni. Indítanám a DVD-t, erre közli, hogy nincs elég hely a lemezen... de meg se kérdezi, hová telepíteném. /sigh
-
föccer
nagyúr
válasz
h.adam.92
üzenetére
Az usb-t most betettem
naggggyon faján világít
az egész felső része (ahol a raynor jim-es felirat van) narancssárgán, a vége meg kéken. Egyébként a 2 GB-os amiből 750 Mb foglalt.és az "SCII CE USB" névre van keresztelve.82%
üdv, föccer
mod: jah, azt nem is írtam, hogy a lemez mellett 2db SCII és 2 db WoW-os 10 napos használatra jogosító Guest card van

Üdv, föccer
-
Wolverine
félisten
-
föccer
nagyúr
No, az artbook, az kifejezetten igényes lett. Vastag, keményfedeles borító + papír fedő rajta. Teljes szines flekkes, fényes lapokkal, igaz nem a legvastagabb papírból. Szép, tiszta képekkel. Nekem nagyon bejövős. Önmagában ez a könyv megérne 9-10k, ha nem számítjuk bele az exkluzivitársát.

Asszem jól döntöttem a, hogy a CE-t választottam

Jah, egyébként a dobozban minden egyesével külön le van fóliázva, és a dobozban van egy műanyag tartóka, ami a helyén tarja (tartotta) a szállításkor a benne lévő cuccokat, így semmi sérülés nincs a cuccokok.
Jah, egyébkén a korong az itt is sima műanyag dvd tokban van. A szinfalak mögött lemez pedig slim dvd tokba. A zenei cd sima cd tokba. Ezeket még nem bontottam ki...
62%
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
h.adam.92
üzenetére
Igen, olvasva még viccesebb volt
Nálam a CE landolt. Abban nem csalódtam. Igaz még csak a lemezt bontottam ki, de mindjárt sort kerítek a többire is 
üdv, föccer
mod: 46%....

mod2:
Az usb az elég kemény darab. Fémből van, így van vagy 50 gramm... Mondhatni súlyos, de nekem bejön

50%
-
föccer
nagyúr
Naon lassan megy a telepítő

Azt írja, hogy 12 giga szabad hely kell neki....
üdv, föccer
mod: jah, és csókolom a CDG-nek. Én viszonylag a sor elején voltam, és így "csak" fél órát vértam. A végére tuti, hogy csak hajnalba kerül sor. Elvileg 4 kassa volt nyitva, de a collektorsot csak kettőben adták ki. Az egyik kártyás, a másik kp-s.
Jah, és számla mindegyik collektorsról 
Üdv, föccer
-
sviba
tag
Mily naiv vagyok hogy azt gondolom: az Ph!-s aki éjfélkor megszerezte a csomagocskát, az hazaérvén nem azonnal az install gombara (vagy az aktivációs ablakra) klikkel, hanem belép ide a fórumra és megosztja velünk hogy hogy is érez

-
v2izzy
tag
Nah minden szerencsésnek jó játékot!!
Én csak holnap este csatlakozom
-
Blaise
veterán
Na lehet menni a bótba'

-
vante
aktív tag
válasz
kopaszqtya
üzenetére
Mivel hivatalos blizz fórumról beszélünk, szerintem ennél hitelesebb nem is lehetne. Egyébként feltelepítheted, de a szerverek éjfélkor indulnak.
-
kopaszqtya
tag
"Digital download copies don't unlock until 10AM tomorrow morning."
From a blizzard forum moderator.
ez mennyire hiteles?Ha jól számolom az itt kb 9 óra -
front3r
őstag
Ők már tolják: battle.net fórum
-
Djuree
félisten
nekem total annihilation van első kiadás. én idióta barom állatja kicsi voltam és kidobtam a szép nagy papírdobozt, meg a leírást is elhagytam, akkor még 100 oldalas manual volt, egységleírások meg minden, ma már hol van ez, sehol. ebay-en 100k-ért vesztegetik a hibátlant
alig van belőle pár a világon....
kár hogy már nincsenek ilyen nagy dobozos játékok. egyre szarabb lesz minden
lassan már csak digitális szarok lesznek, aztán jön egy virus vagy egy hacker és minden oda, baromi jó lesz.... -
Sonja
nagyúr
-
JSaN
addikt
Na feltelepitettem, updatelte is. Elinditottam, le ment az intro is. Mar csak a kod kene ejfelre.
-
Alg
veterán
Aki már elkezdi tolni a single kampányt:
PLS PLS PLS NO SPOILER!!!
-
kovsol
titán
-
JSaN
addikt
LEHET TELEPITENI MÁR !!!
-
Ptech
addikt
Guest Passt tudja valaki, hogy hogy is fog működni? Hasonlóan a WoW-hoz, hogy x ideig tudsz vele játszani? Mert nekem egy ideig jegelve van a játék megvétele, ha valaki addig meg tudna dobni egy passal az nagyon jól jönne

-
sith7
félisten
válasz
cowboy_bebop
üzenetére
Pár óra múlva rengeteg lesz ...

-
cowboy_bebop
őstag
Ha van még szabad guest pass, én is kérnék egyet.

-
kovsol
titán
válasz
Winner_hun
üzenetére
mert én megszoktam anno a régi skint és az új nem jön be, had legyen jogom hozzá, hogy nem tetszik
, de amúgy meg tök8 a lapcsalád melyik tagjáról jössz fel a fórumra, mert látod mindegyik topicot
[link] -
v2izzy
tag
Nah, végre én is megrendeltem az enyémet!

Szerencsére az iPon-ban megint nem csalódtam kerek 12k-ért adják a simát (CE 22), és náluk megbízhatóbb cég nem kell. Holnap, ha minden igaz el is lesz hozva.
Nagyon gondolkodtam a CE-n de aztán most a fő keret másra kell, úgyhogy maradt a standard, most az, hogy nem kapom szép papírdobozba kibírom, majd a protoss-edisönt megveszem CE-be úgy is az a kedvenc fajom
-
Archanon
őstag
Folyamatos utángyártás tényleg nem ártana, gyűjtők mindig is voltak, vannak, s lesznek, csak nem mindenkinek van rá félretehető pénze még időben. Épp ezért jó volna, ha mindig lehetne kapni az ilyet. De sajnos ez nem így van...
(#5899) Wolverine: Na pont ez az, amiért nem lesz jó használt SCII-t venni.
Nagy kár érte, de nekem mindenképp kell idővel rendes verzió, mert szeretnék Battle.net-en nyomulni. [A single más kérdés, nem fogom kibírni...
] És ha már fizetek valami kézzelfoghatóért, legyen tartalma is (13k-ért egyelőre még rablás 1 dvd). Ezért is akartam CE-t. -
Djuree
félisten
válasz
Wolverine
üzenetére
hány meg hány CE játékot vettem én használtan fillérekért

tudok pár jó játékaprós oldalt, ott mindig van mindenből CE is olcsón....mindig lesznek akik eladják, mert kell nekik a pénz, nem kell attól tartani hogy valakinek nem jut. én is sok CE játékom adtam már el pénzhiány miatt, sajnálom is utólag őket

az meg kit érdekel hogy a kódot más használja. a saját kódom meglesz a sima verzióból, a CE csak a polcra kell

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Suzuki topik
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Óra topik
- További aktív témák...
- Bezior X500 Pro Összehajtható elektromos összteleszkópos kerékpár
- Asus TUF F15 FX507ZC4 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium Megkímélt, gyári állapot!
- TUF F17 FX707VU 17.3 FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Bontatlan Apple Pencil MU8F2ZM/A 2. generáció / 12 hónap jótállás
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

van ilyen ember? nagyon gyorsan pótold be
mindig az 1. részek a legjobbak, ez itt is igaz 

.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)