Hirdetés
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Vivo X200 FE – fenséges méret
-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angelo69
senior tag
Igy jellemezte ezt valaki egy másik fórumon : "a szomorú valóság
"
Igaza van.
-
FefeeX
veterán
Ők a fekete mókusok, akik garázsolni szoktak...

-
FefeeX
veterán
-
Alg
veterán
Egyre inkább a Zavvi felé hajlom ezeket a képeket nézegetve. Komolyan mondom, mintha valami kalóz sufniverzió lenne. Annyira nem is sietek vele, nah holnapig még eldöntöm... a CDG rendelést már lemondtam.
-
front3r
őstag
Viszont a DVD tartalma tök ugyanolyan mint a digitális verzió letöltött tartalma. Szerintem nem is kell a DVD-ről telepíteni, így hamarabb lehet tolni a játékot.
-
föccer
nagyúr
-
törölt tag
2004óta tudjuk hogy 2 nap múlva jelenik meg?

-
front3r
őstag
-
Angelo69
senior tag
Nekem személy szerint akkor vált hiteltelenné a cég, amikor felhívtam őket CE rendelés miatt. Közölték hogy "22500 + postaköltség lesz"...
Megkérdeztem hogy miért kellene postaköltséget fizetnem, amikor azt hirdetik hogy ingyenes házhozszállítás?! Válaszuk nemes egyszerűséggel annyi volt, hogy nagy a doboz es nem tudjak ingyen elküldeni a "neve nincs józskapista futárcéggel".
Következő kérdésemre hogy megkapnám a csomagot 27.-én "Hát.... Őőőőőőőő... Nagy valószínűséggel igen."
Ezen a ponton megköszöntem es elfelejtettem a velük való üzletelést.Ui.: A sima verziónál "állításuk" szerint viszont nem kell fizetni...

-
-
-
h.adam.92
őstag
srácok, ha én holnap elmek az 576-ba akkor megkapom a játékot? vagy csak kedden indul el az eladás?
-
cettlee
őstag
na énis megrendelném. eza platinumshoppos izé, rendelte innen vki? 12500 és ingyen szállitják. amugy sokat filóztam h megvegyem-e, de arra jutotttam hogy elöbb utobb ugyis kéne, mert elég nagy jövöje van, és nemhiszem hogy jelentösen csökkenne az ára a közeljövöben.
-
Djuree
félisten
na kedden érkezik nekem is a sima változat

-
föccer
nagyúr
-
föccer
nagyúr
No, jelentem megvan a money a CE-re.

Itt mosolyog előttem. Azt, hogy mit fogok enne a jövő honapban még nem tudom

Üdv, föccer
-
Arhquis
aktív tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Szerintem senkiben nem merült fel a dolog, hogy a boltok csomagolnak át játékot. Én sem azt kérdeztem, hogy ők átcsomagolják-e, hanem hogy ők is ugyanazt fogják-e árulni.
Mindez azért is merülhetett fel bennem, mert nem hiszem, hogy bármilyen törvényi passzus lenne arra, hogy magyar boltnak magyar kiadótól kell vennie árút. Legalábbis ha nekem lenne ilyesfajta boltom, és látnám az emberek sírását elgondolkoznék azon, hogy más beszerzés után nézzek.Amúgy neked is köszi a választ...
-
nyunyu
félisten
válasz
cowboy_bebop
üzenetére
szintén 3 ezret egy 12 éves játékért, akkor Neked tuti megéri.

Plane, hogy a jegkorszaki ormanyos gyomraban levo fukarban a SC1+BW a PC jatek turkalos raklapon ki van rakva 990Ft-ert.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Arhquis
üzenetére
1000. alkalommal is szerinted a CD Galaxis csomagolja át a játékot? Nem, a BSC Kft intézi ezt, mivel Ő a forgalmazó és Ő ugyanazt küldi ki minden boltnak, az 576-nak, a Tesco-nak, a Media Markt-nak, az Euronicsnak is. Ha a hivatalos magyar forgalmazó kiadása helyett másikat szeretnél venni Magyarországon, akkor nézz körbe a Pecsába vagy a Józsin, hátha találsz egy kínai gazdaságosabb editiont

Nem hittem volna, hogy vannak akik azt hiszik a bolt intézi a játék csomagolását
Emlékeim szerint a CD Galaxis eddig csak 1 játék csomagolásába szólt bele, az Imperium Galactica 2-ébe, de abba is csak azért, mert a CD Galaxis volt a kiadója. -
Thome
veterán
1 nap 12 óra 00 perc 00 másodperc
-
L4D1K
őstag
Űrsugármentes változatot külföldről honnan érdemes rendelni. Úgy gondolom ha már kibírtam ennyi évig a folytatás nélkül, pár nap már nem változtat semmin.
-
whitezo88
nagyúr
na úgy néz ki többedmagammal jelen leszek a CDG-s éjféli nyitáskor, még melegen véve a CE-t
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Arhquis
aktív tag
Sziasztok.
Esetleg valakinek van infója arról, hogy az 576-ban is csupiszupi magyarított verzió lesz-e?
Én onnan rendeltem elő, elméletileg lesz itt is egérpad (mondjuk Activision Blizzard-os :S). Viszont még nem kellett véglegesíteni, gondolom majd holnap.
Annyi fájó pont viszont, hogy tán nálluk csak egy helyen, Pesten lesz Midnight Opening...
-
FefeeX
veterán
válasz
Darth_Revan
üzenetére
A legtöbb helyen amit kampánnyal kapcsolatban előzetes infót olvastam - by Blizz - csak a telepítéshez kell aktiválni net, utána megy offline módban a kampány, az achievementeket meg akkor kapod meg, ha belogolsz utána valamikor. Tehát igen, telepítéshez kell aktiváció, skirmish-hez meg multihoz kell folyamatos net.
-
wikings2
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Eléggé bugyutaság szerintem
,de mondjuk 1-2hónap single tán biztos vágynék mások elverésére is a neten. Szóval nem nagy probléma ez a netes kikötés szerintem. 
Am egy kérdés.
Olvastam hogy b.net 2.0 indulni fog SC2 vel együtt. őőőő ez most azt jelenti hogy mondjuk a régebbi b.netes játékok (Diablo 2 re célozgatok
) is átfog térni b.net 2.0 ra? Ezt csak onnan logikáztam ki hogy minek tartaná fent a cég a sima b.netet a régebbi gamereknek ha itt a 10x jövedelmezőbb 2.0? -
-
h.adam.92
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
sztem annyi lesz megint, h be kell logolni, viszont a szervert nem a bnet hostolja, hanem te. végülis milyen lenne h bnet szerverek offolnak és te nem tudsz szinglizni, engem kiégetne

-
föccer
nagyúr
Na, most egy kicsit le vagyok maradva, a lényeg a lényeg:
1:23:25:43
Üdv, föccer
-
-
FefeeX
veterán
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Nem teljesen. Lehet offline kampányolni, legalábbis a hírek szerint, véglegeset meg majd kedden... Viszont csak kampány megy offline, és olyankor nem tárol a szerveren; a skirmish már csak nettel megy.
-
kopaszqtya
tag
teljes mértékben igazad van.
-
-
wikings2
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Ez tuti hogy net kell hozzá majd?
Mondjuk ha belegondolok a 2009 utáni játékaim fele netet kér mikor felteszem, mindig valami driver letöltése miatt. Mondjuk szerintem nem nagy akadály már sokak számára ez a kikötés. Mondjuk az árát tekintve azért néhányaknak meg elég borsos lehet 
-
Nem tudom mennyien láttátok SC2.hu-n ezt a képet, amit úgy postoltak, hogy ez a magyar verzió...észrevettem egy apróságot, idézet SC2.hu-s kommentemből:
"Igazad van! A CD Galaxison levő scanelt képen a 2. sorban ez van: ”A játékos felelős minden”, az itt postolt képen viszont ez van a 2. sorban: ”Player is responsible for all”, tehát ami itt linkelve van kép 100%, hogy NEM A MAGYAR SC2 (ráadásul Grom se erősítette meg, hogy ez a magyar, szóval…)! Röviden: A magyar SC2 még lehet ennél is Űrsugarasabb minőségű lesz
Gyanús is volt nekem az az extra szalag amivel körbe van tekerve. 
De legalább nem csak mi kapunk Tesco Gazdaságos verziót.(Akinek nem esett le, mindkettőn arról szól az elől levő felirat, hogy internet kell hozzá, bla bla bla, aminek a költéseiért a user a felelős)"
-
v2izzy
tag
Én is ugyanezt teszem. Szépen nyugodtan megveszem másnap, hazamegyek felteszem és addig játszom amíg le nem fordulok a székről. (Ja, nem ez nem wow
) Szerintem így sokkal jobb lesz mert legalább nem fogok idegeskedni, hogy összeomlik a bnet meg a lagg...
Megkímélem magam.
Egyébként, ugye nem én vagyok az egyetlen aki nem bétázott? Mert nem szeretnék nagyon lemaradni

-
FefeeX
veterán
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Zavviról már 3szor rendeltem, mindig korrekt volt, bubis zacsiban. Mármint 3 ami meg is érkezett. Akkor vonnak le, ha postáznak. Szóval addig nem ülnek a pénzen. Viszont féltem a dobozt (magyar posta, nem fér be a bubis zacsiba, stb), valamint lehet hogy nem küldik ki megint első körben, hanem majd itt is irogatják, hogy elfogyott mint a Heroes-nál, amikor még rendeltem, volt belőle, 2 héttel utána is, aztán hirtelen már nem volt, de küldeni nem küldtek, csak sajnálom-levelet... Hiába nem vontak le, kellene a cucc... (nem akarok belőle magyarított szutykot)
Szóval ezt most itthonról rendeltem, a 22500 futárral dologtól, itt meg a futárnak kell majd kesselni, ráadásul előtte felhívnak még... Kb 2ezret fizetek rá így a minimum másfél héttel korábbi szállításra meg a tuti ép csomagra; hiába, első nap kell már
-
JSaN
addikt
válasz
Darth_Revan
üzenetére
a zavvi teljessen megbizhato, eggyetlen hatranyuk hogy neha lassan erkezik meg a csomag,
En is zavirol rendeltem meg a SC2-t. -
-
FefeeX
veterán
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Meg is rendeltem, a forint átváltásnál keddig még érhetnek meglepetések, valamint a zavvi-tól rendeltem egy Heroes V pakkot, és már vagy 3 hónapja csak írják a sajnálkozó leveleket, hogy nem tudták még küldeni... Szóval inkább a tuti legyen meg, még kedden

-
sith7
félisten
Nem értem min csodálkoztok ... Magyarországon vagyunk ... itt mindent lehet ...

-
-
FefeeX
veterán
Egy kérdésem maradt már csak, a CE-ben is ez a magyar ferdeszutyok lesz, vagy abba nem nyúlnak bele és marad a normál angol? Csak mert ugye a játék elvileg nem lesz meg magyarul (kell a halálnak a magyar fordítás); a borító meg szintén inkább legyen ingléz.
Szóval ha más nincs, CE is inkább zavvi-ról; 20500-ból, mondjuk egy héttel későbbre...Amúgy gondolom ez nem egy nagy minőségi egérpad, amit CDG-ban adnak hozzá... Szóval nem érdemes kicserélnem a Qpad-om
Így hát az 500 forintos ajándék elég useless... -
bpx
őstag
hogy itt egyesek mekkora hisztit képesek csapni

kedden délelőtt bemegyek galaxisba, hazahozom a normál kiadást, serialt beregelem bnet accountra, telepítés után pedig a lemez + sok sallang meg megy a fiókba a többi mellé
a 200Ft-os tesco egérpadom meg már úgyis cserére szorul -
Archanon
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Jó isten... és ez innen van... első hozzászólás. És most halál komoly, hogy a magyar borítón ezek a nevek fognak megjelenni? Űrsugár... erre nem tudok mit mondani. Jó, most mondjak egy jobb fordítást, de ez... tükör. És kb. idiótán hangzik. Na mindegy, CE-t sajnos nem fogok tudni beszerezni [honnan szerzek fölös ~24k-t 3 nap alatt, amikor 1 év alatt nem sikerül?], alap game-t nem fogok Űrsugár Edition-t műanyag DVD tokban vásárolni, így marad a külföldről való rendelés, kicsit majd később.
-
JSaN
addikt
Sajnos rossz hirem van:
Itt is a magyar Ursugar Edition lesz, mivel korabban en is irtam nekik ide email-t.
Illetve mas forumozok is mondtak hogy telefonaltak nekik hogy milyen verzio van. Es hat ok is azt mondtak hogy, it is a hazai valtozat van.Igy hat reszemrol marad a Zavvi: 41.95 euro + posta 0.99 font = 12300 Ft kb.
A bank kozep arfolyamon valt. -
Alg
veterán
Hétfőn lemondom a CDG rendelésemet, és megrendelem a korábban linkelt helyről, ingyenes házhozszállítással, 2K-val olcsóbban... nem kell nekem az a GS meg egérpad. Írtam oda e-mailt is, hogy ők mit küldenek, gondolom hétfőn lesz válasz. (állítólag ők külföldről rendelnek)
-
JamesHun
addikt
válasz
Darth_Revan
üzenetére
aki story-t akar vegye meg a könyvet szerintem

és remélem nem ezért megyek éjfélre oda, hanem egy normális kiadásért
-
JSaN
addikt
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Ez meg a masik, ha esetleg en valszthattam volna akkor max a steames King Arthur teljes jatekut kertem volna. Az még er valamit, de igy?
-
Alg
veterán
válasz
Darth_Revan
üzenetére
szerintem nem is egyformát adnak, ami éppen maradt a raktárban azt így kidobáják
-
-
-
h.adam.92
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
erre nem gondoltam, de biztos h EU is megoldható

lorcsi: még nem
-
lorcsi
veterán
láma kérdés

megjelent már végre a boltban is kapható teljes verzió?
-
-
-
h.adam.92
őstag
lehet h érdemes lenne előkaparni az USA bazárt pentium kollega jóvoltából?

-
Alg
veterán
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Akkor viszont bekaphatják

Nem mintha olyan életbevágóan fontos lenne az a tok, de mégis megint valami kis apróság, amivel itthon szivatnak minket

Ez a béna űrsugár-editiont meg oda kellene nekik dugni ahol nem süt a nap

-
-
válasz
kopaszqtya
üzenetére
És íme a szükséges megerősítés a CDGalaxistól:
"a játék normál változatának hazai kiadása normál DVD tokban jelenik meg, nem papírdobozos változat."Tehát 2 választás...igényes dobozos CE (ami mint fentebb számolgattam, nem is olyan rossz ajánlat), vagy 50 Ft-os DVD tokos Űrsugár edition ^^
-
FefeeX
veterán
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Ezek után egyértelműen CE...
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Ubuntu Linux
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Szólánc.
- ASUS notebook topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
"
Ez a magyar valóság...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)