Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Miklós315

    aktív tag

    válasz Pitterix #62738 üzenetére

    "A zene, a hangulat, a látvány, a horroros elemek"

    Nálam a zene általában működik, a hangulat és a látvány már esetlegesebb, a horror meg pusztán eszközszinten használt: az évad elején - ahogy egy korábban linkelt kép is utal rá - hidegrázós démoni fenyegetettséget tudott idézni, de pl. a kis-főgenya anyját vagy a srácot a tónál már csak gyorsítva, csúf cgi-jal utalásszinten dobták be, mert kellett, de nem ijesztgetni, hanem narrálni/továbbvinni a történetet, így ezek inkább csak gagyik, de a fogolytábor-szörny is eléggé "meh").

    #62739 Bad Pritt:
    Ja, hát így már világosabb a helyzet - én abból indultam ki, hogy valami fölött átsiklottam (vagy elfelejtettem -. a második, harmadik évadból csak nagyon nagy vonalakban maradt meg valami :B ).
    "ezek meg is ragadnak ilyen borderline lopás szintjén. Mintha egy öt éves gyerek pakolgatná egymásra a cool akciófiguráit látszólag ész és értelem nélkül, miközben az adott korszak legmenőbb dalait dudorássza."
    Én is így érzem, de "vágyok rá", hogy összeálljon valami értelmes egésszé :)

    #62740 Kergeboci:
    Megértem.
    Babylon5, The Wire, The Leftovers, The Good Wife... Ezek jól megszerkesztett sorozatok (szerintem), a legtöbb azonban valóban szappanopera-jelleggel folytatott cuccnak hat, sajnos.

    [ Szerkesztve ]

    "Szerintem."

Új hozzászólás Aktív témák