Hirdetés
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
emmm
őstag
Igen?
Akkor ez a nydlus csatorna marha jó!
Azt hittem, ennek is kell a creep, valahogy egyértelműnek gondoltam. Bár a kampány során sokszor előjött, hogy csak úgy hirtelen megjelent pár kanális mellettem...
(#7498) Djuree
Azaz!
Én pl. bevittem az ellenfél bázisára kettőt (mikor láttam, hogy a támadó csapat elindult tőle), és amíg ő úton volt, vagy nálam harcolt, szépen beástam a főépületéhez őket.
Hopsz, nesze neked gazdasági válság! 
-
emmm
őstag
Nem rossz az az Infected terran csapat, amit idézni lehet velük, csak azért a Defiler piros cuccával szépen lehetett rosszalkodni
Pláne a terran csapat ellen volt szivatós. Az Ultralisk meg valami elképesztő brutális lett!
Viszont, ami érdekes: a roach-ok elvileg egész erősek az elején, aztán olyan könnyen kinyírják őket...nem is értettem. Ami nagyon tetszett, az a creep terjesztése, királynővel vagy az Overlord-dal. Így aztán a pályán bárhová le lehet tenni egy nydlus canal-t. Ami viszont nagyon hiányzik nekem, az a hydrából fejlesztett kis szögelős hogyishívják. Szárazföldi egységek ellen nagyon hasznos volt. -
emmm
őstag
Szerintem meg akinek az első rész tetszett, annak bejön ez a második rész is. A kampányt (sajna az utolsó pár küldetést) offline módban vittem végig, így némi plecsnitől elestem. Szerintem jó lett, ha csak azt nézem, hogy nem tudtam abbahagyni!

Egyelőre még multiban nem nyomtam, csak gép ellen...de az kb. ugyanolyan volt, mint az 1 részben. A zergeknél a királynő nagyon tetszik, elsőre ugyan nem értettem meg, mire jó
Defiler már nincsen? -
Darth_Revan
veterán
válasz
instant_h2o
üzenetére
1 CD - 30 küldi / 1 DVD/29 küldi -> Te egy kő alatt el voltál bújva 12 évig? Azóta picit javultak a technológiák és többek között a nagyobb textúrák, több helyet igényelnek
3 fajos sztori / 1 fajos valami giccs izé -> Tehát volt 10-10 küldetés minden fajnak és most meg van 25 Terran+4 protoss küldetés, amik mind szépen ki vannak dolgozva, egy sem lineáris, aminek köszönhetően storyt is jobban ki tudják dolgozni. Nem értem mi itt a negatív dolog, inkább még jobbnak is tekinthető ez a megoldás. Ha így les a kiegészítőkben is, akkor a végén: 29 küldetés lesz összesen minden fajnak és 29+29+29= 87...87 nagyobb mint 30?
lan / semmi -> N-e-m é-r-t-e-m MIÉRT lovagol még mindig mindenki a LAN-on?! Simán lehet tolni most is LAN partyt a haverokkal, mindössze annyi kell, hogy akihez becuccol a banda játszani, legyen netje...ha valakinek nincs otthon netje az nem a Blizzard hibája, mint az sem ha valakinek nincs gépe hozzá amin elfusson ... vagy talán az zavar, hogy nem közvetlen a gépek között megy az adat, hanem a BNet szerveren keresztül?! Nagyon is HELYES, hogy így van, legalább a sok nyomi Warez Pisti nem tudja tolni, max csak valami Móricka megoldással.
multi chattel / multi chat nélkül -> Multi chat pedig JÖN, patchel rakják be.
-
LucifeI2
őstag
válasz
instant_h2o
üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy aki úgy hasonlít össze két játékot, hogy melyikben van LAN, chat, több küldetés, az nem normális.
-
JSaN
addikt
válasz
instant_h2o
üzenetére
a Bnet chat elvileg jon még iden egy nagyobb patch formajaban.
-
Konflikt
addikt
válasz
instant_h2o
üzenetére
bőven vannak kiaknázatlan lehetőségek az SC2-ben. - es ezen csodalkozol? ugyertem egyertelmu hogy hagy benne lehetosegeket a bilz, hiszen nem 1 evre tervez. ezt bizonyitja a 3 single is, illetve majd a marketpalce, ahol rengeteg cucc lesz.
szval nem egy szezon a terv. (szerintem a 3 single utan lesznek majd tovabbi kiegeszitok is). illetve nem egy egyszeru jatekot keszitett, hanem egy platformot, amihez adott mar a palyaszerkeszto, es majd a piacterrel egyutt nyilnak meg igazan a lehetosegek, cuccok, modok, stb.
amugy ez a lan tema: nagy haborgas volt/van. de sztem annyira nem nagy ervagas. mert ha a geped eleri a netet (es azert talan ez ma mar nem olyan nagy elvaras) akkor kvazi adott a lan.
-
instant_h2o
csendes tag
Szerintem aki a 33%-ra hivatkozik, az hasonlítsa már össze az sc1-et a WoL-vel.
1 CD - 30 küldi / 1 DVD/29 küldi
3 fajos sztori / 1 fajos valami giccs izé
lan / semmi
multi chattel / multi chat nélkülMaradjunk annyiban, hogy bőven vannak kiaknázatlan lehetőségek az SC2-ben.
Olyanok, amik az SC1-ben alapok voltak, és jók voltak. -
nofi
addikt
válasz
whitezo88
üzenetére
Szörnyű egy játék... 29 missiönért, folyamatosan bővülő challengekért és évekig használható multi rendszerért tizenezret fizetni? Rohadjanak meg! Van guest pass, ha még nem győzött meg akkor másik címre regelem a profilom és eladom. Vesztek rajta mennyit? Egy mozijegy árát...hűha. Mocskos blizzard! Magyarország, mert megérdemlem

Még nem tartok ott, hogy nagyon értékeljem, de eddig egyedül a LAN ami borzasztóan hiányzik. Múltkor azt álmodtam egyszer beleteszik majd egy patchbe

-
whitezo88
nagyúr
annyira tudtam h ez lesz
aszfalton ugye fent van a sc2 virágbolti verzió és mindenki anyázza h leszerepelt a blizzard meg szar klisés a sztori, meg kevés a vidi meg meg rövid meg szar az egész amúgyis meg ezértkiadnitizehároezretörülökhogyénnemvettemmeg -
kopaszqtya
tag
csak nekem fos a battlenet?
-
nofi
addikt
Valaki egy könnyed vasárnap esti 2v2? Írjon rám, accom az aláírásban
-
"Infinity"
aktív tag
Egy vendég kódot én is szívesen elfogadnék!
-
DeckardCain
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nagyon agyalok rajta, hogy a következő hónapban megrendelem
A játék nagyon tetszik, csak még a CE-re kell magam rábeszélni... -
Hell
tag
Sziasztok!
Ha valakinek van egy vendégkódja, azt megköszönném, ha elküldené (pü-ben).
-
edward2
addikt
Maga a multi része borzalmasan idegesít SCIIben. Túlságosan sötét és nem átlátható. Számomra így halott eléggé. Remélem licence problémák miatt koreában át se térnek rá.
Hát igen Flash eléggé jó mostanában. Mellesleg én Nada fan voltam, de neki vége.
Azért egy Stork Fantasy OSL döntőn majdnem szétestem. -
GoTReX
őstag
válasz
edward2
üzenetére
Jó kis Flash vagy Stork meccsek mi?

Amúgy ahhoz képest hogy Multira élezték ki,csak nekem tűnik úgy hogy mégis olyan áttekinthetetlen a BW-hez képest? Gondolok itt arra hogy pl.: a Terran épületek és melléképületek nagyon hasonlóak.A bnet 2.0 pedig hmmm érdekes nekem....

Vannak már OBS-os mapek?
-
GoTReX
őstag
Nemrég kezdtem csak SC2-vel.Nagyon szokatlan még.Ha van valakinek kedve 1-2 kezdő szintű meccset játszani,nyugodtan keressen meg privátban egy ID-vel.

-
kovsol
titán
na én is beszállok a buliba mától
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
rt06
veterán
gep elleni jatekban hogyan tudok custom map-et hasznalni?
-
rt06
veterán
válasz
edward2
üzenetére
"Lesz majd zerg kantin vagy mi?"
persze
becsattogsz a hidraval a pulthoz, rahorogsz urszulara, a jol megtermett butaliszk pultosasszonyra akinek akkora s*gge van, mint ket ultraliszknek egybe, o erre morcosan megfordul, es eledvag egy pohar zold akarmit. tv ugyan nem lesz, es zenegep helyett is csak par zergling fog visitani egy tancot imitalo muta korul, de trofeak - az aliens-bol ismert modon, felig bebabozva - lesznek majd a falon
miutan galler moge kuldted a ketes eredetu folyadekot, egy nidus canalon keresztul leszankazol az armory-ba, ahol a broodling-ek manok modjara pakoljak a larvakat es babokat, mikozben par infestor a csapjukat (vagy mijuk van neki) ostorkent hasznalva surgeti oket. a nagyobb babok baneling-eken gurulnak ide-oda, a biztonsagert pedig lurker-ekbol allitott szogesdrot felel... -
edward2
addikt
Végignyomtam és azért a 10/10es értékelést nem értem. Nem lett rossz, de messze van tökéletestől.
-Túlságosan kacifántosnak érzem az egészet. Ha a main storyt nézem akkor kb 5 misszió a 25ből.... Továbbá a játék végén forgott végig a gyomrom. Ennyire amerikai hollywoodi giccs tengert rég láttam.-Unitok érdekesek 99%ban MM+siege elég.
-Most ezért biztos le leszek fikázva, de túl soknak érzem a párbeszédeket. Játék végére már majdnem megőrültem. Ja, de kell a sok párbeszéd meg a main karakterek kidolgozása máskülönben nehéz lenne MMO-t kreálni belőle...
Összeségében az 1 klasszisokkal nagyobb játék mint ez. Ha nem folyatás lenne 5/10et se kapna főleg mivel csak egy fajról tudunk meg további szálat ráadásul ott is sok küldetés totálisan baromság történeti szempontból. Azért kiváncsian várom zergnél hogy oldják meg ezt az interaktiv átvezetést mert ilyen szempontból terran volt a legkönnyebb faj... Lesz majd zerg kantin vagy mi?
-
Djuree
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
tudom
nekem a baráti simából 5k lenne, CE-ből 8k. de ennyi sosem lesz tudom, a blizz nem a barátom sajna

-
sith7
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Megértelek

-
Eagl3
veterán
Én is szívesen játszanék vele neten, de kicsit túlzásnak tartom, hogy egy játék tízen akárhány ezerbe kerüljön... tény, hogy nagyon jó lett, de akkor is. Mondjuk hülyék lennének olcsóbban adni, így is viszik mint a cukrot.
-
Djuree
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
baráti?
az még azért odébb van, a baráti 8k 
-
fgabor33
csendes tag
Hellosztok!
Meg szeretném venni a játékot de előtte ki szeretném próbálni a multit.
Akinek van felesleges guest pass-a az esetleg elküldené nekem? Nagyon megköszönném!
-
Darth_Revan
veterán
Egységek és fejlesztések közül is azok vannak meg amikkel először megcsináltad azt a pályát. Ha valamilyen pályához nekem kellett még +egység, mert nehéznek találtam, akkor visszatöltöttem egy mentést a hajóra, amikor még nem mentem rá arra a pályára és megcsináltam mást előtte.
-
föccer
nagyúr
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Azzal nincs baj, hogy megvédjem a bázist. Egyedül az a része nincs meg a térképnek, hogy szedjem ki az 50 épületet... Amikor bementem vagy 120 food-nyi mmm-el annyit értem el, hogy az elől lévő 5-6 cannont le tudtam küzdeni... Pedig hátulról még pluszba dolgozott 4 tank és a lézerrel kiszedtem arról a bázisról 2 colossust. A hardon valami iszonyt handicapedje van az ellennek...
Lehet, akkor úgy csinálom meg, hogy váltok a már végigvitt campányra, és viking+banshee combóval fossáverem az ellent

üdv, föccer
-
Darth_Revan
veterán
a) Akkor menj rá a küldetésre, ha már vannak Viking-jeid, azokat tudod használni felderítésre a bázisok leszedéshez
b) 3-3 tankot és bunkert rakj le a bázisodon mindkét oldalra, amikor jelez a térképen, hogy jön valami speciális egység, akkor shift+a-val jelöld ki, hogy menjen sorba a lézer rajtuk...esélyük se lesz eljutni a bázisodig Ugyanezt csináld az épületeikkel...Vikingekkel óvatosan derítsd fel, majd shift+a-val jelölj ki minden látható épületet.
Én így csináltam. Persze az se rossz ötlet, ha gyártasz egy seregnyi tankot és végigsöpröd velük a térképet.

-
föccer
nagyúr
Részben spoiler!
The Dig pálya utolsó archivmentje, miszerint 50 tosz épületet kell gajravágni hardon.
működő taktika? MMM golyót megeszik a colók, a tankokat megeszik az imortálok meg a void ray-ek. a lézert nem nagyon tudom használni, mert nem lát rá semmire / marha lassú. Az nem megy, hogy belebegtetek egy épületet, mert amire meglátom, és odafordulok a lézerrel, addigre leszedik az épületet.
Építő jellegű ötlet?
üdv, föccer
-
Bluegene
addikt
nagyon addktiv játék a mai nap eljutottam(szombat) hard fokozaton a 13. pályáig
egész nap ezt toltam, na jót éjt

-
Archanon
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Spoiler
Tuti nem ölt meg minden zerget, a WoL végén még egyáltalán nem lehet béke.
Annyi, hogy Kerrigan megvan, él és virul Jim karjaiban... És szerintem nem csak Kerrigannek voltak zerg kutyuskái. 
-
Darth_Revan
veterán
Spoiler
Char volt a főbázisa a Zerg-nek, nem? Az 1. Char küldetés után látható Híradó közvetítésben pedig mondták, hogy a Zerg visszavonta minden erejét Char-hoz (Híradós nem is értette miért, mert nem tudta, hogy az emberek megtámadták)...viszont ha a kristály megölt minden Zerg-et, akkor kik lesznek a Heart of Swarm-ban?
-
föccer
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar lemegy ennyivel az ára..
üdv, föccer
-
sith7
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Jó ár, Ön is innen fogja beszerezni ?

-
Archanon
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Jobbnál jobb árak...
Csak maradjon még CE mire megveszem... 
szpojli:
sviba: Hmm, erre még nem is gondoltam... Bár szerintem annak a 2 kristálynak egészen más hatása volt, mint ennek. Mellesleg szerintem a Char-on azért maradtak még zergek, csak a fő központ irtódott ki.
-
Winner_hun
félisten
Itt 21k a gyűjtői és 10,5k a sima
-
sviba
tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Spoiler
Ha jól emlékszem a brood war campaign protoss részében a Xel'naga templomba kellett két kristályt elhelyezni, amik leírtották a zergeket a bolygóról, mint ez az artifact a charról. Csak akkor épp nem volt ott Kerrigan. Lehet hogy ugyanaz történt volna vele mint most?
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Archanon
üzenetére
Spoiler
Vagy HoS-ban fordítva lenne, mint WoL-ben...emlékek sorozata lenne a főkampány, ahol láthatjuk Kerrigan mit is akart az ereklyékkel és csak néhány küldetés lenne az emlékeken kívül..pl amikor vissza kell verni majd Dominion vagy Tal'derim csapatokat, akik ki akarják végezni Kerrigant a bűneiért
Másik dolog, hogy személy szerint nem játszottam az SC1-el így nem ismerem a teljes storyt, de ha jól tudom volt benne egy Duran nevű ember, aki elég sok tudással rendelkezik a Xel'Nagaról, azt is tippelik, hogy Xel'Naga ügynök volt, tehát ő biztos rendelkezik a tudással arról, hogy hogyan kell összekeresztezni a protoss és zerg DNS-t...és észrevettétek, hogy a Moebius vezető kutatója Duran visszafelé, Dr. Narud? Ez lehet választ ad arra, hogy miért mondta Kerrigan, hogy "Tudom mit tervez Dr Narud igazából"+választ adna arra is, hogy a bonus küldetésben mit kerestek ott azok a tartályok...
-
LucifeI2
őstag
Wááá és van valami bug, hiába csináltam meg az összes campaign achievementet még mindig csak 99%-on vagyok.
Meglett a Lost Viking 500.000 pont is. 
-
Archanon
őstag
Spoili:
Biztosak vagytok benne, hogy a HotS ebben a formában levő Kerrigan-ről fog szólni? Mert oké, visszaváltozott, bár nem teljesen, de már önmaga szerintem... [ha mégsem lenne öngama, akkor szegény Jimmy, előre sajnálom
] Miért is menne vissza a zergekhez? Vagy még mindig képes lesz irányítani őket, és akkor majd a jó cél érdekében felhasználja őket? Elvileg csak ő lesz képes megállítani a világ pusztulását... csak ő, máskülönben Protoss minikampány utsó pálya. 
De még mindig ott a másik lehetőség, hogy a 3 kampány párhuzamos időben fog játszódni [egyes nem tudom mennyire hiteles infók szerint], azaz a HotS-al csak azt kapjuk meg válaszként, hogy Kerrigan pontosan hogyan is akarta begyűjteni ezeket a Xel'Naga ereklyéket [a WoL eseményei közben], és esetleg a single kampány felénél érünk el a WoL végére, és akkor folytatódhat a történet... De.. akkor még mindig zergekkel kéne lenni, hisz HotS. Ááh, zavaros, de nagyon várom már.
Kíváncsi vagyok mit hoznak össze... rossz biztos nem lesz. -
sviba
tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Spoiler
A Blizzard azt is mondta hogy a Hearth of the Swarm kerrigannal fog játszódni, és hogy ott a fejlesztések úgy/olyasmi módon lesznek megoldva hogy ahogy kerrigan fejlődik (mind a wc3-ban egy hős) úgy fejlődnek a zerg egységek. Ehhez viszont az kell hogy ne legyen teljes az átalakulás.
Egyébként original human form. Te az originalt emeled, ki, én meg a formot. Mert a "purity of form" a Zerg kerriganben nem volt egyensúlyban a "purity of essence"-szel, de a xel'naga artifact ezt rendberakhatta.
-
Hell
tag
Lac122 Pü Ment!
-
Angelo69
senior tag
Ph.-s név, StarCraft2-es név, Real Id
Ant@ AntA #738
Angelo69 Angelo.553
Arhquis Arky.592
A.tessz skullrock.491
Djuree Djuree.358
Finwe Finwe.733 seres[pont]tamask[kukac]gmail[pont]com
JSaN JSaN.958
kabalthenbk Skizzo.425
kopaszqtya] Digit.908
Konflikt Konflikt.779
oxox oxox.nem adta meg
sith7 SithHet.221[ Módosította: Grafiqs ]
-
föccer
nagyúr
Ha easy win-t akarsz ellene, akkor zergel 11 pool+2 gáz, amint lehet felmenni lair-re, és fejleszteni a burrow-ot, lehozni 15-20 bannelinget, és berakni a hangyák vonulási utójára a fölbe ásva őket. Amint odaértek, counterként 6-7 mutalisk-kel szétverni az összes svc-jét, majd amíg nyalogatja a sebeit, meg próbál észheztérni a maradékot szétkapod 20-30 sppedlingel. Ezt kb 13-15 perc alatt véghez lehet vinni, és tuti nyerő vagy az agresszív mmm golyó ellen

GL.
Üdv, föccer
-
-
bpx
őstag
protoss: colossus, esetleg high templar
zerg: baneling flank, legnagyobb cheat
terran: ugye ha ugyanazt tolod már azzal is fogható, de lehet piszkálni tankkal vagy bansheeval is (annak még cloakja is van ráadásul)(#7418) rt06: mert ott is be kell lépni, ugyanaz a user/pw működik ott is (nincs SSO)
-
LucifeI2
őstag
Megcsináltam a 8 órás achievementet, ha esetleg valakit érdekelne:
Liberation -> Outlaws -> Zero Hour -> Smash & Grab + valamelyik 4 küldi -> The Dig + valamelyik 2 küldi ->The Mobeius Factor + valamelyik 2 küldi -> Supernova -> Maw of the Void -> Char (Shatter the Sky-t érdemesebb megcsinálni)
Ez a leggyorsabb út. Marine + Medice upgradeket érdemes megvenni, a többi nem lényeges. Az utolsó pályára még jó a tank és a banshee upgrade. Az összes pályát marine + medic kombóval végig lehet vinni. Természetesen a Dig és az All in pályán tankot is érdemes gyártani, nem is keveset
. A game speedet pedig be lehet állítani fastest-re, mert normalon lassab a játék. Így kb. megcsináltam 5 óra alatt szerintem, lehet kevesebb volt. -
Padam
aktív tag
Sziasztok!
Kis segitsegetek szeretnem kerni a haverom ellen, aki mindig Terran fajt valasztja es mindig egy hatalmas gyalogos sereggel (sima gepfegyveres es marauder) szetver.
Melyik fajnak van valami olyan egysege ami felveszi a versenyt ezekkel?
Elore is koszi a segitseget!

-
-
Eagl3
veterán
Nem tudom, mit vagytok úgy oda, Ultrán simán játszahtóan megy nálam a játék 1680x1050 -ben.
-
sviba
tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Spoiler
Az biztos, hogy nem lett ember. Még mindig megvannak a haja helyén az 'antennák' ez jól látszik, kétségtelen hogy emberszerűbb lett de nem változott vissza emberré.
De itt egy korábbi hszem amibe bemásoltam egy teóriát hogy mi is ő most.
Ha esetleg nem tiszta valami, akkor nyugodtan bele lehet kérdezni, vannak mindenre válaszok.

-
Darth_Revan
veterán
Nah végigvittem a gamet, A++!

SPOILER
Most, hogy Kerrigan megint ember lett, kíváncsi vagyok ki veszi át a zerg irányítását. Vagy mivel nem lesz aki összetartsa őket, az összes zerg mint egy sáskaraj végig akar majd söpörni az univerzumon? Ah várom már a Heart of the Swarm-t...ha azt hozzák ki belőle, hogy Kerrigannak újra zerggé kell válnia, hogy rendet rakjon, morci leszek
Kíváncsi vagyok mennyi dráma lesz a következő részekben, biztos lesznek páran, akik nem fognak szépen nézni egy volt tömeggyilkosra, még akkor sem, ha fertőzöttként nem volt önmaga
Meg kíváncsi vagyok, hogy Kerrigan maga mit is akart a Xel'Naga ereklyékkel...ah túl sok kérdés és túl sok idő mire jönnek válaszok
-
Bluegene
addikt
válasz
Darth_Revan
üzenetére
10.7a
"starcraft" driver
egyébként nemcsak hogy szaggatott de a mozi résznél is volt egy csík
az AMD szeretné h lecseréljük már a 4800asokat

-
sith7
félisten
válasz
"Infinity"
üzenetére
Hardveraprón 9k - ért hirdetik ...

-
Darth_Revan
veterán
válasz
"Infinity"
üzenetére
Olyan nem sok lesz

-
"Infinity"
aktív tag
Továbbra is keresek SC2-t, hátha van itt olyan akinek nem jött be, vagy megunta és eladná.
-
nofi
addikt
válasz
Darth_Revan
üzenetére
10.7a -val csak AA-t lehet rárakni nem? Tudtommal semmi optimalizálás nem történt

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kuponkunyeráló
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Építő/felújító topik
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hardcore café
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- DJI FLIP FLY MORE COMBO RC2
- Dobozos Szinte Új HyperX Cloud Alpha Bolti ár:27k INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- Apple iPhone SE (2020) / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
- 27% - AOC C24G2AE Monitor! / 1920x1080 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- Logitech MX Master 3S for MAC
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Akkor ez a nydlus csatorna marha jó!
Azt hittem, ennek is kell a creep, valahogy egyértelműnek gondoltam. Bár a kampány során sokszor előjött, hogy csak úgy hirtelen megjelent pár kanális mellettem...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(Remélem nem keverem az egységeket.)

Nagyon agyalok rajta, hogy a következő hónapban megrendelem