Új hozzászólás Aktív témák

• Grave_444

nagyúr

Rejtélyek városa (2005-2006) IMDB 7.5

"A Rejtélyek városa (eredeti cím: Invasion) egy amerikai sci-fi sorozat, mely egy kisváros lakóiról szól, akiknek el kellett szenvedniük egy nagy erejű hurrikán tombolását. De a történet csak ez után kezd bonyolódni. A helyi vadőr (Russel) lánya, Rose furcsa fényekre lesz figyelmes a vízhez érve. Russel úgy gondolja, hogy valamelyik vezeték sült, ki, de sógora, Dave másként gondolja: szerinte idegenek lepték el a várost, és a katonaság csak elterelésként hivatkozik a hurrikánra. Az idegeneket EBE-nek extraterresztikus biológiai egyedeknek nevezi el. A hurrikán tombolása közben eltűnt emberek nagy része megkerül, de szinte mindannyiukra a vízpart közelében bukkannak rá, meztelenül. Ezek az emberek már csak árnyékaik hajdani önmaguknak, és ezt ők is érzik. Ekkor veszi kezdetét a nyomozás, hogy kiderítsék, mi is történt valójában."

Port.hu leírás. [link]

Régen a tévében néztem gyerekként, akkoriban nagyon félelmetesnek tűnt pár jelenet.
    Most a 6. résznél tartok és még mindig baromira tetszik. Nagyon jó a helyszín, tényleg titokzatos, az első rész után már tudni lehet mire fut ki, mégis elbizonytalanítanak a szereplők. Azért erősen érezni sokszor, hogy zs kategóriás, biztos alacsony költségvetésű, el is kaszálták, ha jól sejtem. Remélem kap rendes lezárást, már nem emlékszem.
    Szerintem nagyon szórakoztató, titokzatos, nyomasztó és érdekes.
    Szinte minden rész eseménydús, van benne akció bőven.
    Csak 480p verzióban elérhető. :F

Új hozzászólás Aktív témák