Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Arctic Cooling Alpine 64-et vegyél sztem, 2-2.5k, nekem ált max 1300-on ment, ott már hangtalanul. Utólag is szerelhető a lapra, nem kell kiszerelni a házból. Egy 9 centis AC venti van a bordán, gumis felfüggesztéssel, a gyárit minden tekintetben legyalulja
Gyuri:a cl3-as OCZ ramokat mennyi pézé nézted?
-
AtHoS
nagyúr
Az az igazság, hogy az Integrált VGA miatt Via és SiS jelenleg felejtős a számodra.
Az újabb chipsetes integrált lapok December közepe-vége, de inkább jövő év eleje a valószínűbb a piacra kerülésükre. Én is éppen az újabb chipsetes IGP-s lapokat várom. Akkor fogok újítani külső VGA-t, amit a Hybrid CF-nek köszönhetően energiatakarékosan tudok majd használni, ha nem leszek a gépnél (napi 10-12 órát megy a gép, hogy nem vagyok előtte) Nade addigra be kell szerválnom egy új nyomtatót is, mert a mostani még LPT porttal van rákötve a lapomra, aztán ezek a csatlakozók már kihalófélben vannak.
-
AtHoS
nagyúr
De, ha "annyira" nem sürgős a lapvásárlás, akkor megvárnám a helyedben az AMD új IGP-s chipjére épülő lapokat. A híresztelések szerint egész ütős lesz IGP-hez mérten (DX10, mégnagyobb sebesség, Hybrid CF, ....). De ha nVidia mániás vagy, akkor az sem fog neked bejönni.
A választás már csak rajtad múlik.
-
AtHoS
nagyúr
Nagyon jó tuningos, jelenleg a piacon lévő IGP-s karik közül a leggyorsabb van rajta, nagyon stabil és elvileg a köv. generációs procikkal is boldogul majd. Ja, igen. Az integrált hangarija szintén a jobbak közül való természetesen a kategóriájából
-
ftc
nagyúr
1066-t érdemes megvenni K10 végett is ....800-ig használja ki,de az 1066-t vissza tudopd venni CL4-re
Gyuri
z0ty azért adja ilyen olcson mert csak 2 év gari van rá....és először megvárnám a tesztet róla....nem tesztelőknek küldött lappal....én kiprobálnám,de van egy biostar lapom amivel nicns gondom K10-ig meg kibirom....nem akarok több AM2-s lapot kapni AM2+ rulez
és érdekes modon a környező országokban sehol nincs
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest