- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
serito
senior tag
válasz
Gyuri27 #6075 üzenetére
Beállítanám de nem tudom mit kellene. Ja a 1066-os ramokat majd csak később rakom bele a gépbe, most PQI 800-asok vannak benne. Ramok +0.1V-ot kapnak CPU +0.5v .Emelt órajelen (@3200mhz 14.5x221) a memóriáknak pont 800Mhz-en kellene járniuk, de próbáltam a memókat visszaosztva is de ugyanazt kapom: memória írás-olvasás a felére esik.
A [képek] alapján mit kellene át ill. beállítanom ha 800Mhz-es memók vannak a gépben és 3200Mhz-re szretném feltolni a CPU teljesítményt?
A gondom még az, hogy az everest (Vista x64 alatt) nem mutatja meg milyen memória van a gépben. Van erre vista-hoz való progi?
THX -
nándika
aktív tag
válasz
Gyuri27 #5996 üzenetére
Eztett láttátok már?
[DFI LANPARTY UT 790FX-M2R]!
DFI már megint alkot minima 200euro lesz az eladási ár -
serito
senior tag
válasz
Gyuri27 #5973 üzenetére
A CPU szorzó miért csak 14.5 .ig van? A 6000+ 3.0Ghz ét úgy kellene szorozni, hogy
200x15=3000Mhz, de ha csak 14.5 el szoroz akkor csak 2900 lesz. ?
Viszont mikor auto-n hagyom akkor kiszorozza valahogy és 3Ghz-en megy a proci.
Talán emeli az alapórajelet magától: 207x14.5=3001,5 ?? -
Oliverda
titán
válasz
Gyuri27 #5874 üzenetére
Minden gyártónak vannak kaka modelljei, néha becsúszik 1-1 gyengébb modell. Mindenesetre ez a SAS vezérlő nagyon tetszik. Baromi jó lenne ha a többi gyártó is bevezetné. Főleg hogy viszonylag emberi pénzért hozzá lehet jutni ezekhez a vinyókhóz, és szinte minden szempontból jabbak mint a SATA-s társaik. Itt egy kis teszt az említett Seagate-ről, bár a szöveg ismeretlen nyelvezetű számomra, de a képek beszélnek helyette: [link].
-
Rolcsi20
senior tag
válasz
Gyuri27 #5857 üzenetére
áruljátok már el h miért szarok a kingmaxok? nem tok rájönni
...nálam megy szépen, időzítésekbe is jól teljesít....mi a gond? az hogy 2szer ennyiért kapok corsairt ami kb 10%al gyorsabb meg jó ha 1el jobb az időzítése?
....nekem a 2szer akkora összeget nem éri meg...ha csak 20-30%al lenne drágább azt venném...
-
klepto
addikt
válasz
Gyuri27 #5818 üzenetére
Köszi a tippet, utánanézek, hogy beszerezhető-e készleten valahol.
Az AM2 coolerek többségében szabványrögzítésűek, vagy inkább univerzálisak?
Ezt azért kérdezem, hogy elkezdhetem-e összerakni a gépet, vagy inkább várjam-e meg a Cooler vásárlást? (nem akarom később szétszedni az egész gépet egy cooler csere miatt)
-
-
xardas
tag
-
bnss
veterán
válasz
Gyuri27 #5653 üzenetére
Erre nem tudok válaszolni. Viszont érdekes - legalábbis számomra -, hogy már van BIOS erre a lapra 10.30 óta.
(#5655) daa-raa: értem én hogy szabvánszín, de ez elég szubjektív, hogy kinek mi a kedvesebb szín. Nyílván nem a színe alapján fogok választani, ennél azért konkrétabb elvárásaim vannak egy lappal szemben.
-
Thrawn
félisten
válasz
Gyuri27 #5589 üzenetére
Csak reagáltam a látott képre és hangosan gondolkodtam.
Jobb e egy vga + physics, mint egy cf, v cf mellé?
Mi?
Szerintem lehet:
- 1 VGA + Ageia
- 2 VGA (1 fizika)
- 2 VGA CF + Ageia
- 2 VGA (1VGA 1 fizika)
- 2 VGA (1VGA 1 fizika) + Ageia
- 3 VGA (2CF 1 fizika)
- 3 VGA (three-way CF)
- 3 VGA (three-way CF) + Ageia
- 3 VGA (2CF, 1 fizika) +AgeiaKihagytam valamit? (a for way CF-től eltekinteve)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest