Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alien_
őstag
Béta második szakasza: "Július eleje."
-
sith7
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Odab..sz

-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Poénkédtam.

Réges-régen volt neki egyedi? Mutiiii!!!
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Most konvertálódik..
-
JamesHun
addikt
mikortól lesz kapható, vgay mikor megy újra a béta?
-
Alg
veterán
-
Alg
veterán
mellesleg aki előrendelt, kapott már e-mailt/telefont? (starcraft2.hu-ról)
-
Thome
veterán
válasz
hatterlaman
üzenetére
A Blizz mindig 60 dollárért adta a játékát, egyszerűen a dollár erős, a forint szar, és a 2 ötvözete, hogy ilyen baromi drága lett.
-
Thome
veterán
válasz
hatterlaman
üzenetére
Bizony-bizony. Sima dobozos verzió 13500 akcijóba, 15000 nem akcijóba.
A Colletors Edition-t (gyűjtői) pediglen 25000ft-ért vesztegetik. -
hatterlaman
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok valami infót arról, h mennyibe fog kerülni? -
Ptech
addikt
Ezt a replayt most találtam, mikrójáték @ Steppes of War, LZgamer vs. Nocturn, nekem nagyon tetszett:
-
sith7
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Háááát más mint a protoss

-
iSonic
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
gratulálok akkor

-
sith7
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Miből jött ez a megállapítás ?

-
Winner_hun
félisten
Na a zerg az fura egy faj, nem tűnik szívem csücskének

-
Alg
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nekem még tölt valamit (cache-et gondolom, de nem tudom mit mert nem ismert karaktereket ír...)
-
Alg
veterán
nah ezt találtam, ki még nem próbáltam, majd most:
-
Alg
veterán
Régi repek nekem sem mennek, memhibával elszáll, az újabbak viszont működnek
-
iSonic
addikt
hát de az te vagy
aki igazi férfi az bevállalja.. na viccet félretéve, jó mondjuk tényleg jók a phoenixek, de 1v1-ben akkor sem a legjobbak amit érdemes csinálni mass-ban... mellesleg aki szeretne 1v1-ezni gép ellen vagy replay-eit visszanézni az írjon rám és adok neki valami csodás dolgot, amivel képes lesz erre.. -
sith7
félisten
Csak megerősíteni tudom, amiket leírtál
Nem egy meccset megnyertünk 2 v 2 - ben , és nem egyszer sorsdöntő volt az, hogy a légierőnk csak és kizárólag nekünk volt, fullra maxolva ...

Plusz kiegészítve pár protoss földi egységgel , halálos volt a kombónk

Remélem ez így lesz a jövőben is
Phoenix - nek is , hogy mondjak valamit
Winnerhun - nal is toltunk pár 2v2 - t, szóval ő ügyesen kezelte őket, jól kiegészítettük egymást protoss légi + protoss földiSzó ami szó, megfelelő kezekben minden halálos lehet, de a mutalisk chain dmg - e, corruptor - ral megküldve, nagyon komoly aprításra képes

-
Alg
veterán
Muta addig jó főnix ellen, amíg nem kell vele visszavonulni... szóval ha betámadsz a bázisára 10-20 mutával, és valamiért vissza kellene vonulni, akkor akár 5-6 főnix is képes az összeset leszedni. Ha viszont a főnixnek kell támadni, akkor le lehet őket szedni mutával, ha jól emlékszem azonos a lőtávjuk.
Mondjuk egyszerűbb lehozni pár hydrát.

-
kovsol
titán
de ne feledd ha kellően sok muta van mondjuk 20-30db akkor a chain dmg is olyan jelentős sebzést okoz, hogy ha egyszer leálltok csatázni egymással nem kétséges azonos darabszám mellett, hogy a muták fognak nyerni, és ne gyere azzal, hogy te majd kimikrózod, mert szerintem itt senki nincs azon a szinten, hogy itt ilyen mikró huszár ahol 30 egységet így irányít, mert amit még 4-5 darabbal harcolgatsz az eléggé más Stih7 -t is megkérdezheted mekkora túlerőket szoktam ledarálni a 30-as darabszámú muta sereggel, mert mire mind a 30 lő egyet addigra az már annyi chain dmg, hogy még két egység meghal bonusba mellé és ha mellé raksz még 5-10 corruptort akkor meg aztán levegőben eléggé jó helyzetben van a zerg és ha cariered van azt is úgy ki lehet fokuszolni, hogy eltünik 5 másodperc alatt a sok kis szar meg nem focus dmg -t tol, meg ugye fel kell rakni a sebzés bonust corruptorral
-
föccer
nagyúr
Szerintem a muták nem igazán erősek a phonixek ellen. Leginkább azért, mert a phonix-ek gyorsabbak, és nagyobb a lőtávjuk, mint a mutáknak. (plusz mozgás közben is lőnek.) Így gyakorlatilag a muták lőtávolba se tudnak kerülni, mert ha megindulok feléjük, akkor attack move-vel visszahúzza őket (és közben folymatosan lőnek), vagy ha megpróbálok elmenekülni előle, akkor sompolyog utánnam, és (mert mozgás közben lőnek) szépen szedegeti le a mutákat. Az egyetlen jó opció, ha hozok annyi mutát, ami egy "sorozattal" lepufant egy phonix-et, és megpróbálom lemikrózni az ellent. Visszahúzom a mutákat, és amikor az ellen elindul utánnam, attack vissza. Ekkor talán elég közel tudok kerülni hozzájuk, hogy 1-1 phonixet leszedjek.

Alapvetően a muta marha jó egység lenne, csak nagyon kicsi a lőtávja. Ha lehetne neki adni egy kis lőtáv upgrade-t, mint a colóknak, akkor 10 pont lenne, de így, max derítés+harass-re jó. Vagy counterelni az ellen rámadását, mert gyorsabbak a legtöbb földi egységnék.
Üdv, föccer
-
sith7
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
A phoenix - ek nem voltak rosszak, de azért az a sok void ray se volt kutya ...

-
iSonic
addikt
Akit érdekel egy vicces videó, az nézze meg a 4v4 TLO MADNESS

Főleg Winner-nek ajánlom, mert ő csinál állandóan early phoenixet..
4v4 TLO MADNESS p1.wmv
4v4 TLO MADNESS p2.wmv*persze full HD-ben is ^^
-
kovsol
titán
-
kovsol
titán
válasz
Winner_hun
üzenetére
és most nézem, hogy nem azt írtam tényleg
nem mintha nagyon számítana ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kovsol
titán
én wc3 ba is berakom pedig az épületeket, 0123 egység a többi meg épület
ha meg több épületed van mint ami 456789 re befér akkor is kétszer benyomod gyorsan a gombot és oda ugrik azonnal a bázisra és láss csodát nem kell görgetni hanem építhetsz is
lehet ti alacsony game speeden toltátok sc1 -t, mint pl itt sc2 ben is az első 5 gyakorló mérkőzés tetű lassúja és 30 apm el az építkezésre gondoltam, csata közben azért ha nem az a tipus vagy hogy kijelölsz mindent és kattintasz egyet az ellenfélre és várod, hogy ki nyer akkor kevés lesz

-
Begi
senior tag
Az tény, hogy SC1-ben szar volt az útvonalkeresés. De lassabb volt a játékmenet. Legalábbis én úgy éreztem igy visszatekintve. Úgyhogy volt idő mindenre. Most meg csak kapkodom a fejem
. Persze lehet hogy a korral jár, meg azzal hogy már nagyon rég nem RTS-eztem.Igen 30APM-ből lehet apritani, de pl. nálam az a helyzet, hogy ha van egy csata, akkor elfelejtek épitkezni, és igy lemaradok. Anno SC1-ben az épületeket én nem hotkey-eltem, mert ugye ott 1 épület 1 szám volt. Most meg meg kell tanulni, hogy anélkül hogy visszagörgetek épitkezzek.
-
kovsol
titán
épp, hogy sc1 ben kellett nagyobb apm! idióta volt az egységek útvonal keresése
volt amikor egyesével kellett kiadni mit támadjanak, mert csak egymást löködték és nem támadtak
nem tudtál ennyi unitot egyszerre kijelölni és az is növelte az apm -t, és nem mellesleg mivel nem lehetett fixen állítani, hogy lást az unitok életét az is extrába kellett, hogy az unit életet ellenőrizd, mint pl wc3 ban is mindig nyomni az alt -t csata közben extrába... na itt már az se kellhetaz meg hogy lassú vagy és nem tudsz gyorsbillentyűvel építeni és nem rakod be shift el a workerek munkáját nem pont apm függő, mert az elején ezt meg lehet csinálni profin 30apm ből is, de én olyankor is mint egy örült kattintgatok mint ahogy ő is mutatta a gyakorlást, mert parasztokon gyakorlom, hogy eltalálom e menet közben az egységek kijelölését, mert pl wc3 ban kevesebb és nagyobbak voltak az egységek és még fura nekem az sc2
-
Begi
senior tag
Szerintem egyértelmű. Annak aki kezdő nagyon hasznos.
Nekem pl. annyiban volt hasznos, hogyhogyan lehet gyakorolni a dolgokat, hogy lehet növeléni az APM-et.
Anno mikor még SC1-eztem nem kellett 5000000 APM, hogy egy jót játszál. Ma már ha egy pöttyet lassú vagy, akkor jön a rush és szevasz. Szemét koreaiak
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen széket vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Projektor topic
- Futás, futópályák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(azt hittem, valami frissebb infó jött, ezért néztem meg a bluetrackert)

Egyéni avatarom meg elég régen volt, azt is a hátam mögött intézték és önként mondtam le róla.

nem mintha nagyon számítana
volt amikor egyesével kellett kiadni mit támadjanak, mert csak egymást löködték és nem támadtak