- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gery9112
őstag
válasz
Scholes9 #48349 üzenetére
Csatlakozom a NOVA kampány nagyon jó. A commanderek közül mindegyik nagyon jó. Egyedül Abathurt nerfelték annyira, hogy hozzá tényleg kell egy jó partner, aki a játék elején jobban oda teszi magát. Mindegyik más stílust és taktikát követel meg, szóval abszolút megéri beszerezni őket.
-
MegalodonS
őstag
válasz
Scholes9 #48346 üzenetére
A Nova kampany nagyon jo.En nem vagyok profi jatekos,de a coop karakterek nagyon erdekesek es mire az oszes eleri a lvl15 alapszintet meg a max 85 masteryt,azert meg brutal fokozaton is sokat kell vele jatszani.Most vettem meg a Co-op Conqueror Bundle csomagot
-
Formaster
addikt
válasz
Scholes9 #48009 üzenetére
Engem a multi érdekel igazán, ott meg kb felejtős a V-sync a megugrott input lag miatt. Most 1060-al High beállítások mellett 200/200-as beállításokkal már sokszor a 60 sincs meg, főleg több-v-több multiban. Még az 1v1-el nincs sok bajom. Bár nem tudom, hogy vga vagy proci limit miatt.
-
törölt tag
válasz
Scholes9 #46944 üzenetére
Nekem rosszabbul ment, átvezetőknél szinte végig 40 FPS-re dropolt, meg volt pár anomália a játékban (pl. van 10 probe, pár épület, kiválasztok 2 pylont és 38 FPS-re esik le és úgy is marad amíg másra nem megyek...).
Ez ilyen, kéne neki DX12, de ismerve a Blizzardot meg, hogy milyen régi a motor biztos nem kap (nameg az AMD kártya nálam is közre játszik, mert nálam jobban dropolgatott mint a videón...) -
kovsol
titán
válasz
Látszik, hogy cpu limites a videón.
(#46945) TBT AMD sok éve nem csinált új profilt a driverében SC2-höz. NV meg folyamatosan csiszolgatta az évek során. Ez nem a blizzard miatt alakult így. És egyébként az AMD driverei sokkal cpu limitesebbek is, ez már sok helyen kielemezték. Szóval halmozottan hátrányos helyzetben van aki gyengébb cpu, és még AMD kártyát is használ.
-
TBT
addikt
válasz
Nem igazán, de én a WoL-t és a HotS-ot sem tudtam anno High-nél nagyobb grafikai szinten játszani, bár akkor még másabb AMD kártyám volt. De az R9 280X sem hozott megváltást. Bár a Blizzard címek jobban szeretik az Nvidia cuccokat, mint az AMD-t, ez mindig is így volt.
-
-
-
Eyesis
őstag
válasz
Scholes9 #45455 üzenetére
Az a vicc, hogy annó az volt a mondás a WoL-nál, hogy másfél évente jön ki a kieg... ám már a HotS is késett csomót, ugye tavaly márciusban jött ki, ha arra számolnánk a másfél évet, akkor reális lenne akár a január is, de mivel WoL 2010 júli végén jött számoljunk auggal.. a hots 2 év 8 hónapra jött...
így 2015 novembere körül lenne valószínűleg..
Pedig már rég kinn kéne lenniehiszen 2013 augusztusára már mindkét kiegnek kinn kellett volna lennie
-
netpeti98
addikt
válasz
Scholes9 #45450 üzenetére
Ugyan semmi se biztos, de van pár apró jel. A Blizzcon2014.comon első helyen van a menüben a Starcarft, illetve twitterre postoltak nemrég egy [új zerg egység hangját./L] (legalábbis annak tűnik)
-
Angelo69
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Óvodások homokozója
- sziku69: Szólánc.
- Milyen TV-t vegyek?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest