Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rigormortiis

veterán

válasz lezso6 #78166 üzenetére

Egy sorozathoz kell "érezni" is, kapocs kell a szereplők és nézők között, ott nehezebb is megtalálni a valóban nekünk tetszőket, hiszen többségében csak az idő elbaszására jók, mint a fb, intsta, tiktok pörgetés. Pár évente beüt egy-egy véletlenül, ami aztán hivatkozási alap is lesz sokáig (GoT), de többségében már egy évad végére elfelejtem, mi volt az elején.

Legtöbbször a sztori nem is számít, hiszen az igazán jó ötleteket mozifilmes formában viszik vászonra. Viszont kötődünk a jó karakterekhez, ezért vártuk hétről hétre az új GoT, Maffiózók vagy Yellowstone részeket de még a TWD is kizárólag ezért működött, mert kötődtünk egyik-másik karakterhez.

Ezért (is) imádom példáult az American Horror Story-t. Objektíven nézve a minőség időnként meginog, de számomra jó érzés többségében ugyanazokat a színészeket más-és-más karakter bőrébe bújva látni. Plusz vannak valóban zseniális évadok, és szuper, hogy a horror összes bugyrában megmártóznak. De ez csak egy példa.

Star Trek:
    A régi, klasszikus filmeket/sorozatokat ki nem állhattam, szörnyen gagyinak tűntek, egyedül a Kapcsolatfelvétel fogott meg valamiért, azt azóta már többször is láttam. Az újvonalas JJ Abrams féle filmek viszont ott vannak a kedvenc scifijeim, hovatovább filmjeim között, rengetegszer újráztam őket, és ennek következtében az újvonalas sorozatoknak is nagyobb figyelmet szenteltem. A Discoveryt meg anno még netflixen fél szemmel néztem az exemnél, de mivel a Pickard és a SNW is jó benyomást keltettek, gondoltam ez is kap még egy esélyt.

Új hozzászólás Aktív témák